Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Peste 500 de polițiști, la datorie pentru alegeri în siguranță

Peste 500 de polițiști, la datorie pentru alegeri în siguranță

Potrivit Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu,  peste 500 de polițiștii  sibieni asigură un climat de linişte şi siguranţă publică, pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor pentru Senat şi  Camera Deputaţilor, din data de 11 decembrie.

În zilele de 10 și 11 decembrie, cu prilejul alegerilor parlamentare, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu vor acționa în toate sectoarele de activitate impuse de scrutinul din 11 decembrie.

“Împreună cu alte cadre ale Ministerului Afacerilor Interne, polițiștii vor asigura transportul în siguranță al buletinelor de vot de la sediile primăriilor la sediile secțiilor de votare pentru prevenirea oricărui incident de natură a periclita procesul electoral. De asemenea, în ziua alegerilor, 11 decembrie, polițiștii, alături de alte cadre ale Ministerului Afacerilor Interne, vor desfășura activități specifice de pază a secțiilor de votare în vederea prevenirii și combaterii încălcării legii electorale”, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliție , remis redacției Turnul Sfatului.
Suplimentar, pe raza întregului județ, polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale și investigarea criminalității economice, sprijiniți de grupe de polițiști ai Serviciului de Acțiuni Speciale, sunt pregătiți să intervină în orice moment în cazul semnalării oricărei situații ce poate pune în pericol viața sau bunurile cetățenilor.

Nu în ultimul rând, polițiștii Serviciului Rutier vor acționa atât pe linia fluidizării traficului rutier în zonele turistice și comercilae aglomerate, cât și pentru prevenirea și combaterea cu fermitate a încălcării normelor rutiere astfel încât participanții la trafic să se deplaseze în deplină siguranță pe toate drumurile din județ.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus