X
petarda

Un elev s-a ales cu dosar penal pentru că a folosit o petardă

Un elev de 16 ani din Dumbrăveni s-a ales ieri cu dosar penal după ce a folosit o petardă în afara condițiilor stabilite de lege.

Concret, în jurul orei 10:00, poliţiştii oraşului Dumbrăveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un elev din cadrul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Dumbrăveni  a folosit fără drept un articol pirotehnic, respectiv o petardă.

”În urma verificărilor s-a constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un adolescent în vârstă de 16 ani, domiciliat în oraşul Dumbrăveni, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru efectuarea de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice, conform art. 37 litera a din Legea 126 / 1995”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu. Mai clar, băiatul a deținut și folosit petardă, deși legea interzice acest lucru.

Articolele pirotehnice pot fi comercializate și folosite numai în perioada 27 – 31 decembrie, în condițiile specificate de lege pentru fiecare tip de articol.

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact