Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
4°C

Amânarea tăierii taxelor. Cioloș: PSD să își respecte promisiunile și programul de guvernare

Amânarea tăierii taxelor. Cioloș: PSD să își respecte promisiunile și programul de guvernare

Premierul spune că va analiza propunerea social democraţilor,  după ce, iniţial, purtătorul de cuvânt al Guvernului a transmis că actualul Cabinet va amâna măsurile fiscale cerute de Liviu Dragnea, pe motiv că este un Guvern responsabil şi predictibil.

Un comunicat de presă al Guvernului vine cu precizări suplimentare, în care se precizează că premierul Dacian Cioloș nu a confirmat că acceptă propunerile PSD.

"În cadrul discuției telefonice cu domnul Liviu Dragnea, premierul Dacian Cioloș nu a confirmat că acceptă propunerile de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Prim-Ministrul a precizat că ia notă și analizează această propunere, dar trebuie avute în vedere mai multe aspecte legale și de oportunitate ale deciziei, " se arată în comunicatul Guvernului.

"Pe de altă parte, premierul Dacian Cioloș se așteaptă ca Partidul Social Democrat să își respecte promisiunile și programul de guvernare prezentat cetățenilor înainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie, asumându-și totodată responsabilitatea politicii fiscale și legislația adoptată deja în Parlament," mai transmite Guvernul prin același comunicat.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/12/13/psd-amana-reducerile-de-taxe-si-ieftinirea-carburantilor/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, dupa cum se poate observa, "pretinu" Cioloș e mult mai puțin "tehnocrat" decat lasa sa se creadă...As spune ca mai degrabă e un politician frustrat, căruia i-a fost furat "Ciolanu"....
Raspunde

Un sibian

Acum 7 ani

Pai cum sa nu fie frustrat,daca au fugit altii cu "ciolanu" si el a ramas numai cu mirosul de la el si cu ochii in soare
Raspunde

pac

Acum 7 ani

Buna e-manuela! Pana ieri stiam din codul fiscal al PSD ca de la 1 ianuarie 2017 o sa avem TVA 19% si se elimina supraacciza la carburant (7 eurocenti pe litru). Dragnea nu a zis in campania electorala ca mentine TVA la 20% si nu elimina supraacciza. Sa mentina taxele mari Dragnea, nu Ciolos!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, le va menține Dragnea, poți fi liniștit.Acelea au fost promisiuni electorale deșarte, o practica uzitata de toate partidele de la noi, cu succes. Vina nu este a "pescarilor" care daca-si dau seama ca "Peștele" trage la rama, prost ar trebui sa schimbe momeala...Din păcate "peștii" de la noi n-au învățat nimic in 27 de ani ....
Raspunde

unu din avrig

Acum 7 ani

Pai prostimea ia votat pentru ca au promis ca vor curge rauri de lapte si miere dar sper sa nu fie altceva
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, daca spui ca "prostimea a votat , ca au promis" iar tu încă speri, in ce categorie crezi ca te încadrezi?....
Raspunde

Alzara

Acum 7 ani

(Re)ciţiţi pilda lui Solomon cu cele două mame cărora le -a murit un prunc .Amintiţi - vă judecata sa .
Raspunde

unu din avrig

Acum 7 ani

Nu poti sa promiti taieri de taxe si majorari de salari daca nu ai bugetul real nu ala facut din pix si o hartie
Raspunde

ghitza

Acum 7 ani

Imi place mult acest partid PSD care interpreteaza legile asa cum vrea el sai fie bine, adica nu merge la intalnirea cu presedintele ca nu sunt validati dar se amesteca in conducerea tari ca si cum ar fii validati. Hotarativa! Vai de autostrada sibiu pitesti si de toti penali care vor scapa de dosare.
Raspunde

Matyas Andrei

Acum 7 ani

Este ciolanul nostru-cei oropsiti o se plangeti dupa politica lui Ciolos o sa vedeti voi-vin hotii!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus