X
bere

Cine vrea să studieze consumul de bere la Sibiu? Burse de 150.000 de lei

Centrul de Studii pentru Bere, Sănătate și Nutriție lansează săptămâna viitoare la Sibiu o nouă ediție a burselor dedicate studiilor consumului moderat de bere în România.

Studenții din Sibiu sunt invitați astfel să participe la un program național de cercetare, în cadrul căruia pot obține burse în valoare totală de 150.000 de lei.

Programul este organizat de Centrul de Studii pentru Bere, Sănătate și Nutriție, iar cercetările se vor axa pe efectele consumului moderat de bere – un domeniu inedit în România, care rezervă multe surprize.

”În fiecare an lansăm invitația studenților din alt oraș să participe la acest program național, iar anul acesta a venit rândul Sibiului”, au explicat organizatorii.

Dacă aveți o idee de proiect pe tema consumului moderat de bere și efectele berii asupra sănătății vă puteți depune aplicațiile în perioada 1 decembrie 2016 – 1 martie 2017. Bugetul maxim pus la dispoziția cercetătorilor români este de 150.000 de lei.

Cei interesați pot afla mai multe detalii legate de criteriile de eligibilitate, dar și modalitățile de înscriere pe site-ul Centrului de Studii pentru Bere, Sănătate și Nutriție www.beresanatatenutritie.ro sau aici.

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie este o entitate cu caracter ştiinţific ce are drept obiectiv investigarea efectelor consumului moderat de bere asupra organismului uman prin derularea de studii științifice şi diseminarea informaţiilor în domeniu în rândul comunității medicale și a publicului larg.

În comitetul științific al centrului se regăsesc, printre alții: prof. univ. dr. Sebastian Dumitrache, specializat în Igiena Alimentaţiei şi Nutriţiei, academician Constantin Bălăceanu-Stolnici, medic neurolog, prof. univ. dr. Ion Bruckner, medic cardiolog și Andreas Hniatiuc, psiholog.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact