Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

CSU Sibiu joacă duminică la Craiova. “Meciul este unul care poate fi câștigat și care ne poate apropia de primele șase”

CSU Sibiu joacă duminică la Craiova. “Meciul este unul care poate fi câștigat și care ne poate apropia de primele șase”

Baschetbaliștii sibieni încep returul duminică, în deplasare la SCM U Craiova. Aflați pe locul al treilea în clasament, galben-albaștrii sunt încrezători și speră să se întoarcă la Sibiu cu o victorie. Meciul va începe de la ora 20 și va fi transmis LIVE pe DigiSport.

După victoriile consecutive ce le-au adus un loc trei în clasament, “galben-albaștrii” merg la Craiova cu speranța unei victorii, deși meciul nu va fi unu lejer.

“Meciul va fi dificil. Craiova s-a întărit cu Hargrove și s-ar putea să mai apară un nou jucător până duminică. Ei sunt într-o situație  destul de dificilă, încă încearcă să prindă PlayOff-ul, poate chiar au șanse pentru primele 6, deci vor lupta pe viață și pe moarte, să își apropie victoria. Sper însă că noi suntem suficient de puternici, atât mental, cât și fizic, să jucăm foarte bine și să venim cu o victorie”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Fleșeriu a mai precizat că echipa mai are nevoie de încă patru victorii pentru a-și asigura clasarea în prima grupă valorică, în special, la meciurile pe care le va avea de disputat pe teren propriu.

Sursă foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Dan Fleseriu

Vizualizari: 1166

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus