X
15368902_1303703463013237_149408463_o

#PrimulVot “Dacă vrem o schimbare, e simplu, votăm” VIDEO

Generația ’90, ia atitudine! E țara ta, construiește-o așa cum vrei! Turnul Sfatului deschide o secțiune specială pentru tinerii născuți după 1989, cărora le pasă. Dacă simți că ești prea tânăr ca să fii deja dezamăgit, nu sta pe margine. Spune-ne de ce votezi la alegerile din 11 decembrie și ce vrei să schimbi. Convinge-ne și pe noi, cei cu silă de politicieni și politică, să nu renunțăm. Trimite mărturia ta filmată la adresa redactia@turnulsfatului.ro sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook și te vom contacta noi. #primulvot e pentru țara ta!

Izabella Nyaradi, 19 ani

Izabella Nyaradi are 19 ani și este studentă în anul I la Facultatea de Științe Socio- Umane, din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.  Tânăra îi îndeamnă pe toți cei care vor să se producă o schimbare să iasă la vot, să lase comoditate și indiferența și să contribuie la un viitor frumos prin exercitarea dreptului lor.  “Dacă vrem o schimbare, e simplu, votăm. Dacă nu, dacă suntem comozi și tratăm cu indiferență această acțiune nu schimbăm nimic din viitorul nostru.  Schimbarea stă în mâinile noastre, viitorul la fel”, spune Izabella.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Olingpia Gafosdea

  …..apăi draga Izabiela, tu iesti fat’ diesteapta, ca pârâții tai o facut
  ieforturi ca sa “ai carti” si tu stii draga, sau dac’ nu stii-ti spui io
  acuși ca “schimbarea hini din interior” maica….Cum sa-ti zac ca sa
  prisiepi…ii cam “ca cu cura” di slabire…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact