X
vlad-filipoiu

#PrimulVot „Să ne gândim bine cu cine vom vota”

Generația ’90, ia atitudine! E țara ta, construiește-o așa cum vrei! Turnul Sfatului deschide o secțiune specială pentru tinerii născuți după 1989, cărora le pasă. Dacă simți că ești prea tânăr ca să fii deja dezamăgit, nu sta pe margine. Spune-ne de ce votezi la alegerile din 11 decembrie și ce vrei să schimbi. Convinge-ne și pe noi, cei cu silă de politicieni și politică, să nu renunțăm. Trimite mărturia ta filmată la adresa redactia@turnulsfatului.ro sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook și te vom contacta noi. #primulvot e pentru țara ta!

Vlad Filipoiu, 19 ani

Vlad Filipoiu are 19 ani și este student în anul I la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Tânărul crede că fiecare persoană trebuie să se gândească bine înainte de a pune ștampila pe buletinul de vot, deoarece cei mai mulți vor vota promisiunile și nu persoana. „Ne puteți promite creșterea salariilor, a pensiilor sau a alocațiilor, dar noi dorim ca aceste lucruri să nu fie accesate pe o lungă listă de așteptare. Ne dorim să realizați cel puțin 50% din ceea ce vă propuneți, din ceea ce ne promiteți”, spune Vlad.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact