Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Începe Shoebox. Un cadou, un copil fericit

Începe Shoebox. Un cadou, un copil fericit

Decembrie este luna cadourilor, iar Moş Crăciun îi priveşte pe toţi îndeaproape şi îşi umple desaga în funcţie de faptele pe care le fac. Şi pentru că faptele bune se răsplătesc cu zâmbete, Asociația We Help, prin programul Shoebox, face apel la generozitatea tuturor pentru a dona, într-o cutie de pantofi, un cadou frumos ambalat pentru copiii ce provin din medii defavorizate.

De patru ani, Asociația „We Help!”, împreună cu oameni frumoși și binevoitori, împachetează cutii de pantofi cu mici cadouri. Anul trecut au reușit să stângă un număr record de 1000 de cutii, iar anul acesta își doresc să întreacă recordul.

„An de an, am înregistrat un număr tot mai mare de cadouri. Am început cu 400 și am ajuns la 1000. Sperăm că ediția ShoeBox 2016 va aduce un număr mare de cadouri, deoarece sibienii sunt oameni cu suflet, atât cei mici cât și cei mari. Împreună putem să dăruim zâmbete celor mici care au nevoie de noi”, spune Ioana Pureca, președinte al Asociației „We Help!”.

shoebox

În acest an, programul Shoebox se va desfășura între 3 și 20 decembrie, iar cei care vor să aducă un zâmbet pe chipurile celor mici, o pot face aducând un cadou la căsuța din Târgul de Crăciun, zilnic între ore 16:00-20:00. Darurile colectate vor ajunge atât la copiii din centrele de plasament, cât și la copiii care provin din medii defavorizate.

„Să le duci cadouri celor mici este de fapt cel mai frumos cadou al nostru, al echipei We Help! de Crăciun. Nimic nu se poate compara cu sentimentul pe care îl ai atunci când îi vezi pe cei mici că te așteaptă cu multă căldură în suflet și cu un zâmbet minunat pe fața lor senină. Fericirea pe care o au când își deschid cadoul este cel mai frumos cadou pentru noi. Este un sentiment minunat pe care fiecare dintre noi poate să îl aibă dacă dăruiește”, spune Alexandra Damaschin, coordonatorul programului ShoeBox 2016.

Mai multe detalii despre cum se realizează un cadou Shoebox și ce trebuie să conțină, găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus