Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Fost fotbalist sibian, bătut măr într-un magazin non-stop

Fost fotbalist sibian, bătut măr într-un magazin non-stop

Un sibian de 36 de ani a fost bătut crunt azi-noapte, într-un magazin non-stop de pe bulevardul Mihai Viteazu.  Dumitru Pîrvu a fost fotbalist de performanță, a jucat la mai multe echipe sibiene, dar și la echipe din Liga a II-a a României. De doi ani, Pîrvu s-a lăsat de sport și este taximetrist în Sibiu.

Sibianul a fost desfigurat, azi-noapte, de trei persoane necunoscute. Cazul a fost făcut public de sora lui Dumitru, Ioana Cristea, care este consilier juridic în Cluj. A venit de urgență la Sibiu, când a auzit prin ce a trecut fratele său. A povestit, astăzi, ce a reușit să afle, pe o rețea de socializare:

Din spusele martorilor, Dumitru este cel care a intrat primul în magazin, iar în urma lui au intrat alți trei bărbați. Au dat în el cu pumnii, până l-au pus la pământ, apoi l-au lovit cu picioarele. Multe dintre lovituri au fost concentrate pe zona capului, așa că Dumitru este, la ora actuală, desfigurat.

Sora fostului fotbalist a mărturisit, pentru Turnul Sfatului, că se teme pentru viața fratelui ei: “Nu știu dacă incidentul de acum are sau nu legătură cu bătaia de acum două săptămâni. Atunci, Dumitru a dus cu taxiul trei tineri de etnie rromă, în Gușterița. Au încercat să-l atace, dar fratele meu a chemat prin stație colegii, a venit și Poliția, în cele din urmă s-au potolit. A fost scandal, femeile au ieșit la poartă, strigau, țipau, agitându-și fustele, nu știu de ce nu s-a făcut public. Nimeni nu a fost pedepsit pentru ce s-a întâmplat atunci, iar acum, fratele meu este bătut în mijlocul orașului. Nu am dovezi că ar avea legătură cu incidentul de atunci, dar nu pot să cred că se poate întâmpla așa ceva. Fratele meu nu a avut niciodată scandaluri de genul ăsta”, spune Ioana Cristea.

mihai-pirvu-3

Sora sibianului l-a ajutat pe Dumitru să își scrie plângerea penală, pe care a depus-o la Poliție. Ei speră ca făptașii să fie găsiți cât mai curând.

În anii 2000, sibianul a jucat și cu Inter, pe Municipal. Dumitru Pîrvu a evoluat, ultima oară, în Liga a IV-a, la AS Universitatea Sibiu.

mihai-pirvu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

el

Acum 7 ani

Unde o fi bulevardul Dimitru Viteazu in Sibiu?
Raspunde

unu care le stie pe toate

Acum 7 ani

fie vb intre noi , toata lumea il stie pe Parvu ca pe unul extrem de recalcitranr si iute la manie , care provoaca tot timpul si vb f urat cu lumea ! Poate e si vina lui ..
Raspunde

@

Acum 7 ani

zici ca esti ruda cu base. Ce scuze gasesti tu cuiva care sare la bataie? Daca ai o problema cu felul cum vorbeste cineva poti gasi metode sa il "pedepsesti" mult mai elegant.
Raspunde

Daniel S.

Acum 7 ani

...asta si-o gasit nasu'...cine-l cunoaste, stie ca nu era "usa de biserica"...
Raspunde

Ioana

Acum 7 ani

Bine ca vezi paiul din ochiul altuia, dar nu vezi barna din ochiu tau. Cu bune, cu rele, ca îl suporti pe vreunul sau nu, crede-ma ca nu are dreptul nimeni sa faca asa ceva! Însă, cred ca e destul de greu sa le explici unora ca tine. Poate va explica totusi Legea! Ca nu trăim in Jungla.. Maine ar putea sa fie cineva drag tie!
Raspunde

Ioana Cristea

Acum 7 ani

A trecum mai mult de o luna de la evenimente si faptasii nu sunt nici cel putin cercetati!.. Desi au fost filmati si le-au fost captate fetele, Politia nu i-a identificat inca.. D-asta fac ce fac aceste brute, ca nu se aplica legea cand trebuie!
Raspunde

Ioana Cristea

Acum 7 ani

Si asta in conditiile in care Politia a vazut filmarea in care victima pusa la pamant, incaseaza numerosi pumni si picioare in cap, fara nici o posibilitate de aparare! Daca ma credeti si va puteti imagina cum principalul agresor isi lua efectiv avant ca sa-i dea mai puternic cu piciorul in cap!!.. Asta mie nu-mi mai suna a simple lovituri, ci a tentativa de omor. Si da, faptasii sunt liberi, chiar neidentificati..
Raspunde

Ispida cristian

Acum 7 ani

Ce faptasi ce agresori...1 singura persoana a dat in el....daca nu era celalalt....manca cu paiul asa zisa victima....
Raspunde

iri

Acum 7 ani

asa zisa victima? ba tu esti normal? poate vrei sa zici ca manca coliva familia lui daca nu era grasu cu guleras care se facea ca-l opreste pe agresor. si faptasul probabil bine mersi tot in libertate ar fi fost, ce mi-e tentativa de omor, ce mi-e crima, tot aia. te rog uita-te din nou la finalul "incidentului", cum victima pur si simplu lesina (urmareste miscarea inerta a mainii). a fost la un pas de moarte, pararea mea, poate gresesc, si pt ce?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus