Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Un șofer beat a tamponat două mașini și a intrat apoi într-un microbuz, pe Bâlea

Un șofer beat a tamponat două mașini și a intrat apoi într-un microbuz, pe Bâlea

Actualizare  Sibianul de 44 de ani a fost implicat într-o tamponare în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Bâlea și Ștefan cel Mare.  Șoferul beat și-a continuat drumul pe strada Bălea, fără să oprească, iar în zona intersecției cu strada Noica nu s-a asigurat la schimbarea benzii și a acroșat o altă mașină. Din impact, a intrat pe contrasens, unde a intrat într-un microbuz. Șoferul și un pasager sunt ușor răniți.
Știrea inițială
Un accident de circulație a avut loc în această seară pe strada Bâlea din Sibiu, o persoană fiind rănită.
Accidentul a avut loc în jurul ori 18:00. Conform primelor informații oferite de Poliție un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat în coliziune cu două autovehicule conduse regulamentar. Bărbatul avea o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
O persoană este rănită ușor și a primit asistență medicală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Lalu

Acum 7 ani

Daca Politia avea camere in tot orasul , puteau sa vada ca un irosponsabil conduce haotic prin oras ... dar nu le convine , ca nu le pica nimic din monitor :-)
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Eu propun altceva...fiecare sifer sa aiba alocat un polițist...si de care ori se suie in mașină sa fie politistul cu el...sa ii explice de fiecare data sa nu fi baut inainte, sa isi puna centura de siguranță, sa se asigure, cum sa circule in sensul giratoriu....etc Pt ca vad "o modă" in a da vina pe politisti pt absolut orice...pt ca responsabilitatea noastră nu mai contează...sa aiba altii grija de noi... P.S. nu sunt politist si nu ii consider perfecți...din contră...dar sa te lasi numai in mâinile altora mi se pare cel puțin deplasat...
Raspunde

Anonim

Acum 7 ani

Unii șoferi sunt periculoși în trafic mai ales când sunt agresivi, bauti, drogați etc.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, ttiu ta tunteti "toti"atolo, beti tulta, ti va flangeti mâinile ta apatati pe tatte, da' mai bine ti-ti tuminti, "ttulgeti" tot, attundeti "tadavlele" ti mele-ti la tultale, ta mâine o ta fie bine, betivanilol !...
Raspunde

...

Acum 7 ani

bausi ceai cu dero fa?
Raspunde

Anonim

Acum 7 ani

alcoolul+teribilismul+inconstienta+oboseala+viteza excesiva=accidente care pot fi doar cu pagube materiale sau in cel mai rau caz cu victime omenesti Este nevoie de educatie rutiera, civilizatie si pedepse drastice pentru cei care se cred stapanii soselelor. Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere grave. RUSINE CELOR CARE NE CONDUC DE 27 de ani SI PE CARE NOI II VOTAM!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus