Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Sibian de 64 de ani tâlhărit pe strada Lungă

Sibian de 64 de ani tâlhărit pe strada Lungă

Un sibian în vârstă de 64 de ani a fost tâlhărit duminică seara, aproape de miezul nopții, în fața unui imobil de locuințe de pe strada Lungă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 23:45, bărbatul alertând Poliția și spunând că două persoane necunoscute l-au agresat fizic și l-au deposedat de geaca pe care o purta și în care avea un portofel cu bani și documente personale.

”În urma investigațiilor operative efectuate, în aproximativ două ore, au fost identificați suspecții de comiterea faptei. Este vorba despre un sibian în vârstă de 19 ani și un gălățean în vârstă de 17 ani, care au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în data de 13 decembrie , să fie prezentați Parchetului de PE lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.
Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar cercetările continuă în vederea stabilirii și documentării activității infracționale a persoanelor în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

tea

Acum 7 ani

cum? nu sunt olteni?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, mai exista diferența între olteni si ceilalți? Eu nu cred, am mai ramas "noi" cu coada doar puțin-puțin ridicată, da' cred ca numa' pana la "primul ger"....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus