Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Adrian Bartoş, noul manager interimar al Spitalului Judeţean

Adrian Bartoş, noul manager interimar al Spitalului Judeţean

Începând de luni, 19 decembrie, noul manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu este economistul Adrian Ioan Bartoş, numit prin dispoziţia preşedintei Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Adrian Bartoş a deţinut funcţia de director economic al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu în perioada 1997-2003, de director general la două firme private, iar din 2013 a fost inspector de specialitate la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în cadrul Biroului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic şi Aprovizionare.

Domnul conf.univ.dr. Remus Cipăian, care a asigurat interimatul pentru manager şi pentru  director medical, râmâne director medical interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

dancp

Acum 7 ani

si el o participat la vinzarea cupiilr din rasinari?aia cu carmen si wener CANADA
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

I se citeste "entuziasmul" pe fata...sa vedeti "schimbari" la spitalul judetean Sibiu
Raspunde

Mum

Acum 7 ani

Cloaca din spital nu o va schimba!
Raspunde

minus

Acum 6 ani

multe ooooooo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus