X
marian-posea

#PrimulVot “A venit momentul schimbării” VIDEO

Generația ’90, ia atitudine! E țara ta, construiește-o așa cum vrei! Turnul Sfatului deschide o secțiune specială pentru tinerii născuți după 1989, cărora le pasă. Dacă simți că ești prea tânăr ca să fii deja dezamăgit, nu sta pe margine. Spune-ne de ce votezi la alegerile din 11 decembrie și ce vrei să schimbi. Convinge-ne și pe noi, cei cu silă de politicieni și politică, să nu renunțăm. Trimite mărturia ta filmată la adresa redactia@turnulsfatului.ro sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook și te vom contacta noi. #primulvot e pentru țara ta!

Marian-Nicolae Posea, 20 de ani

Marian-Nicolae Posea are 20 de ani și este student la două facultăți: anul II la Științe Politice și anul I la Facultatea de  Drept. Tânărul, în calitate de student, dar și de cetățean, spune că a venit momentul schimbării și că toată lumea ar trebui să meargă să voteze. “M-am săturat să aud cum toată lumea critică sistemul, cum oameni dragi mie, precum prieteni și familie, să îi vadă la televizor pe cei care ne conduc și cum nu sunt în stare să ne reprezinte. Consider că ar trebui să veniți la vot în data de 11 decembrie”, spune studentul.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact