Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Investiții de 20 de mil. de euro în Shopping City Sibiu. ”Va fi unul dintre cele mai avansate centre comerciale din România”

Investiții de 20 de mil. de euro în Shopping City Sibiu. ”Va fi unul dintre cele mai avansate centre comerciale din România”

Reprezentanții Shopping City Sibiu au anunțat joi că în 2017 centrul comercial va intra într-un proces amplu de modernizare și extindere. Galeria comercială urmează să fie reconfigurată prin construirea unui nou nivel, pe o suprafață de aproximativ 11.000 de metri pătrați, care va include 50 de noi spații de cumpărături, cât și o nouă zonă de divertisment și food court.

La finalizarea procesului de reconfigurare, Shopping City Sibiu va acoperi o suprafață totală de aproximativ 90.000 de metri pătrați, devenind cel mai mare centru comercial, nu numai din regiune, ci și din întreaga țară. Modernizarea va viza o suprafață de peste 40.000 de metri pătrați, modificările planificate urmând să transforme complet aspectul actualului centru comercial, atât prin adăugarea noului nivel, cât și prin modificarea designului.

Achiziționat de NEPI în prima parte a acestui an, Shopping City Sibiu a intrat sub expertiza managerială a dezvoltatorului, fiind deja aliniat la standardele centrelor din portofoliu. În 2017, vor fi demarate lucrările de modernizare ce implică completarea ofertei de fashion cu noi branduri locale și internaționale de renume, aducându-le aproape sibienilor cele mai noi tendințe. Mai mult, clienții vor avea ocazia să vizioneze cele mai așteptate blockbustere mondiale, în cel mai modern cinema multiplex din oraș, care va fi dotat cu tehnologie de ultimă oră. Surprizele pregătite, unele în premieră națională, vor transforma centrul comercial într-unul din mall-urile reprezentative pentru România.

“Prin Shopping City Sibiu continuăm strategia NEPI de a crește valoarea proprietăților de retail pe care le deținem. Acest proces de modernizare își propune să aducă centrul la cele mai înalte standarde, fie că vorbim despre design, oferte de fashion, utilitate sau zona de divertisment. Tratăm proiectul Sibiu Shopping City ca un proiect emblematic pentru NEPI, consumatorul prezent aici, dar și potențialul proiectului, ne dau încredere că vom avea la Sibiu unul dintre cele mai avansate și interesante centre comerciale din România”, a explicat Adina Ciobanu, Asset Manager în cadrul NEPI.
După finalizarea proiectului de reconfigurare a centrului, ce va presupune o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro, Sibiu va deveni cea mai modernă și inovatoare destinație pentru petrecerea timpului liber și de cumpărături din regiune, o destinație capabilă să rivalizeze nu doar cu centre din România, dar și din afara țării.

După finalizarea, în acest an, a proiectelor din Timișoara, Constanța și Piatra-Neamț, pe parcursul anului următor Shopping City Sibiu, alături de dezvoltările din Galați și Râmnicu Vâlcea, va fi unul dintre cele mai importante proiecte pentru NEPI în 2017, continuând astfel ritmul alert de deschideri și dezvoltări ale grupului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

16 comentarii

cineva

Acum 7 ani

frumos comunicatul de presa, desi imi vine greu sa cred ca se va intampla totul anul viitor. de promisiuni neonorate si comunicate de presa suntem satui. ar fi cazul sa se treaca la fapte.
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

toate bune si frumoase, totul se extinde, totul e mai mare, dar parcarea si accesul in parcare ramane acelasi.
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

chestia aia la care voi ii spuneti "mall" e o adunatura jenibila de magazine scumpe si cu Marfa de proasta calitate...accesul in parcare este cu siguranta cel mai dificil si mai rau gandit din tara...nu ne mai aburiti cu tampeniile de mai sus!!! ar fi bine daca I-ar duce capul sa faca inca o iesire / intrare in mall!!!
Raspunde

citizez

Acum 7 ani

oricum nu se va ridica la nivelul unui AFI PALACE COTROCENI de ex. la ce palarie ne trebuie atatea spatii comerciale, ca nu inteleg? astea de acu nu-s suficiente? cu parcarea si accesu cum ramane? ca momentan e o mare tziganie. as trebui dat jos tot si refacut de la 0, incepand cu drumurile de acces si iesire. degeaba extinzi daca tu ai tot o banda absolut jenibila de intrare si iesire. sau vreti sa stati 2h in masina din centru pana la asa zisele magazine?
Raspunde

citizez

Acum 7 ani

dupa ce ca sb-u a devenit peste noapte sufocat de masini, niste inteligenti vor sa-l paralizeze complet. de ce nu relocheaza toate spatiile comerciale in alta parte? sau de ce nu construiesc un alt mall mare in alta parte, in afara orasului? de ce trebuie tot in oras? nu e suficient ca orasu nu a fost proiectat sa suporte asemenea valori de trafic? o sa se transforme intr-un balci, nu am mai vazut in nici o alta tara atat de multe malluri intr-un oras asa mic. altceva in afara de shopping mai stiu sibienii, mai au ceva in cap? :)
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 7 ani

Sa stii ca ''sibienii'' aia din Shoppin City in mare parte sunt olteni de-ai tai (se stie ca in sud si alte zone cu nivel scazut de educatie si civilizatie, un caca de mall e centrul universului). Personal cumpar din imediata zona unde locuiesc (Strand) sau centrul istoric ori zona centrala. In Shopping oltenia City daca ajung de 2x pe an....
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Se pare ca tu nu vezi nici macar in jurul tau, daramite in alta tara ! Unde ai vazut "atat de multe malluri" in Sibiu????
Raspunde

jonyjon

Acum 7 ani

Foarte "inteligenta" propunerea ta: sa facem inca mall afara din oras, SA FIM OBLIGATI sa mergem tot cu masinile. Nu mai bine e IN ORAS si putem merge pe jos sau cu transportul in comun?
Raspunde

Ion

Acum 7 ani

Faceți alte intrari în Mall, ca nu are nimeni chef sa stea jumate de ora sa intre sau sa iasă din parcare
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Pana acum, investitorii n-au miscat niciun deget. Au lasat centrul comercial la nivelul magazinului Dumbrava + acces auto sub nivelul de "jalnic". Acum, ca au fost anuntate alte 2 centre comerciale se trezesc si astia sa-l modernizeze. Cam tarziu, nu credeti?
Raspunde

Ulise

Acum 7 ani

O veste buna ! Probabil ultima anul asta . Cresc salarile !?. Altfel .... se obosesc degeaba ! ..... Era mai util un parc ....
Raspunde

Ridichie

Acum 7 ani

Mai faceti intrari sa intre lumea,dar iesiri sa nu faceti pentru ca pleaca.Un mall mai prost construit nu poate exista,doar daca il fac in continuare mai prost,ceea ce vor si face.
Raspunde

Gargantua

Acum 7 ani

Dupa hipermarket-ul scufundat in Ocna Mures o sa avem si Mall-ul prabusit in Sibiu :)) La cum se lucreaza si la cum e construit actualul nu cred ca trebuie mult timp pana sa auzim de o asemena grozavie. Oricum mare pieredere n-ar fi....multe chinezisme de 3-la-leu mult supreaevaluate si cam deloc producatori autohtoni care sa merita atentia cumparatorilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus