X
denisia

#PrimulVot „Politicienii se schimbă, însă replicile lor rămân aceleași” VIDEO

Generația ’90, ia atitudine! E țara ta, construiește-o așa cum vrei! Turnul Sfatului deschide o secțiune specială pentru tinerii născuți după 1989, cărora le pasă. Dacă simți că ești prea tânăr ca să fii deja dezamăgit, nu sta pe margine. Spune-ne de ce votezi la alegerile din 11 decembrie și ce vrei să schimbi. Convinge-ne și pe noi, cei cu silă de politicieni și politică, să nu renunțăm. Trimite mărturia ta filmată la adresa redactia@turnulsfatului.ro sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook și te vom contacta noi. #primulvot e pentru țara ta!

Laura Denisia Matei, 21 de ani

Laura Denisia Matei are 21 de ani și este studentă în anul III la Facultatea de Științe Socio-Umane în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Tânăra crede în puterea votului și îi roagă pe toți oamenii să-și exercite acest drept. „Pe 11 decembrie nu lăsa vremea rea sau o altă împrejurare să te țină în casă. Vino la vot! Reprezintă-ți drepturile, reprezintă-te pe tine! Votul tău contează”, spune Denisia.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact