X
raluca-turcan-2

Turcan: ”Din păcate pentru noi PSD riscă să fie crezut”

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că în situația în care după alegerile parlamentare PSD va reuși să creeze o majoritate în parlament, președintele Klaus Iohannis riscă să fie suspendat din funcție. ”Sunt și motive de ordin local care ar trebui să-i determine pe sibieni să meargă la vot, pentru că România are în momentul de față un președinte sibian. Putem avea la 100 de ani de la Marea Unire un președinte sibian și există din păcate un mare pericol care poate să marcheze destinul României dacă PSD câștigă alegerile. Acest pericol este legat de suspendarea președintelui și concomitent cu suspendarea președintelui o avalanșă de măsuri care de fapt să întoarcă România în anii 90 și să răstoarne un sistem democratic consolidat care părea ireversibil”, a declarat Turcan.

Candidatul PNL Sibiu pentru un loc în Camera Deputaților a argumentat dorința PSD de a-l suspenda pe președinte vorbind despre libertatea justiției. ”Vă dau un argument pentru care spun asta. De când a ajuns președinte, Klaus Iohannis a făcut un lucru pe care nici un alt președinte nu l-a realizat, a lăsat justiția să funcționeze liberă și am văzut condamnați pentru corupție politicieni la nivel înalt, oameni care păreau intangibili. Acești politicieni nu sunt singuri, ei au o rețea uneori chiar și transpartinică de susține re reciprocă și de apărare a intereselor lor individuale. Pentru foarte mulți aceste alegeri reprezintă chiar libertatea lor individuală pentru că dacă justiția va funcționa în continuare ei riscă să ajungă ă dea socoteală și atunci, această îndârjire a lor de a-și apăra interesele personale e atât de puternică, încât dacă vor avea majoritate parlamentară, vor încerca să scape de președinte. Acest președinte cât a fost la Sibiu a apărat interesele Sibiului, iar de când este președinte a apărat interesele cetățeanului și nu a corupților”, a mai spus liderul PNL Sibiu.

 

Legat de programul electoral promovat de social-democrați, Raluca Turcan îl consideră halucinant. ”Din păcate pentru noi PSD riscă să fie crezut. Așa pare, că este un program solid cu cifre multe, scrise la televizor, dara dacă te uiți ce scrie, te ia durerea de cap. Dublarea pensiilor și a salariilor începând cu 1 ianuarie 2017. Cine-i crede? TVA de 18%, scutirea de impozit pentru toți medicii, dacă nu mă înșel. Stimularea, asta mi s-a părut cea mai halucinantă, stimularea mediului de afaceri dar cotă progresivă de impozitare. Adică tu îi spui omului de afaceri că-l ajuți dar când e să-i impozitezi veniturile, îl impozitezi progresiv. Un amalgam de promisiuni, fără nici un fel de logică”, a mai spus deputatul PNL.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact