Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Iohannis: ”E o atitudine pur şi simplu nepoliticoasă"

Iohannis: ”E o atitudine pur şi simplu nepoliticoasă

Președintele Iohannis a catalogat refuzul PSD și ALDE de a participa la consultările privind desemnarea premierului, înainte de costituirea Parlamentului, drept "nepoliticoasă".

”E o atitudine pur şi simplu nepoliticoasă. Nu-mi dau seama ce vor dori să obţină, dar cred că greşesc”, a spus preşedintele Iohannis, citat de news.ro.

PSD și ALDE au anunțat astăzi ca nu vor participa la consultările propuse de Klaus Iohannis, pentru că vor să respecte Constituția, reprezentanții acestora considerând că aceste consultări se pot face doar după investirea noului Parlament.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1589

Comentarii

9 comentarii

Român din cetate

Acum 7 ani

Nu ai ce sa ceri de la niste delincventi susținuți de asistatii din regat . Singura solutie Ardealul ardelenilor si capitala la Cluj!
Raspunde

Gruia

Acum 7 ani

Român este Mihai Viteazul care avea cu totul alte aspirații decât tine, nu tu cu beșina asta de idee care nici măcar nu-ți aparține.
Raspunde

ger

Acum 7 ani

Subscriu la "Román din cetate"....cu mentiunea, íncá inainte de 1 dec. 2018, ca sá nu mai apuce la JUBILEU !
Raspunde

...@ger (a.k.a gergely)

Acum 7 ani

és a veréb malai viseaza...
Raspunde

M

Acum 7 ani

Hai ca încet ,încet PSD -ul isi arată adevarata fata...renunțând treptat la toate balivernele din programul de (ne)guvernare...asta pt prostii care i-au crezut si au votat niște infractori
Raspunde

Augnik

Acum 7 ani

La ARDELENI le-ar merge muuuuult mai bine färä oltenii si moldovenii äia puturosi si parsivi .
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, frustrarea daca persista mai mult de 3-4 zile, poate ucide!....
Raspunde

@Kinga

Acum 7 ani

da, mai ales secuilor, nu?
Raspunde

@Augnik

Acum 7 ani

Nu sunt partinitor infectului PSD sau altor mafioti, insa nu-ti permit sa jignesti o mare de oameni pe care nu-i cunosti! Nu mai generaliza! Daca ardealul se va desprinde va fi vai s-amar de el! Divide et impera...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus