Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

1980. La Bazinul „Olimpia” au loc două concursuri internaționale de înot

1980. La Bazinul „Olimpia” au loc două concursuri internaționale de înot

13 decembrie

1931: Tariful menajer de curent electric era de 2,5 lei kw/oră.

1972: Are loc conferința municipală U.T.C. Sibiu. În dezbatere: darea de seamă de la alegeri și până în prezent. A fost prim secretar Ilarie Munteanu.

1979: A căzut prima zăpadă mai consistentă la Sibiu.

1980: Au loc la Bazinul „Olimpia” două mari concursuri internaționale de înot.

1991: A apărut „Curierul omului de afaceri”, nr.1, publicație periodică a Camerei de Comerț și Industrie a județului Sibiu.

1993: Studenții sibieni au declarat grevă generală în solidaritate cu studenții din Iași, București, Brașov, Pitești, și Craiova.

2001: Sala Oglinzilor de la Forumul Democrat al Germanilor din România a găzduit Reuniunea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România.

2007: La Sala Transilvania s-a deschis Târgul Național de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Sunt prezente 77 de firme de profil din toată țara.

2008: Medicul dr. Ioan Baier este directorul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Sursa: ,,O altă cronică a Sibiului – Hermannstadt”, Ion Mariș

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus