Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cum a evoluat Muzeul din Suceava. Fotodocumentar la Brukenthal

Cum a evoluat Muzeul din Suceava. Fotodocumentar la Brukenthal

La Palatul Brukenthal, se deschide vizitatorilor a cincea expoziție, din cadrul proiectului expozițional „Colecții Private și muzee din România”, realizată în parteneriat cu Muzeul Bucovinei, între 7 decembrie și 8 ianuarie.

Sub numele „Muzeul Bucovinei Suceava: un secol în slujba patrimoniului”, expoziția prezintă panouri fotodocumentare care descriu istoria Muzeului din Suceava începând cu primele societăți muzeale din Bucovina apărute în a doua parte a secolului al XIX-lea.

„Este prezentată evoluția Muzeului de la înființare și până în perioada contemporană, relevante fiind mențiunile despre munca muzeografilor precum și activitățile curente întreprinse de muzeu în diverse etape ale existenței sale”, spune Alexandru Nicolaescu, curatorul expoziției.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Macara

Acum 7 ani

Suciava iz zã biest, ãi!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Piermitie-ti sa va coriectiez, di n-o hii cu suparari, hierr Manihiela? "Susiava iz'da biest, uai baieti"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus