X
alexandru-sasha

#PrimulVot “Fii un om inteligent și alege-ți tu propriul viitor” VIDEO

Generația ’90, ia atitudine! E țara ta, construiește-o așa cum vrei! Turnul Sfatului deschide o secțiune specială pentru tinerii născuți după 1989, cărora le pasă. Dacă simți că ești prea tânăr ca să fii deja dezamăgit, nu sta pe margine. Spune-ne de ce votezi la alegerile din 11 decembrie și ce vrei să schimbi. Convinge-ne și pe noi, cei cu silă de politicieni și politică, să nu renunțăm. Trimite mărturia ta filmată la adresa redactia@turnulsfatului.ro sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook și te vom contacta noi. #primulvot e pentru țara ta!

Alexandru Sasha Robu, 21 de ani

Alexandru Sasha Robu are 21 de ani și este student în anul I la Facultatea de Științe Socio-Umane, din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu. Tânărul lansează un mesaj către toți cei care doar se plâng de societatea în care trăiesc și de fapt îi lasă pe alții să le decidă viitorul. “Mii de oameni au murit ca tu astăzi să ai acest drept. Fii un om inteligent și alege-ți tu propriul viitor. Fii tu cel care alege”, spune Alexandru.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact