X
platforme-gunoi-pod-terezian-3

Platformele de gunoi. “Primăria nu ține cont de părerea noastră. Trebuie doar să plătim impozite, și culmea, taxe de salubrizare mai mari!”

Un grup de sibieni de pe strada Lungă, de lângă podul spre Mediaș sunt nemulțumiți de amplasarea platformelor de gunoi în spațiul de sub respectivul pod, destinat locurilor de parcare, care oricum sunt puține în zonă. Ei spun c[ au depus nenumărate sesizări la primărie, dar fără niciun rezultat.

platforme-gunoi-pod-terezian-1

“Sunt/suntem niste locatari platitori de taxe in orasul asta, iar responsabilii din Primarie nici macar nu ne intreaba daca suntem de acord cu amplasarea conteinerelor cu deseuri in(si asa putinele) locurile de parcare si aproape de gemurile locatarilor. În cazul nostru , nu ca am duce lipsa de spatiu. Este vorba de spatiul de pe str.Lunga de sub viaductul catre Medias. S-au facut sesizari/petitii la Primarie si ….degeaba, nu tin cont de parerea noastra. Trebuie doar sa platim impozite, si culmea taxe de salubrizare mai mari!”, este mesajul lor, trimis pe adresa redactia@turnulsfatului.ro

Rubrica ”De la cititori” prezintă mesajele sibienilor care apelează la Turnul Sfatului pentru a semnala probleme de țin de administrația locală. Puteți trimite mesajele dvs pe adresa redactia@turnulsfatului.ro

platforme-gunoi-pod-terezian-5 platforme-gunoi-pod-terezian-4 platforme-gunoi-pod-terezian-3 platforme-gunoi-pod-terezian-2

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gheorghe

  asa este. se vede si in ultima poza cat loc liber este intre viaduct si biserica, si ei au facut pe locurile de parcare! chiar se fac la nimereala sau in locurile unde le convine? pentru ca nu cred ca primaria dupa ce a terminat de amenajat parcarea acuma este de acord sa o strice! ori are niste oameni deosebit de “calificati” ?! :) si da,o parte din vina pentru mizerie o au si oameni care pun langa iglu pungi de gunoi menajer sau cutii intregi de la ambalaje.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibiu

  Am si eu o intrebare pentru acesti cetateni – Cand au votat pentru postul de primar o baba senila nu au gandit deloc? Acum ar fi mai bine sa taca si data viitoare cand voteaza primarul sa mai si gandeasca ce voteaza.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   baba

   Am si eu o intrebare: in cate orase din tara se face efortul de a se organiza colectarea selectiva a deseurilor? Ca daca-i greu ptr. unii sa traiasca in civilizatie, se pot muta….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nemilosu

  Astia de la FDGR, daca ar pune un ciobanesc german sa candideze, ar iesi pe locul 1. Cum sasi nu mai prea sunt, s-ar putea sa puna un ungur “neamt” dupa ce primarita se va plictisi. Sau chir roman. Ideea e sa aiba accent si ceva de “la noi in Germania”.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Wtf

  Primarita am aflat cum sta treaba cu dansa, adica nu o intereseaza. Dar viceprimarii ce fac ? De exemplu Fuegobacum o saptamana era in campanie electorala pe centru insotit de Turcan si de Betivul de Neagu ! Asa ca ce am votat asta am primit ! Ramas bun Romania !

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   e-manuela

   Buna! Nenea, Cunoști bucurie mai
   mare decât a-i vedea pe prostovani in “plin Exercițiu funcțiuni” când aceștia se vaită de alegerea făcută?…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  RE ardelean 100%

  Vreau sa vad ce fac si alte partide precum PSD ca au cosilier fara studi superioare nou in funcție.Noi suntem prosti care platim pentru neajunsuri-le noastre.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lucian

  Sibiu=groapa de gunoi. Primaria si CJS incapabili sa gestioneze programul de colectare selectiva a gunoiului. Pur si simplu nu vor. Incompetenta grasa. Acest program este unul esuat. Din start s-a pornit prost. Daca observati orasul este tot mai murdar si sufocat de deseuri. Peturi sticle fereasca sfantul sa bata vantul ca le zboara peste tot si de adunat nu mai aduna nimeni. Sa nu mergeti oe la periferie si pe langa A1 sa vedeti pe acolo gunoaie si moloz aruncat. Bataie de joc. Dar cine are orasul lui mos craciun in centru si proiectari pe primarie cu brazi???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact