X
image

#PrimulVot “Române, trezeşte-te! Prin noi, România renaşte” VIDEO

Generația ’90, ia atitudine! E țara ta, construiește-o așa cum vrei! Turnul Sfatului deschide o secțiune specială pentru tinerii născuți după 1989, cărora le pasă. Dacă simți că ești prea tânăr ca să fii deja dezamăgit, nu sta pe margine. Spune-ne de ce votezi la alegerile din 11 decembrie și ce vrei să schimbi. Convinge-ne și pe noi, cei cu silă de politicieni și politică, să nu renunțăm. Trimite mărturia ta filmată la adresa redactia@turnulsfatului.ro sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook și te vom contacta noi. #primulvot e pentru țara ta!

Valentina Nicoleta Istrate, 23 de ani

Valentina Nicoleta Istrate are 23 de ani şi este studentă în anul III la Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Tânăra spune că trebuie ca oamenii să aibă iniţiativă, să se unească şi să meargă la vot, doar aşa pot contribui la schimbare.  ”Şi votul tău este important pentru că astfel contribui la schimbarea în bine a acestei ţări în care au început să se degradeze valorile morale şi spirituale. Cum altfel să schimbăm dacă nu avem iniţiativă, trebuie să ne unim şi să mergem la vot. Împreună o să reuşim”, spune Valentina.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact