Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

CSU Sibiu joacă astăzi în deplasare la Baia Mare

CSU Sibiu joacă astăzi în deplasare la Baia Mare

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, de la orele 18:00, în deplasare la Municipal Olimpic Baia Mare, partida din etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

După victoria de  pe teren propriu cu Timișoara din etapa precedentă, galben-albaștri sunt deciși să continue seria în aceeași manieră, în meciul cu nou-promovata Municipal Olimpic Baia Mare.

”Un meci de deplasare ca oricare altul, cu o echipă aflată în coada clasamentului, proaspăt promovată, dar o echipă care, cu siguranță, ne poate pune probleme, dacă noi nu vom lua meciul în serios. Sper ca băieții să se mobilizeze, să continue seria de victorii, și să ne întoarcem acasă câștigători. Indiferent de scorul care va fi consemnat pe tabelă, pe noi ne interesează cele două puncte și să ne stabilizam locul cât mai sus în clasament”, a spus Fleșeriu.

BC CSU Sibiu are, până în acest moment, un bilanț de șase victorii și trei înfrângeri, în timp ce Baia Mare are o singură victorie din nouă disputate. Baschetbaliștii sibieni vor încheia turul de campionat cu acest meci, returul urmând să ia startul, pentru galben-albaștrii, săptămâna viitoare cu meciul din deplasare la SCM Craiova.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus