Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

PNL cel mai susținut partid de către sibieni! ” Ne onorează această încredere” (P.E.)

PNL cel mai susținut partid de către sibieni! ” Ne onorează această încredere” (P.E.)

La mijlocul campaniei electorale, Partidul Național Liberal este cel mai activ și implicat partid din Sibiu. Candidații PNL au avantajul că au ținut legătura cu locuitorii județului constant, nu doar în perioade de alegeri. Prezența permanentă printre oameni și proiectele în interes comunitar se dovedesc a fi principalele atuuri în competiția electorală, iar în Sibiu s-a realizat o detașare netă a PNL față de celelalte partide. Întâlniri în fiecare comună, din casă în casă, materiale de informare, dar mai ales discuții directe cu cetățenii au făcut ca în Sibiu, PNL să fie cotat pe primul loc, detașat, în intențiile de vot ale cetățenilor.
Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu susține că pentru liberali, încrederea acordată de către sibieni este onorantă și obligă organizația la și mai multă muncă. "Nouă ni se pare meritată această  încredere pe care ne-o acorda sibienii. De când am devenit președinte de organizație, am sudat o echipă a PNL Sibiu pe niște criterii foarte clare: integritate, implicare permanentă pentru oameni și soluții concrete prin proiecte. Eu cred că așa am reușit să-i convingem pe sibieni că suntem cea mai buna soluție pentru alegerile parlamentare. Ne onorează această încredere, ne obligă foarte mult la muncă multă și seriozitate. Așa cum am reușit să avem până acum în parlament, cu toate că am fost în opoziție, proiecte cu efect direct asupra vieții de zi cu zi a cetățenilor, așa vom face și de acum. Sper cu și mai multă forță. Am fost parteneri cu președintele Klaus Iohannis în toată activitatea noastră. Dorim să rămânem parteneri pentru a urmări, cu forță de decizie, soluțiile în interes public pe care le avem pentru țară", a declarat Raluca Turcan.
Partidul Național Liberal este urmat, la distanță mare de vot de PSD, în timp ce alte formațiuni nu reușesc să capitalizeze opțiuni de vot pentru Parlamentul României.
Votul de la alegerile parlamentare ar urma să continue mesajul transmis de sibieni la alegerile locale, în urma cărora PNL Sibiu deține conducerea Consiliului Județean și are 32 de primari în județ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

14 comentarii

Brian Loman

Acum 7 ani

Raluca, lasa-ne! Sibiul este liberal dintotdeauna, păcat că tu și Fuego de Sibiu ruinați idea de liberalism. Din cauza voastră caut alte soluții de vot pe dreapta.
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

Sibiul liberal!!!???? Conservator in cel mai bun caz, liberalismul nu e compatibil cu mentalitatea "de poiana". Din pacate Dna Turcan reprezinta liberalismul in conservatorism. Asta nu inseamna ca este si solutia ptr Sibiu.
Raspunde

Je!

Acum 7 ani

Fuego mananca seminte pe fundal????? :)))))
Raspunde

Folki

Acum 7 ani

Pai ce sa faca si el,dolofanu'?:)))))
Raspunde

Ce

Acum 7 ani

Cam urât să publicați advertoriale. Nu sunt de ajuns banner-ele cu PNL și PSD, pe aceeași pagină? Trebuia să mai publicați reclamă prefăcută în articol?
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

cu "personaje" precum Neagu si Cazan defilati voi??? hai sa fim seriosi!!!
Raspunde

fost adept al lui Brătianu

Acum 7 ani

Las că nici cu Dna Turcan, zisă și Woody woodpecker, nu mi-e rușine! Cine a votat-o 2 legislaturi?
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Culmea sadismului : să fii votant liberal la Sibiu .
Raspunde

popa vasile

Acum 7 ani

Ca bine zici "sibianule"; cum poate cineva sa aiba incredere in Cazan, Neagu, Sovaiala... E adevarat, nici la celelalte partide nu-i mai bine. Sacalii acestia exploateaza la maxim indiferenta, ignoranta, lipsa de implicare a noastra, a celor mai multi care doar pe net ne implicam...din pacate.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, "vorba" cântecului: Azi-i luni si mane-i marți Pleacă Uca la Galați Sa ma deie-n judecată, Ca nu am proptit-o toată
Raspunde

fost adept al lui Brătianu

Acum 7 ani

Unde dai și unde se proptește@De data asta n-ai proptit-o nici tu bine! Vezi să nu te dea Ucu în judecată!
Raspunde

zorro

Acum 7 ani

Mi-e sila minciuna traseistei Kill Bill si de ”noua clasa potlitica” Cazan, neagu et company
Raspunde

Zexe

Acum 7 ani

Asta-i banc de la Botosani?
Raspunde

fost adept al lui Brătianu

Acum 7 ani

Să votăm cu partidul tinerilor frumoși și liberi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus