X
advertorial binare

Învăță cum să tranzacționezi cu opțiuni binare. Cine ar refuza oferta de a câștiga mulți bani rapid și ușor?

Opțiunile binare reprezintă o astfel de oportunitate. Mulți oameni, care sunt familiarizați doar superficial cu acest tip de tranzacționare, cred că este vorba doar despre ghicit. Dar nu este adevărat! Nu poți ghici, pentru că, în cele din urmă, vei pierde o sumă mare de bani. Pentru a evita pierderile, înainte de a trece la practică, trebuie să cunoașteți teoria.
Tranzacționarea cu opțiuni binare pare atât de simplă și de ușoară, încât mulți fac o greșeală gravă – încep să lucreze, fără să fie instruiți. Statisticile arată că, în aceste cazuri, 90-95% dintre traderii noi, pierd rapid tot ce au investit. Deci, pentru cei care doresc să stăpânească opțiunile binare, învățatul este un pas esențial pe calea spre succes.

Astăzi, Internetul este plin de diverse webinarii, cursuri și alte informații despre tranzacționarea cu opțiuni binare, care îi permit traderului să devină expert în acest domeniu, fără să fie nevoit să iasă din casă. Unele sunt gratuite, pentru altele trebuie să plătiți. Care sunt avantajele și dezavantajele ambelor tipuri de cursuri?

Cursuri contra cost
Cursurile de specialitate contra cost în domeniul tranzacționării cu opțiuni binare oferă materiale mai bune, în comparație cu cele care pot fi găsite în domeniul public. Cu ajutorul acestora, puteți studia mai ușor și mai repede, chiar și începătorii.

Care este oferta actuală?
1.Cărți electronice. Marea majoritate a cărților electronice sunt scrise în limba engleză, deci, pentru cei care nu cunosc limba, va fi dificil să înțeleagă textul. În definitiv, limbajul abundă în termeni specifici – nu sunt ușor de tradus.
2. Lecții video. De obicei, lecțiile video sunt structurate în cadrul cursului. Acest curs vă permite să asimilați mai bine informațiile, datorită demonstrațiilor vizuale, care sunt foarte importante în studierea strategiilor de tranzacționare.
3. Webinarii de grup. Participați la webinarii, care sunt ținute de traderi profesioniști – o metodă eficientă de educație în domeniul tranzacționării. Desfășurându-se în timp real, instructorii și cursanții pot adresa întrebări online, folosind un microfon.
4. Instruire privată. Aceasta este o metodă costisitoare, dar foarte eficientă de învățare în domeniul opțiunilor binare. Aceste cursuri constau în webinarii individuale cu aceiași traderi profesioniști care conduc grupul. Profesorul se va concentra asupra unui singur cursant și va alege metoda strategiei de tranzacționare și de gestiune a banilor potrivită doar pentru acesta.
Să nu credeți că instruirea contra cost garantează încheierea unor tranzacții mai bune cu opțiuni binare. Uneori, un curs online gratuit de care beneficiază brokerul direct pe platformă poate conduce la un rezultat semnificativ. Astfel, toate cunoștințele necesare despre tranzacționare pot fi obținute dintr-o secțiune specială a platformei Binatex.

Lucruri de care ar trebui să vă feriți
În domeniul materialelor de studiu pentru tranzacționarea cu opțiuni binare, există foarte mulți escroci, de la mici infractori, care vând strategii complementare, până la companii mari implicate în fraudă. Prin urmare, atunci când căutați cursuri contra cost, trebuie să aveți grijă și să respectați următoarele indicații:

● Verificați întotdeauna prestigiul. Dacă vă interesează anumite cursuri, lăsați la o parte comoditatea, mergeți pe forumurile tematice despre opțiunile binare și căutați recomandări. Dacă există feedback negativ despre o companie sau o organizație care oferă astfel de cursuri, mai bine stați la distanță de aceasta.
● Nu investiți întreaga sumă dintr-o dată. Dacă organizatorii cursului sunt de bună-credință, vă vor oferi ocazia de a accesa câteva lecții gratuit, pentru a evalua calitatea acestora. Achitați cursul în mai multe tranșe, nu printr-o singură plată. Astfel veți economisi bani dacă vedeți ceva ce nu vă place.
● Aveți grijă la publicitate. Adesea, cursul este organizat de brokeri fără scrupule, pentru a atrage nou veniți. Fiind un trader novice care participă la curs, instructorul vă va invita cu insistență să deschideți un cont la un anumit broker și să tranzacționați. În acest mod, aceștia își urmăresc propriul interes, deoarece primesc compensații financiare pentru fiecare astfel de client.

Instruire gratuită

Nu toți începătorii dețin fondurile necesare pentru cursuri de specialitate, cărți și webinarii. În cazul acesta, trebuie să găsiți o modalitate pentru a învăța cum să obțineți câștiguri, cu ajutorul cursurilor gratuite cu privire la opțiunile binare.
● Website-uri tematice. Creșterea rapidă în popularitate a opțiunilor binare a condus la o creștere la fel de rapidă a numărului de portaluri de informații și bloguri despre tranzacțiile cu acțiuni. Toate informațiile de pe aceste website-uri sunt gratuite și suficient de bune, cel puțin pentru a vă face o idee despre tranzacțiile desfășurate la bursă.
● Lecții video. Mulți preferă să învețe folosind materiale video. Acolo le sunt oferite exemple de investiții, prezentarea detaliată a strategiilor de investiții, seminarii și alte informații.
● Webinarii. Uneori, organizațiile care oferă servicii de instruire contra cost, pentru a atrage cursanți noi, desfășoară webinarii gratuite. Uneori, același lucru îl fac și traderii profesioniști pe blogurile proprii, cu același scop.
● Ocupați-vă de concepte și termeni de bază ai tranzacționării. Studiați piața, aflați care este aceasta și cum funcționează. Conceptele de bază pot fi găsite pe platforme de tipul Binatex.
● Înțelegeți caracteristicile opțiunilor binare. Fără participarea unor brokeri cu reputație este imposibil de înțeles prin ce se deosebesc acestea de piețele financiare.
● Învățați să analizați. Mai întâi, aflați care sunt metodele de analiză, apoi concentrați-vă asupra metodei preferate de analiză a pieței.
● Dezvoltați o strategie de gestiune a banilor. Acest lucru trebuie făcut în momentul în care ați acumulat un minim de cunoștințe despre opțiunile binare, în momentul în care știți cum funcționează tranzacționarea pe piață etc. * Pentru a afla dacă o anumită strategie vi se potrivește, trebuie să o testați folosind un cont demonstrativ. Prin urmare, trebuie să alegeți un broker care să vă furnizeze un astfel de cont (Binatex oferă un cont demonstrativ gratuit cu $ 1000).

După obținerea informațiilor despre tranzacționarea cu opțiuni binare, trebuie să le folosiți în practică. Dar nu deschideți imediat un cont și, mai ales, nu investiți sume mari. Este recomandabil să folosiți inițial contul demonstrativ, apoi treceți la investiții mici și abia apoi gândiți-vă să investiți sume mari. Pentru implementarea acestui plan simplu, compania Binatex oferă condiții perfecte de tranzacționare.

advertorial binare 2

Comandarea materialelor de studiu
Atunci când un începător încearcă să învețe să tranzacționeze pe cont propriu și gratis, are nevoie de un plan clar, deoarece informațiile primite din sursele disponibile nu sunt structurate.
Care este ordinea acțiunilor?
Educația în domeniul opțiunilor binare – un pas esențial pe calea către succes, dar nu și singurul. Experiența în tranzacționarea cu opțiuni binare rămâne mai importantă decât cunoștințele teoretice.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

444 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Vasile pal

   Buna seara EneDoru te rog frumos spune cum transferi bani de la webmaney într-un cont MasterCard din România si care este limita care o poti transfera multumesc mult

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Daniel

    Buna ziua Vasile, din cate am inteles eu, nu toate cardurile MasterCard sunt acceptate de binatex… mai bine apeleaza la serviciul suport si afla mai multe informatii.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   geo

   salut. am si eu o intrebare la tine: Am exersat pe demo si acum vreau sa bag bani. Cu cat ai inceput tu? prima depunere si cam cat faci pe zi daca poti sa-mi pui. Existra vreo strategie ….
   Multumesc frumos. ti-as fi recunoscator de daca mi-ai raspunde. inca odata multumesc

   apropo ai scos 3000 euro ,$ sau ron ?

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Angela

  Bună. Eu am încercat și nu am reușit sa câștig nimic…m-am documentat în contul demo…unde de doua ori pierdeam și de una câștigăm…apoi am investit 10 dolari pe care și astea i-am pierdut..deși am pierdut cred ca se poate și câștigă…numai ca nu dau eu de capăt…toată lumea spune ca e simplu. Poate îmi spune și mie cineva cum sa fac…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iuli

  Buna Angela. Se intampla ca pierd si eu dar in mare sunt mai mult in profit. Probabil ai mizat sume mari daca ai reusit sa pierzi toti 1000 dolari din demo, eu cu acesti bani am tranzactionat aproape o luna ) tocmai dupa aceea am investit, si iar o spun … sume mici .. nu e cazul sa investesti sume mari daca nu esti sigur in puterile tale. La ce bun. Mai incearca si vei reusi. Bafta

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Simona

   hei iuli….sincera sa fiu am tot citit pe mai multe site-uri despre ce e vorba si nu prea inteleg…m a atras doar recenziile facute de voi toti care spuneti ca ati castigat sume frumoase….vrei te rog sa mi spui si mie mai amanuntit despre ce este vorba?…ce trebuie facut?…eu le am lasat si email…dap momentan nu am primit nimic…Mersi

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vali

  Am citit pariri atat pozitive cat si negative si am stat ceva vreme la indoiala pina am decis sa incerc si eu. Iuli eu in jurul la 3 luni am practicat in demo, si tocmai dupa ce m-am convins ca pot sa o fac be bani reali am si inceput investitiile.
  Ioana, in partea dreapta ai un buton special “DEPUNEREA BANILOR PE CONT REAL” e simplu

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marian

   Salu Marian este numele meu am incercat demo OK poi am vrut s intru in cont real cand Sa bag datele cardului pe care Il am numi primeste.. Nu stiu cum Sa.fac imi respinge. Efectiv

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Denis

  Duminica am scis ca vreau sa retrag banii din cont. Am stat ca pe ace 2 zile, credeam ca e teapa si ca am ars-o de tot. Sa stiti ca nu e asa :-) mi s-a aprobat cererea si continui sa fac bani cu ei.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  todiu anciu

  Salutare. Doresc ceva lămuriri de la cei care stiu mai bine. Cum faci depunerea de bani prima dată? Eu am card visa la o bancă in lei. Depun in lei o sumă si se vor converti in mod automat in contul meu binatex? Iar la retragerea de fonduri cum este? Retragi in dolari sau? Am mai înțeles ca poti retrage doar o sumă nu mai mare decât cea pe care ai investit-o adică depusă in contul binatex?

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  todiu anciu

  Sau poti scoate de mai multe ori dar retragerea pe care o faci o dată, ea sa nu depășească suma investită. Si apoi poti sa faci cate retrageri vrei tu cu sume diferite dar de o valoare nu mai mare cu suma depusă? Mulțumesc

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vlad

  Salut. Anciu, nu se convertesc… adica in momentul in care deschizi contul real ai de facut o alegere… te intreaba ce valuta preferi(ceva de genu, nu m-ai tin minte exact) atrage atentie ca mai jos scrie ca nu mai ai cum sa schimbi valuta care ai ales-o. Ideea e ca anume cu acea valuta urmeaza sa investesti, sa tranzactionezi si desigur tot in acea valuta si faci extragerea. Eu am ales lei, pentru mine e mai simplu. Da si referitor la retragere si eu am inteles la fel. Poti retrage pe card o suma nu mai mare decat cea pe care ai investit dar nu e o mare problema pt ca restul o scoti cu un orice alt portofel electronic

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  todiu anciu

  Merci Vlad. E ok prin webmoney? Sau cei care au mai castigat cum scoateti banii? Nu ma pricep deloc, trebuie facut cont pe webmoney nu? Se poate în lei ? Si care sunt pasii? Uite spre exemplu vrei sa retragi 1000 de lei de pe binatex. Le scrii celor de la binatex si cum ii retragi prin webmoney? Cine stie va rog procedura ?

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marcel

  Nu stiu nimic despre webmoney dar stiu ca te poti folosi de oricare internet banking spre ex cecbank … am vazut ca a mai scris cineva despre acesta )

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  todiu anciu

  Știu ca cei de la binatex agreau ca portofele electronice doar qiwi si web Money. Nu stiu daca si altceva. Cei care ati mai scos bani de la ei -binatex- lăsați -mi si mie vă rog o adresă de e-mail să văd cum ati procedat. Mulțumesc.

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdan Petru

  Ce v-ati speriat toti de webmoney? E foarte simplu. Faci cont la ei si cand ajunge vremea sa ii scoti de acolo ii transferi pe cardul tau bancar, nimic complicat.

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  todiu anciu

  Salutare Bogdane. Pai nu s-a speriat nimeni, dar nimeni nu stie sa zică detalii. Cel puțin eu unul nu am folosit niciodată, habar nu am cu ce se mănâncă, văd că si lumea întreabă. Cei de la suport binatex nu au detaliat nimic. Se poate face cont pe webmoney in lei? Ca eu in lei as vrea. Nu stiu daca au opțiunea asta cei de la webmoney. Știi cumva? Iar daca îmi fac in usd trebuie cumva sa ii convertesti in vreun fel sau pur si simplu ii scoti de la bancă in lei contra unui comision?

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Macu

  BUNA , SI EU VREAU SA INCERC DAR NIMENI DIN CEI CU EXPERIENTA NU SPUNE CLAR CUM TREBIE FACUT CU PRIMA DEPUNERE SI ALTELE , NU VA FIE FRICA DE NOI INCEPATORI CA LA INCEPUT SIGUR O SA PIERDEM NISTE BANI ASA CA AJUTATINE SA INTRAM SI DUPA AIA OM MAI VEDEA SI NOI CE VOM FACE . Multumesc anticipat .

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 28. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  todiu anciu

  Cică merge treaba mai greu dar de intrat banii până la urmă tot intră. O sa vezi. După ce reușești să mai postezi si tu să știm si noi Luciane!

 29. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CONSTANTIN

  Baieti eu am reusit sa pun bani in cont. Deci ce am facut: /1 – am accesat butonul din partea dreapta sus ” PUNETI BANI IN CONT REAL”/ /2- am scris datele cardului si suma investitiei/ 3 – Am asteptat mesajul de confirmare a transferului de la banca si am indicat numarul care a venit in mesaj. Cu asta am terminat aceasta etapa … dar am asteptat ceva timp pina au ajuns in cont. Cei de la binatex isi cereau scuze si chiar mi-au propus 100% bonus. Dupa mine e in regula.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   e-manuela

   Buna! Nenea, văzând cati “câștigători” comentează articolu’ nu ma mai mir de numărul mare al demonstranților…Oare, cu totul “întâmplator” n-or fi unii si aceeasi?….Tu nenea, cum ai facut de-ai “câștigat”? Ai vândut cumva sticlele goale, dupa ce-ai consumat conținutul?….

 30. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 31. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ely

  Buna, atata timp cat ne facem un cont real si depunem bani in el..de ce ne cere si CNP ul??????,nu mi separe de incredere,,prea multe date personale ni se cere de parca am face imprumuturi bancare!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Bogdan

   Totul este pentru siguranță. Avand aceste date pot verifica identitatea, ca în momentul extragerii valutare doar dmv. personal să aveți acces.

 32. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Andrei

   Caritas, îți dădea de 8 ori suma investită, după doar 3 luni parcă. Proștii credeau. Adevărat e că primii deponenți, au și primit, de la deponenții ulteriori, care au rămas cu ochii în soare.

   Nici nu are rost să citesc articolul, miros de la o poștă șmecheria. Cei ce au comentat “de bine”, mi-au întărit crezul. Citiți pe net de conceptele “Get rich quick”, “Work at home scams” , “affiliate marketing”, “piramide scheme”, “Multi Level Marketing”, ” Forex”, și veți înțelege că defapt toate sunt făcute ptr îmbogățirea șefilor, și eventual primilor intrați. Atâta timp cât nimeni nu duce “plus valoare”, de unde câștig? Altfel, dacă credeți că prin speculă, minciună și spam sunteți utili societății, intrați în “horă”.

 33. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 34. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  criss

  Salutare. Stiti cumva cei care aveți cont de o perioadă si jucati, se mai percep taxe ceva suplimentare lunar sau de mai multe ori pe lună pentru contul real binatex? Adică îți mai retrag din bani? Sau nu este cazul si nu te mai costă nimic în plus decât comisioane către web Money si bănci.

 35. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Niko

  Salutare Criss. Nu sunt taxe suplimentare. Doar comisioanele de catre webmoney. Cel putin la mine eu asta am observat. Pana ce sunt multumit.

 36. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  Stie cineva cum se procedeaza ptr. calculul indicatorilor tehnici ai tranzactionarii, media mobile, MACD, aligator, RSI, ADX…….? Ce perioade se iau in calcul si cum se introduc valorile? Fara calcului acestora, aproape 90% dintre tranzactii sunt sortite esecului.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Andrei

   Referitor la ALIGATOR. Eu ma orientez dupa: ● daca liniile sunt aranjate in ordine: verde, rosie si albastra de sus in jos – indica un trend ascendent; ● Iar in ordine: albastra, roșie, verde, de sus in jos, indicatorul arata un trend descendent.

 37. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 38. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  guna ionel

  as dori sa vb cu cineva care stie cum se face portofelul electronic. Chiar nu ma descurc, las aici numarul de telefon, ma puteti suna sau doar beep si va sun eu, am facut o suma frumusica de bani si nu o pot scoate. va multumesc

 39. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 40. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Poţi folosi serviciul WebMoney pentru a retrage orice sumă peste suma depusă cu alte metode. Pentru aceasta însă trebuie să faci cel puţin o depunere folosind serviciul WebMoney.

 41. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  Multumesc Andrei ! Asta am amflat si eu, dar ma intrebam daca lucrezi cu valorile date de indicator sau poti introduce si alte valori, adica sa iau si alte perioade ca baza

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 42. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 43. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Denisa

  Am si eu o intrebare…..daca incer sa imi fac si eu cont trebuie sa introduc eu bani sau tot ce spuneti voi sunt bani de la binatex….

 44. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 45. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 46. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tiberiu

  Am o problema. Nu pot deschide contul real deloc. Am intrat pe secțiunea cont real, am ales euro dar nu ma lasa sa trec la etapa următoare deloc, nu se poate trece la câmpul următor ca sa pot completa. A mai patit cineva așa?

 47. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tiberiu

  Bună. Vreau să deschid si eu cont real după ce m-am tot jucat pe demo. Văd că nu pot să îl deschid, după ce am ales si eu una dintre cele 3 monezi puse la dispoziția jucătorilor. Nu se poate completa următorul câmp. E blocat. A mai încercat cineva să -și faca cont real zilele acestea? Să -mi spună și mie. Sau barem încercați să deschideți unul fictiv să vedeți dacă vă lasă. Cei de la asistență au zis să dau delete la cookies. Nu e asta problema. Eu tot încerc si de pe telefon si de pe un calculator. Aceeași problemă. Aștept păreri. Mulțumesc.

 48. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Damian

  Buna. Cel mai bine ar fi sa le dai mai multe mesaje celor de la asistenta. Am incercat acum 5 minute si am rusit. Totul e ok, astept deja sa mi se confirme depunerea. Succes

 49. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 50. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dumitrita

  Buna am o rugaminte imi zice si mie cineva ce treb sa fac mai exact adica eu treb sa am bani in cont sa pot tranzactiona ca nustiu
  Sau cum?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dan

   Dumitrita buna, daca nu stii nimic despre tranzactii ar fi bine sa incepi cu un cont demo. Binatex il ofera gratuit si tot pe acest site sunt desule articole informative si lectii educationale ca sa inveti cum sa ai tranzactii de succes. Bafta!

 51. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniel

  Va salut pe toti,
  As vrea sa-mi spuneti va rog daca la momentul inregistrarii contului vi s-a cerut si voua sa anexati act identitate si factura utilitati. Mc.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Silviu

   Salutare Daniel. Binatex nu cere sa anexezi act de identitate la momentul inregistrarii contului. Sunt necesare aceste acte in momentul alimentarii contului, ca in momentul retragerii castigului sa-ti poata verifica identitatea.

 52. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Nu reusesc sa retrag banii de la ei si nici nu raspund la telefon.
  Am incercat retragere si pe suma mai mare si mai mica si tot nu imi fac retragerea.
  La e-mailuri nu mi-au raspuns pana acum si la telefon nu functioneaza numerele de pe site.
  Incep sa ma indoiesc de ei.
  Va tin la curent daca nu imi deblocheaza astazi sau maine banii.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   David Nicolae

   Conteaza si timpul in care ii contactezi. Deci, sigur nu sambata sau duminica, si mai mult, cunosc ca proceseaza cererea in minim 2 zile, deci nu e cazul sa te alarmezi. Am facut deja 3 retrageri si la inceput si mie imi parea ceva dubios, insa am gasit aceste informatii char la ei pe site.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     David Nicolae

     Salut Min ho. Contul real il faci pe saitul binatex acolo unde scrie CONT REAL, urmeaza pasii indicati, este descris foarte clar.

 53. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   David Nicolae

   Salut Daniela, e o procedura asemanatoare cu retragerea banilor pe cardul tau bancar. Creaza-ti un cont pe webmoney si vei avea acolo toata informatia necesara pentru retragere. Este foarte simplu!

 54. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniela

  David, pe site- ul webmoney, imi cere un pasaport. Nu inteleg cum trebuie sa procedez. Este necesar sa dai datele personale din buletin pentru a face cont pe webmoney? Multumesc

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   David Nicolae

   Daniela, sigur ca ai nevoie sa indici actele necesare. In primul rand este pentru siguranta ta, in acest mod pot verifica identitatea cand faci o retragere.

 55. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  iuliu octavian

  Salutare. Cine stie sa raspunda , sa dezvolte un pic in legatura cu ,, semnalele” cand tranzactionam optiuni binare. Ati vazut ca la un moment dat la anumite monezi spre exemplu euro/ien japonez apare un timp spre exemplu 6 minute , 4 minute etc. si o sageata mica verde sau portocalie. Aceasta ce inseamna ca e o tendinta de crestere daca e verde sageata? Si cu timpul ala ce este 6 min, 4 min, 3 min.etc ?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ilie

   Buna Iuliu, Din ce am citit am inteles ca sageata verde indica o crestere, iar cea rosie o scadere si timpul indicat este timpul de expirare a tendintei.

 56. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 57. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tiberiu

  Wmr înseamnă ruble nu ? Vorbește cu cei de la Binatex mai bine. Cred că se poate să convertești într-un fel. Dar te mai costă ceva. Pe site poti tranzactiona doar in lei, dolari sau euro.

 58. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   e-manuela

   Buna! Nenea, prima conditie-i sa meri la smardoiu’ sotu’ lu’ matale, si sa te “aranjeze”…stii tu mai bine: par cret, vinetala pe la ochii, “chestii” din astea domestice….Dup’ aceea mai intrebi p’in stanga si p’in dreapta, ca sunt tot felu’ de muieri “versate” in de-astea…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ilie

   Îţi poţi administra contul WebMoney folosind una dintre metodele de mai jos:
   WM Keeper Classic este un program care trebuie instalat pe calculatorul tău. Pentru a vedea cum arată şi cum funcţionează programul, vizitează pagina WM Keeper Classic de pe site-ul WebMoney* sau WM Keeper Light care nu necesită instalarea unui program pe calculator. Tranzacţiile se efectuează pe internet, folosind o conexiune securizată https. Am gasit aceasta info pe site-ul Binatex_Romania pe facebook

 59. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 60. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 61. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lucian

  Imi puteti recomanda ceva cursuri/strategii pt. optiuni binare? M-am cam aruncat cu capul inainte si am cam pierdut ceva pana acum. Eu nu am gasit cursuri/strategii pe binatex. Unde le pot gasi? Multumesc!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Lucian,
   Eu iti pot oferi ceva mai bun decat cursuri si strategii, iti pot oferi acces la o platforma automatizata unde vei castiga garantat daca imi urmezi sfaturile
   Astept un semn de la tine in caz ca te intereseaza pe adresa de e-mail ffxk@yahoo.com

 62. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdan

  Luciane, sus in partea dreapta a ecranului cauta imaginea unui omulet. Fa click pe aceasta si vei vedea cum iti apar mai multe iformatii, In sectiunea ARTICOLE vei gasi info despte strategii. BAFTA!

 63. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  Is Binatex Binary Options Safe and Legit ? – Scam Trading Brokers

  Scam Option Brokers: ( Staff answered 2 months ago)
  Hi Dragos,

  A quick look at their website does not show any license, so we assume that they are not a licensed broker.

  You can find some good licensed brokers here:
  ***scamoption.com/best-binary-brokers/

  Good luck
  1 Vote Up Vote Down

  Scam Option Brokers: (Staff answered 2 weeks ago)
  We see that they have on their website a license from FMRRC, which is a Russian self regulatory organization for brokers.

  Look for a broker that is licensed in your home country.

  Is Binatex Binary Options Safe and Legit ? – Scam Trading Brokers

  LINK:
  ***scamoption.com/question/is-binatex-safe-and-legit/

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Georg

   BINATEX nu este international, deci FMRRC OMOLOGAT, ci este o Casuta Postala Fara Adresa (de fapt RUsia) cititi link-ul de mai sus, inselatoria devine evidenta cand in sigla se asociaza neinvitat tocmai la FMRRC:

   Regulated by FMRRC
   № TSRF RU 0395 AA Vv0100

   Ca sa intelegeti:
   Puscariasul declara ca este in relatie cu procurorul care l-a acuzat.

   Si nu minte, ESTE in relatie antagonista…

   Regulated by FMRRC
   № TSRF RU 0395 AA Vv0100

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 64. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tiberiu

  Asa bine de stiut, spre exemplu chestia cu dispoziția pietei adica bara aia care este verde sau portocalie in funcție cică de crestere a cursului sau o eventuală scădere a acestuia e o mare abureală. Niciodată dar niciodată nu se respectă dispoziția pieței. Adică degeaba vedeti ca bara spre exemplu este 80 % verde că, cursul face tot ce vrea el nu va crește nici in ruptul capului.

 65. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tiberiu

  Si încă ceva, una e contul demo si alta e realitatea. In contul demo esti miliardar rapid. In 2 zile. Dar să te văd pe contul real cum te descurci. E greu greu de tot. Foarte greu. Mă gândesc că doar traderii pricepuți cu ani in spate de forex si bursă să facă ceva profit….. Restul batman batman…..

 66. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 67. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  E bine si frumos sa-ti dai contul online, parola, cardul , pagina personala, camasa si izmenele
  ONLINE,
  mai ales catre CENTRALA din RUSIA.

  O sa va treziti ca nu stiti c-ati cumparat pe CREDIT si veti fi buni de plata.

  Felicitari…

  Big Brother este Big Russian Bear.

 68. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian100%

  As vrea si eu sa fiu fraier dar nu pot,toata lumea castiga,nimeni nu pierde,asta arata foarte multe despre cultura economica a romanilor😄

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Sibian 100%,
   Nu mai bine decat sa fii fraier sa fii un baiat cu bani in buzunar castigati din binare?
   Daca te intereseaza contacteaza-ma la adresa de e-mail ffxk@yahoo.com

   Serviciile mele sunt contracost insa iti vei recupera investitia si intr-o saptamana daca te tii de treaba

 69. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  Tulai, tuso!
  Acum m-am prins de tot circul de aici.
  Dialoguri-FAKE, cu roluri binisor disimultate, in care aparenta de autenticitate este destul de bine condusa, mai putin acolo unde se explica de ce TREBUIE sa-ti dai datele de BULETIN pentru SIGURANTA TA…
  BINATEX e o FARSA in 15 acte, o FARSA sinistra, condusa si dirjata din RUSIA, dar cu o filiala de escroci din Romania, care isi joaca ROLUL de Clienti care cer lamuriri , dialogurile sunt acum total transparente si cine cade-n plasa, e pescuit si-i sunt scoase icrele si laptii.

  V-am AVIZAT, sa nu spuneti ca nu ati stiut.

  Mai cititi si BINATEX in google, dar NU romaneste…
  Eu am citit in germana si engleza si m-am inspaimantat.

 70. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tiberiu

  E tare reclama cu fata din Cluj parcă. A făcut un milion de dolari sau euro in câteva luni. Hai nu mai spune! Serios? Se poza lângă un BMW ultimul răcnet. Mă ești copil? In primul rând tipa am înțeles că este un model din Rusia si a avut contract cu cei de la BMW de promovare a mașinii respective. In fine, nu o milionară româncă ce a reușit să facă milioane din opțiunile binare. Prea de tot. S-or face acolo cativa lei pe lună dar nici chiar asa. Zeci de mii de euro pe oră.

 71. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ilie

  Imi pare mie ca “voi” cei care au scris ultimele mesaje este de fapt una si aceeasi persoana. Eu am asteptat 2 zile sa mi se publice parerea aici, dar voi vad ca ati vorbit telepatic. Cateva minute diferenta intre comentarii si toate legate cu sens una de alta…. se pune intrebarea invers acum … cine pe cine face?

 72. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Doru

  Aberatii! Fac bani pe binatex de cateva luni si e destul de bine. Sunt sigur ca nici nu aveti idee de optiuni binare. Mai bine vati cauta de treaba voastra!

 73. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 74. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 75. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kosta

  Am deschis si eu un cont real dar văd că nu este ca cel demo. Pe cel demo puneai 10 dolari si câștigul era dublu. Acum pe cel real pui 10 si ori iei 5 dolari profit sau 6 -7. Uneori 8. Diferă uneori si in funcție de timpul tranzacției. Daca pui o tranzacție cu timp de expirare 5 minute iei profit 1,7,dacă pui tranzactia la 1 minut este 1,8. Nu mai zic de bitcoin ca e puțin de tot 1,4. Pai ce facem? Dacă pierd o tranzactie îmi trebuie alte 3 tranzactii reusite doar ca să recuperez pierderea suferită. Nu e ok deloc așa.

 76. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kosta

  Ar fi trebuit ca acest cont demo să fie exact exact ca cel real mă gândesc. Era mult mai ok. Știai din start in ce te bagi, cam ce poți face și dacă merită 100 la 100 să îl deschizi.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Da-i incolo de rusi Kosta
   Daca te intereseaza sa faci bani din optiuni binare (nu doar sa joci) contacteaza-ma la adresa de e-mail: ffxk@yahoo.com
   Serviciile mele sunt contracost insa castigul este garantat (vei face cel putin 500 euro inca din prima
   luna si asta daca esti foarte lenes).
   Fac asta de 5 ani, stiu toate scam-urile din domeniu deoarece sunt si tester de platforme de binare.
   Castigul variaza in functie de suma investita si numarul de tranzactii efectuate in fiecare zi.
   Nu ai nevoie sa stii nimic despre domeniul asta, te voi invata eu tot ce ai nevoie sa stii….o sa vezi
   ca e chiar simplu odata ce iti voi dezvalui metoda….. Nu mai folosi binatex deoarece este o platforma
   ruseasca de unde multi (mai ales cei ce au vrut sa retraga sume mai consistente) nu au reusit sa retraga castigurile de la ei.

 77. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 78. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniel

  Nu cred ca mai conteaza daca se aseamana intre ele contul real cu cel demo,si nu va mai bateti capul cu metode si strategii de a mari profitul fiinca pierdeti timpul oricum. Altceva e putred aici. Totu-i bine si frumos pana incepi sa castigi in cont real.si o sa va dau exemplul meu concret. Am inceput prin decembrie din curiozitate,joaca, cu un cont demo ,iar recent am inceput sa bag bani in cont real. Am bagat la inceput 50Lei si i am pierdut,apoi 100Lei si i am pierdut si pe astia.eram descurajat si voiam sa renunt. Insa avand intr-o zi niste bani ”in plus” am mai riscat o data si am mai bagat de data aceasta 200Lei,voiam sa vad daca nu cumva platforma lor e o facatura care te face doar sa pierzi. M-am ridicat , am coborat….si tot asa…pana am ajuns la 10900LEI(asta mai mult la noroc,trebuie sa recunosc,mizand pe sume mari si tot mai mari-nu am prea multe cunostinte in economie) Ei……aici au inceput problemele.Mi a aparut la un moment dat mesajul ”Eroare: cifra zilnica de afaceri a fost depasita”. Si de atunci apare asta in fiecare zi de o saptamana incoace.Practic nu-mi mai permit sa mai mizez nimic.Am cerut lamuriri prin E-mail in legatura cu aceasta problema si mi au recomandat sa folosesc alt browser , sa sterg cookies și cache, CTRL+R demai multe ori pentru actualizarea paginii….bazaconii.Le am incercat pe toate,inclusiv sa intru de pe alte dispozitive care nu aveau llegatura cu cookies și cache….deci clar problema este de la ei si nici intr-un caz de la mine.Si uite asa de o saptamana ei tot imi zic in fiecare zi ca au transmis problema la departamentul tehnic si sa astept.Eu intre timp am facut si o cerere de retragere de 2500Lei prin webmoney si o sa astept pana luni(max. trei zile lucratoare cum spun ei)sa vad cum reactioneaza si la asta. Daca se dovedeste a fi o teapa promit sa va informez si aici si pe toate forumurile posibile sa stie toata lumea ce-i BINATEX-ul

 79. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  …cu siguranta este teapa, nici indicatorii nu corespund realitatii, una indica, alta se petrece la deschiderea tranzactiei. Un alt aspect, apare la un moment dat mesajul de genul ”tranzactia cu nr.1000, depune in cont orice suma in timp de 10 minute, si vei primi bonus 100%”. Ei dragii mei am facut si asta sa ma conving insa, a fost o teapa de 100%, nu am primit bonus nici macar 1 cent, nu mai zic de 100%. Asadar , concluziile le trageti voi……Sfatul meu, nu va aruncati cu sume mari ca va rupeti gatul. Sunt foarte multe semne de intrebare. De ex. pt. nivelul 1 ai castig maxim de 81%(conform regulament), dar nu am avut niciodata atat, nu se precizeaza castigul minim pe care il poti avea pt. fiecare. Deci iti pot sa 1%, ca doar au acoperire.

 80. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kosta

  Interesant ce ati spus băieți , Daniel și Mihai. Mai lăsați mesaje cu ce ați mai pățit. Mai află si lumea care e treaba cu adevărat. Daniel, vezi cu banii ăia dacă poți să îi scoți. Să ne anunți !

 81. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kosta

  Asta e placa veche pe care o pun ei. Orice problemă ai avea ,, dă delete la cookies și alte alea, folosiți alt browser”. Așa folosesc și ăia de pe la toate site-urile de pariuri on line aceeași placă,, da delete la cookies” . Orice problemă ai întâmpina. Și dacă ești bolnav acasă sau răcit, ori s-a spart vreo țeavă de apă rece, tu trebuie să dai delete la cookies și să folosești alt browser. Hai nu mai spune……. Asa si cu problema ta Daniele. Toate problemele tale se vor rezolva cu ,, delete la cookies” !

 82. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  …… si inca ceva. Hotia este si mai mare, atunci cand vrei sa anulezi o tranzactie. In momentul anularii unei tranzactii, nu vei primi integral suma investita(consider ca asa este firesc), ci doar 0,1% din investitie. Deci nici macar jumatate nu primesti inapoi, daca ai anulat o tranzacie. Ce parere aveti? Ma intreb cine ia acesti bani? Trebuie sa mai stiti ca niciodata nu veti putea intra in posesia sumei totale pe care sa presupunem ca ati reusit sa o castigati. Conform regulamentului lor, nu veti putea retrage decat doar intre 3% – 50%. din acesti bani. Cred ca asta pune capac la toate. Adica daca am adunat 1000 euro, ma pot alege doar cu 3% sau max 50% intr-un caz mai fericit.
  Asadar, va las sa meditati si sa actionati in consecinta.

 83. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kosta

  Nu stiu. Așa stă treaba Mihai? Pai de ce doar 3-50% pot scoate? Daca câștig 1000 de euro nu pot scoate totul? O parte prin cardul bancar cu care ai investit adică doar suma investită și restul prin web Money? Nu merge așa? Eu asa auzisem…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Da asa sta treaba Kosta, nu poti retrage decat intre 3 si 50% din suma din cont, asta ca sa se asigure ei vezi Doamne ca tu o sa tranzactionezi in continuare

 84. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 85. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Octavian

  Da. Am văzut si eu reclama aia la binatex cu fata din Cluj. Culmea e ca a devenit miliardară cică, cu o ,, strategie” simplă de tot , aia cu dispoziția pieței adica cu bara aceea care care dacă este mai mult verde de 50% atunci e o tendință de creștere si dacă e portocalie in proporție de peste 50% e clar o tendință de scădere si uite asa face ea bani la greu zilnic. Pai nu e deloc asa. Nu stiu dacă fata asta există, dar oricum,,strategia” asta e de cacao, ca să nu zic mai rău. E o minciună. Dai faliment total încă din prima zi cu o asemenea porcărie. Poate cu alte idei si strategii sa zicem că ai face ceva bani. Poate.

 86. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Salut prieteni. Ca și majoritatea dintre voi încerc să găsesc o strategie profitabilă. M-am informat și am lucrat ceva timp cu indicatorul Benzile Bollinger, îmi pare bunicel, dar sunt convins că este și ceva mai bun. Ar fi bine ca fiecare dintre noi (cei care doresc desigur) să dezvoltăm și să explicăm strategia cu care suntem în profit. Astfel vom putea încerca și vom reuși mai multe. Deci ce am aflat eu:
  Benzile Bollinger ne arată momentul cel mai potrivit pentru a începe o tranzacție. Acest indicator este format din trei medii mobile, care urmează prețul și ne arată nivelul de volatilitate a activului selectat.
  Partea principală a indicatorului este zona dintre linia superioară și cea inferioară. Anume dimensiunea ei determină gradul de volatilitate a activului, cu cât este mai mare, cu atât mai multe oportunități se deschid pentru investiții.
  Atunci când vom observa că liniile se îngustează, urmează scăderea volatilității și ne arată că tranzacționarea în acest moment nu este recomandată. Însă, atunci când liniile încep să se extindă, indicatorul arată cale deschisă pentru tranzacționare și ar trebui să aștepteptăm momentul când începe o mărire și numai după, de examinat tranzacțiile posibile.
  Când observăm pe grafic că prețul continuă să se miște într-un trend descendent, după fiecare atingere a liniei inferioare. Momentul, în care prețul este situat pe linia medie, este cel mai potrivit predicția direcției opțiunii în jos. În cazul trendului ascendent situația este similară.
  Deseori am observat că indicatorul funcționează foarte bine în combinație cu figurile grafice și paternele sfeșnice, cel mai frecvent mă orientez după figura ”Adâncitura dublă”. Conform regulilor acestui model grafic, tranzacția este posibilă doar după străbaterea ultimului vârf. Dar, în cazul tranzacționării după această figură împreună cu Benzile Bollinger, se poate efectua mai devreme, chiar pe străbatrea liniei medii a indicatorului. Bafta la toată lumea.

 87. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ady

  Discutii aprinse despre cum puteti scoate banii. Si chiar va inteleg pentru ca si pentru mine a fost foarte complicat la inceput. Ce aveti de facut: *cereti de la binatex sa va treaca banii pe webmoney * deschideti un cont pe exchangex.ru ( e gratuit) este o firma care tu le dai bani dupa webmoney si ei iti dau paypal * de pe paypal cred ca cunoasteti procedura cu totii, treceti banii pe card. Ar mai fi o metoda direct prin webmoney cu transfer bancar dar e cursul foarte mic si dureaza o saptamana. Cu
  exchangex.ru e cea mai buna si mai rapida metoda din care le cunosc eu. O sa ma repet, pare complicat, dar banii care ii fac pe Binatex merita tot efortul. O spun din experienta personala.

 88. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius, folosesti si alti indicatori impreuna cu BB, sau numai acesta? Ce durata a tranzactiei folosesti, banuiesc ca la 4 ore nu mai e valabil trendul stabilit initial. Ai retras vreodata bani si daca ai primit suma integrala de pe cont, sau doar 50%?

 89. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ……..eu am incercat cu MACD , Aligator si Parabolic SAR, dar semnalele sunt valabile doar pentru perioade mai mari 1 h sau 30 min. Pentru tranzactiile de 1 min. imi da semnale false.

 90. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 91. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Buna Lilia,
   Eu te pot invata cum sa faci bani din optiuni binare, iti pot da si dovezi (printscreen-uri), insa numai contracost. Sunt trader profesionist de peste 5 ani si sunt si tester de platforme binare asa ca stiu ce vorbesc. Daca te intereseaza cu adevarat sa faci bani, nu doar sa te joci si tu asa pe “bursa” contacteaza-ma la adresa de e-mail: ffxk@yahoo.com

 92. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniel

  imi cer scuze ca am intarziat cu raspunsul.am fost plecat si nu prea am avut timp. Uitati ce patiti daca aveti norocul sa castigati vreo suma mai importanta .Priviti ce mi-au trimis ca raspuns la cererea mea de retragere a 2500Lei Maria (Binatex Official)
  7 апр., 19:15 MSK

  Buna ziua,
  Va aducem la cunostinta ca la momentul dat in compania noastra se efectuiaza niste controluri asupra regulilor facute de comercializantii nostril. In legatura cu aceast control am descoperit niste incalcari asupra terminilor si conditiilor de pe platforma dvs.
  6. Excrocherie
  6.2 Excrocherie, legată de operațiuni folosind software-ul pentru a obține rezultate false.
  6.3 Excrocheriia este legata de folosirea erorilor și eșecurilor de sistem pentru a produce rezultate false de tranzacționare, precum și în cazul unei suspiciuni rezonabile pentru prezența unor scheme frauduloase descrise mai sus, Suma depozitului va fi transferată astăzi pe contul de pe care a fost depus.
  În legatura cu aceasta , trebuie să vă informăm că de la 07.04.2017 toate conturile vor fi blocate, iar fondurile deduse (cu excepția reaprovizionare)
  Daca dvs nu sunteti deacord cu aceasta blocare, va rugam sa ne transmiteti o scrisoare electronic la adresa risk@binatex.com
  Scrisoarea dvs va fi transmisa directoruluii a deparatmentului economic si prelucrata in decursul la 14 zile.
  Cu stima Binatex.com

 93. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniel

  Deci eu am castigat fiindca am facut excrocherie, i am excrocat… eu pe ei si nu ei pe mine!!!! Adica eu am folosit ”software-ul pentru a obține rezultate false”.nu stiu cum ai putea face asta… eu nu stiu sa-mi pun nici windows-ul singur. Suspiciune rezonabila ”pentru prezența unor scheme frauduloase descrise mai sus” Da…probabil am jucat la schema, pe sistem….ca la loto.Nu stiu ce as putea intelege de aici. .Concluzia pentru mine e simpla…. Atat timp cat cotizezi la ei,esti bine venit, ti se ofera tot sprijinul, iar daca castigi vreo suma mai frumusica esti inlaturat fiindca ”ai incalcat termenii si conditiile”,”ai facut excrocherie legata de erorile si esecurile de sistem” , ”excrocherie cu software-ul” , ”excrocherie cu scheme frauduloase”…….Adica noi daca reusim sa castigam ceva, castigam fiindca suntem niste excroci, fiinca altfel nu am fi putut castiga….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Daniel,
   I-am aratat Mariei de la binatex ce ai scris tu aici si m-am certat cu ea 2 zile (un weekend intreg ca am prins-o de servici intr-o sambata si o duminica pe zi tura intreaga de 12 ore ) pentru tine.
   Intr-adevar Binatex-ul este un scam ordinar de sorginte bolsevica….am avut si eu experienta mea neplacuta cu ei acum ceva timp, de aceea de fiecare data cand am ocazia nu ezit sa le mai dau peste nas inca o data.

   Oameni buni nu mai jucati pe BINATEX, e un SCAM ORDINAR (daca vrei sa scoti o suma mai mare asta e replica: escrocherie de sistem si scheme frauduloase )

 94. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniel

  asadar , dragi romani, va sfatuiesc sa va investiti banii pe platforme reglementate la noi si nu la rusi. De la rusi nu veti vedea voi bani niciodata.de altfel pe nici un site,pe nici un forum de la noi nu exista vreo dovada concreta ca cineva ar fi luat bani de la Binatex. totul este doar propaganda si reclama falsa.Binatexul este doar o companie de ”recoltare” a fondurilor de la noi pentru rusi.si atat

 95. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Octavian

  Daniel, îmi pare rău să aud asemenea vesti. Mă gândeam ca ai scos banii de la ei. Dar ai dreptate frate. Nu merge treaba. Asa fac din păcate si multe panarame de case de pariuri on line. Dacă bagi bani la ei esti bun, te pupă, daca se întâmplă sa câștigi si tu acolo o sumă mai măricică esti terminat, încep cu mizerii, tu esti un escroc, etc.

 96. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Oliviu

  E bun site-ul fratilor, Eu nu inteleg de ce nu ceri mai multe detalii? De cand fac bani cu ei nu am auzit sa blocheze pe nimeni. Nici eu nu am avut probleme cu scoaterea banilor.

 97. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniel

  Unde sa auzi tu mai Oliviu? la TV?? Sau poate ai dreptate….pentru o suta ,doua, nu se sperie ei ca sa te blocheze.Cat ai retras tu cel mai mult? Si nu-mi explici si mie cum i-ai retras, pas cu pas, sa vad daca minti sau nu???

 98. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Oliviu

  Nu voi spune ceva nou, Modalitatea de retras banii din contul Binatex a fost explicată destul de detailat câteva mesaje mai sus. Dacă nu ești de acord cu raspunsul lor trimite o scrisoare la risk@binatex.com și exprimă-ți nelămurirea.

 99. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  V-am zis in mesajele anterioare ca este o facatura. Cu rusii ne-am gasit sa facem afaceri. Mi-am dat seama tranzactionand timp de 2 luni, problemele pe care le-am intampinat sunt mentionate in mesajele anterioare. Norocul meu este ca am fost destul de prudent si nu am apucat sa cotizez cu o suma mai mare. Niste ticalosi nenorociti, pusi pe capatuiala, sunt convins ca sunt si romanasi printre ei. Dealtfel, am vazut si pe aici doi(Doru si Oliviu) care fac reclama ”buna”, platformei. Acum, dupa ceea ce a patit si Daniel, imi dau seama ca nu voi scoate eu niciodata bani de la astia. Multi vor ramane doar cu depunerile, dar pana la urma fiecare este liber sa faca ce vrea, nu sunt eu in masura sa dau sfaturi cuiva.

 100. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniel

  Da Oliviu,m-ai lamurit.E clar si cu tine.Acum te cred ca ai luat bani de la binatex. Ai luat banii pentru reclama si atat.Sau poate vei lua si in continuare.Ce salariu ai la ei?Am trimis scrisoare si astept raspuns. (14 zile). Si o sa-l public pentru toata lumea. Daca va veni vreun raspuns,dar eu nu prea cred. Intradevar Mihai, exista doi oameni in Romania care au luat bani de la Binatex, dar numai ei stiu pentru ce…. Oricum , eu am publicat asta pentru romanii de rand, sa stie ce-i asteapta daca vor castiga vreodata,nu pentru angajatii Binatexului.

 101. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vasile de Vasile

  Bă dă-vă dracului pe toți, de-o parte și de alta (pro/contra) că excroci sunteți toți!
  Cum se cheamă bă ăla care caută să se îmbogățească repede, fără efort, pe spinarea (fraierilor) altora?

  Păi de unde credeați bă tâmpiților că vin bani așa grămadă, fără să mișcați un deget de muncă fizică? Din tastatură, ai? De la Doamne-doamne? Moș Crăciun? Iepurașul de Paști? Albă ca Zăpada?

 102. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 103. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 104. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Octavian

  E-manuela 1 ,2, 3 , 4 ce mai spui? Mai bagă și tu un comentariu că îmi lipsesc comentariile tale acide, bengoase , ciudate și lipsite într-un fel de sens. E-manuelooo auziși ??? Mai exiști?

 105. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 106. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 107. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 108. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kosta

  Mă uitam la ,, miliardarii” ăștia din top. Vitalie, mamaie, tataie, sun țu și cum îi mai cheamă. Pai de unde frate atatia bani câștig? De unde? Hai să zicem ca de la noi cotizanții. Dar tot nu se adună suma ca să câștige astia zeci de milioane de euro. Nu iese suma oricum ai da-o. Voi ce ziceți? Nu e prea de tot? Plus salariile angajaților, platforma si alte alte costuri…… Da…. Ce să mai zic….

 109. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 110. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Horia

  Dacă ai fi avut idee de opțiuni binare ai fi știut cum se câștigă. Nu este unicul broker care oferă tranzacționări binare. Și niciunul nu permite să folosești roboți pe platforma lor. Dacă te conduci după lumânări și mai adaugi și un indicator deja e bine. Dar trebuie să te ducă capul la asta nu doar la vorbe.

 111. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Copile, cand studiam eu economia, tu te jucai cu aceea in……..tarana. Si ce daca nu este unicul broker, aceleasi probleme sunt la toti. Sa stii ca am lucrat si cu 3-4 indicatori, nu cu unul, problema este aceeasi, semnalele sunt false, poate doar la perioade mai mari sa confirme trendul. Daca tu crezi ca este normal ca atunci cand:
  – anulezi o tranzactie, sa primesti doar 10%, in loc sa primesti suma integral investita, ca doar ai anulat tranzactia si asa ar fi normal
  – primesti mesajul gen ”tranzactia cu nr.1000, depune in cont orice suma si primesti bonus 100%” si in realitate nu primesti nici un cent,
  – castigi 1000 eruro si primeste doar 3% – 50 % din suma castigata
  – daca depasesti o anumita suma, sa fii acuzat ca te-ai folosit de metode mai putin ortodoxe, pentru ai pacali pe ei
  ……..daca toate aste ti se par normale, atunci tranzactioneaza linistit, ca doar nu o faci pe banii mei
  ,

 112. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Paul

  Nu am observat să dea semnale false. Am ceva timp deja de când fac tranzacții cu ei .Nici un broker nu va permite pe platforma lor să se folosească roboți. E clar că dacă vor depista acest lucru îți vor bloca contul.

 113. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 114. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 115. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Frustratu'

  grija mare . am jucat eu si pe binatex si pe iqoption. e teapa fratilor!!! si nu nu i zic ca e teapa ca eu nu am castigat. ca nu am am ales strategia buna. ca nu am avut exeperienta necesara . ca nu m-am documentat destul te bine. de un an ma tot documentez si citesc. pe forumurile astea sunt vreo cativa care raspund . scris corect gramatical, cu propozitii punct virgula… blabla. nume alese gen: paul alina radu . care va raspund de zici ca sunt de la asistenta tehnica a acestor site uri. practic chir sunt. cine credeti ca statea sa tot explice? fara a castiga ceva? va atrage in mirajul castigurilor. toti l sfarsit scriu eu sunt multumit…. mie imi merge bine … eu am retras fara probleme. acum probabil voi primi si raspunsuri care nu v or mai fi scrise corect dpdv gramtucal doar pentru nu a parea suspecti. din toti cei care raspund mie imi merge bine . sunt multumit ? are vreunul curajul sa isi dea numele exact? cautati nu numai pe forumul asta … pe toate sunt aceleasi tipuri de raspuns standard pribabil. si uneori cand ii mai depisteaza cineva isi ies pribabil si ei din fire. atentie cand “tranzactionati” eu am incercat m am documentat .am incercat mai multe platforme si totul e o teapa. am invesut bani… am castigat dar nu ii poti scoate. in momentul in care nu o sa le aduci tu profit lir . adica depui 500dolari si scoti 10. ci depui 100 de dolari ai incerci sa scoti 500 atunci o sa apara erorile ! atunci o sa fie problema. astept raspunsuri. dar concluzionez prin a va atentiona. pe cei care sunteti pe buna credinta sa nu va lasati pacaliti de radu emil george alina blabla…

 116. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ……cata dreptate ai ”frustratule”, asta tot incerc sa le spun fariseilor de pe aici, dar ei o tin pe-a lor, ca au facut ca au dres, ca au scos de ”n”ori/luna.Este limpede ca daca scoti mai mult decat ai depus, apare problema la ei, asa ca…………au ei grija. Cand le-am zis ca nu poti scoate mai mult de 3%-50% din ce ai castigat, nu prea credeau….

 117. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Frustratu'

  am scris putin aiurea . cu greseli , fara sa ma corectez pentru ca eram nervos cand vad ce aberatii vorbesc astia. cand vad cum vor sa prosteasca oamenii. mi-am pierdut o ora pentru a citi in mare parte ce e scris deasupra mea si am zis ca poate deschid si eu niste ochi. si eu incerc sa fac niste banuti online cumva.. un venit suplimentar dar nu asta e solutia. asta cu optiunile binare e o teapa:) sper sa ajute pe cineva cele scrise de mine . iar daca considerati ca va spun astea doar ca nu vreau sa va imbogatiti si sa imi cumpar numa eu mercedes si vacante in maldive e alegerea voastra. ne mai auzim si pe alte forum-uri ca sunt pornit rau pe astia… paul radu alina si mihai. ps: mersi relu. vedeti dragilor asta e un cont adevarat sigur.

 118. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 119. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 120. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kosta

  ,, Frustratule ” tată, ai mare dreptate din păcate.( Îmi place numele tău.) Asta tot am zis si eu sub alte cuvinte in comentariile de mai sus. Trebuie să ne dea de gândit mai multe chestii . Una cu contul demo in care poti câștiga miliarde si apoi cel real în care castigi p………. Apoi topul ala lunar mincinos cu elitele care au câștiguri cât bugetul unei țări am văzut. E contrafăcut topul clar clar. Nu există asa ceva. Apoi cu falsele strategii. ,, Semnalele ” sunt totdeauna false, dispoziția pieței e “praf” nu te poți lua după ea niciodată. Lumea o să vadă încet încet. Dar tre să se frigă nai întâi. Astept comentarii si cu alte probleme ale voastre.

 121. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kosta

  Si încă ceva demn de retinut si important. O să vedeți multe comentarii ale “angajaților” lor de fapt x, y,z, doru, irina etc. care te tot îndeamnă si te îndeamnă la deschiderea unui cont demo ca să te atragă. Si acest miraj te va atrage clar si sigur pentru că este superb si sublim contul demo. Pe bune. Castigi enorm pe el. Totul e lapte si miere. Si omul zice , băi e bine ia uite ce frumos se misca platforma castig sute de milioane hai să mă bag pe unul real” Deci clar orice om care a jucat pe demo se va baga si pe real măcar cu un 50 de euro acolo dacă nu cu mai mult. Si vei pierde tot. Dar tot. Si ei se vor îmbogăți. Si tu vei sărăci.

 122. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 123. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 124. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihnea

  kenzo 12, eu am mastercard la BRD, e ok. Nu ai probleme cu acesta nici la depunere și nici la extragerea fondurilor.

 125. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 126. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kosta

  Nu stiu ce sa zic. Eu zic că totuși demo e altceva decât real. Pierzi mai repede pe real decât pe demo. Asa am observat. Voi cei care jucati ce părere aveți? Cum ziceți că stă treaba?

 127. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 128. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lucian

  Si eu eram curios de ce demo este putin diferit de contul real si i-am intrebat pe cei de la suport. Mi-au raspuns ca pe demo dau semnale de la diferite banci, iar pe cont real, doar date strict verificate.

 129. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marcel

  Ai dreptate, eu personal am verificat de câteva ori semnalele de pe Binatex cu ale altor brokeri, nu au nici o diferență.

 130. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut

  Buna ziua , as vrea sa invat ai eu sa tranzactionez cu aceste optiuni binare dar nu este destul de explicit ceea ce trebuie facut , mar ajuta foarte mult un venit in plus . Daca este cineva care are experienta si castiga bani din asa ceva si ar dorii sa ma ajute si pe mine , as fii foarte recunoscator , adresa mea de e-mail : pinteaionut24@yahoo.com . Astept ajutor . Va multumesc

 131. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 132. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Horia

  Poate mă luminezi și pe mine, cum ai depistat că sunt fals? Trebuie neapărat să fiu analfabet, să scriu cu greșeli, să scriu că am pierdut o grămadă de bani. Uite că nu e așa! Fac bani, bine mersi, pe acest site și chiar sunt mulțumit! Învață să tranzacționezi după lumânări și vei face și tu bani.

 133. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 134. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Albertina

  Eu nu stiu ce sa mai cred , am vrut sa imi fac un cont real dar nu mai sunt sigura , bineinteles dupa ce ma mai documentam putin , am inceput sa exersez pe un cont demo si a inceput sa imi dea erori dapai pe un cont real , de aceea nu mai sunt sigura , voi cei care stiti mai bine ce sfaturi imi dati ? Cu toate ca am citit toate comentarile de mai sus !

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Buna Albertina,

   Eu te pot introduce pe o platforma unde vei castiga garantat (ITM = in the money = minim 70%)…nu iti mai bate capul cu Binatex ca vei pierde sigur iti zic din proprie experienta, iar in caz ca nu pierzi cand tranzactionezi te aranjeaza baietii cand vei vrea sa retragi.
   Eu te pot ajuta sa castigi bani, te invat tot ce trebuie sa stii insa numai contracost. Daca te intereseaza contacteaza-ma la adresa de e-mail ffxk@yahoo.com si iti voi da si dovezi in caz ca nu ma crezi

 135. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 136. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Albertina,

   Ba da este o pacaleala….am testat-o chiar eu deoarece cu asta ma ocup 24/7 caci sunt tester de astfel de platforme, brokeri, etc …impreuna cu alte cateva persoane din UK, Irlanda si US incercam sa demascam pe cat posibil toate scam=urile din industrie, fie ca e vorba de brokeri sau platforme de trading.
   Si ce crezi, daca vrei sa faci bani te pot ajuta insa numai contracost.
   Si ca sa vezi ca nu spun prostii sau ca incerc sa te pacalesc pe la sfarsitul forumului gasesti si dovezi cu tranzactiile mele din contul de la broker dintr-o zi oarecare si poti trage singura concluziile daca stiu despre ce vorbesc sau bat campii aiurea,ok?
   Daca esti interesata trimite mail la ffxk@yahoo.com

 137. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Miha,

   Nu conteaza daca cardul este securizat sau nu, deoarece majoritatea brokerilor nelicentiati si rau intentionati iti iau bani de pe card chiar cu acordul tau , insa fara stirea ta. Ai citit termenii si conditiile?
   Unii dintre ei au stipulat in termenii si conditiile de functionare ca traderul este de acord odata ce s-a inrolat in barca lor cu toate conditiile IMPUSE printre care si faptul ca brokerul poate sa ia bani dupa bunul plac de pe cardul /contul/ e-wallet-ul traderului.
   Sau mai sunt unii brokeri care au tupeul sa te puna sa semnezi un formular inainte sa te lase sa tranzactionezi cum ca le permiti accesul la contul tau.
   Si crede-ma ca am vazut asta cu brokeri mari din Europa asa ca nu m-ar mira ca comunistii astia din Siberia sa procedeze la fel….
   Si crede-ma ca stiu ce spun….sunt trader profesionist de mai bine de 5 ani….pe la sfarsitul forumului gasesti si dovezi cu realizarile mele….
   Apropo, daca vrei sa faci bani din optiuni binare te pot ajuta, de fapt iti ofer totul pe tava, insa contracost.
   Vei castiga inca din ziua 1 si pot dovedi ce spun…am mai introdus si pe altii si nimeni nu e pe pierdere….am pe cineva pe care l-am introdus in lumea asta acum aproximativ 2 ani si deja a reusit sa-si cumpere un mic apartament (toti banii i-a strans si i-a retras acum o luna, adica in iulie 2017).
   Veniturile lunare pot varia intre 500 si 4000 euro in functie de suma cu care incepi si de numarul de tranzactii zilnice care de altfel nu este bine sa fie foarte mare, insa asta iti explic in privat.

   O seara faina iti doresc

 138. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Horia

  Buna, Albertina. Binatex este un broker sigur. Personal fac bani de cateva luni pe el si nu am avut probleme in tot acest timp cu scoaterea banilor, nici cu platforma.

 139. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  DANI DIN VALCEA

  va fi vrajeala totala .care este castigu lor daca toti castiga si de unde aduna ei atatia banii.Daca ar fi totul real ar avea suport tehnic in romana si tutoriale live cu demonstrati si comentarii pozitive din partea celor care au castigat si au incasat banii.Doveziile lipsesc sunt doar comentarii goale si promisiuni fara sustinere… voi ce credeti?

 140. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 141. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  DiegoFortat

  Am vazut comentariile si am urmarit si video postat de Robert … as dori sa iau legatura cu traderi cu experienta pentru a tranzactiona live impreuna si sa facem profitul meu 50-50 ! CONTACTATI-MA la nr 0729320388

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut DiegoFortat,

   Daca ai bani de investit in optiuni binare contacteaza-ma la adresa de e-mail ffxk@yahoo.com si te invat cum sa faci bani din binare cu o platforma automatizata……insa te invat contracost

   Vei face bani garantat!

 142. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 143. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Florin

  Catre Diego Fortat. Nu te arunca ca sansele de castig sunt doar de 5%. Este un sfat prietenesc . Dar…..daca nu ai ce face cu banii. Nu te vei imbogati niciodata prin aceasta metoda. Am exersat aprox. 4 luni pe demo si m-am lamurit. Daca o faci , trebuie sa o faci cu prudenta maxima dar in final te vei lamuri.

 144. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  VASILE

  Florin, cum poți să iei o decizie când nici nu ai încercat să faci tranzacții pe un cont real. În primul rând, pe cont real ai acces la toate instrumentele de tranzacționare, începând de la indicatori până la analize. Ajută destul de mult pentru a încheia tranzacția cu succes.

 145. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Relu

  Sunt de acord că sunt și pierderi, dar dacă alegi o strategie bună si mai adaugi si un indicator, vei avea mai mult de câștigat.

 146. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nistor

  Ceva mai mult de o luna fac tranzactii pe cont real si sunt in plus cu toate ca de la bun inceput imi asumasem riscul de a fi in pierdere un timp. Personal fac tranzactii pe strapungeri si merge ok

 147. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 148. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Edy

  Nistor, zici ca torul merge ok? Ce suma ai investit si ce profit ai/luna. Ce timpi de tranzactionare folosesti(minute, ore)? Cati indicatori folosesti si care anume? Banuiesc ca fara indicatori nu poti face nimic, asa la ghici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 149. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 150. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nistor

  Edy, eu sunt multumit. la început am investit 50 $ am și pierdut am și câștigat și am ajuns la 1213 timp de aproape o lună. Cu siguranta e nevoie de indicatori. Cel mai des folosesc alligator, adancitura dubla si benzile bollinger. Imi par buni, incearca

 151. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Edy

  Multumesc, Nistor! Dar ce timpi de tranzactionare folosesti? 1 min. , 5 min , 15, 30 min sau ore. Intreb fiindca la o durata mai mare de tranzactionare, anumiti indicatori pot da semnale false

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   (-)

   @Edi: da’ stii, “mamaliga” n-ar trebui sa fie nici prea moale, da’ nici tare-tare, si cel mai important , sa nu faca implozie…

 152. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ivi

  ma amuza copios cum sunt asa de multi castigatori dar cand le cere sa pun a o poza cu extractul se face liniste deplina,daca nu aveti n imic de ascuns puneti pocza cu extras si atunci o sa credem

 153. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ivi

  fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lor dar nu deveniti naivi doar pentru ca x sau y garanteaza castig 100%
  incercati sa cautati poze cu extrasuri de pe site-u; respectiv dovezi clare nu vorbe incercati sa aflati cat mai multe despre acel sire,nu ma refer in special la binatex dar uitativa ce scrie daca,cautati atent
  While Binatex com is popular among Russian traders, we definitely won’t recommend this broker for other countries traders as it is only regulated in Russia. Given the fact that they are kind of new binary options broker, we would recommend that you use it with caution, or even use one of our top regulated brokers below instead.
  Checking Binatex in December 2016, we found out that they are NOT regulated by the CySEC.

  However, Binatex.com is certified by the FMRRC (Financial Market Relations Regulation Center) which is the main regulation authority in Russia.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Buna Ivi,

   Vad ca intrebi de dovezi…..ei bine eu te pot ajuta sa faci bani si iti arat si dovezi insa toate astea numai contracost

   Garantat cu metoda mea o sa faci bani, mai am si alti invatacei pe care i-am introdus in lumea asta si absolut toti sunt pe profit….si nu, nu iti promit ca o sa devii milionar / milionara ca fata din Cluj , insa undeva intre 500 si cateva mii de euro se pot face lunar

   Sunt trader profesionist, fac asta de mai bine de 5 ani si sunt si tester de astfel de platforme binare asa ca stiu despre ce vorbesc si cum ziceam mai sus ce iti ofer eu este testat de mine inainte si functioneaza excelent.
   Daca te intereseaza contacteaza-ma la adresa de e-mail: ffxk@yahoo.com

 154. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 155. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nistor

  Edy eu nu fac tranzactii pe timp mai mic decat 30 min. Cu benzile bollinger fac la o ora. De fapt in descrierea oricarui indicator sunt recomandari in ce priveste timpul de tranzactionare.

 156. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Edy,

   Sunt trader profesionist si tester in domeniu si da vreau sa spun ca sa afle toata lumea de pe acest forum ca asa este, cele mai accurate tranzactii sunt cele plasate pe o durata cuprinsa intre 15 si 40 de minute…. de asemenea retineti ca nu toti indicatorii sunt conceputi pentru toti timpii de tranzactionare…..de ex Trend functioneaza cel mai bine cu tranzactiile turbo insa nu recomand tranzactiile de acest gen daca nu ai macar 2 ani de trading in spate.

   Altfel daca vrei sa sari peste partea asta cu invatatul si vrei direct sa faci bani din binare contacteaza-ma la adresa de e-mail ffxk@yahoo.com si o sa te introduc in lumea mea , a castigurilor garantate cu ajutorul unei platforme minune si te invat tot ce ai nevoie sa stii ca sa fii pe profit.
   Am ajjutat si pe altii, nu ai fi primul…..insa contracost
   Vei face profit inca din prima zi garantat, iti dau si dovezi ca sa vezi cu ochii tai

 157. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   RSI este ok pentru intervale de 5 minute atat…..asa performeaza cel mai bine insa nu singur ci alaturi de alt indicator cu care face o echipa excelenta si un ITM (in the money) de 70 – 80%

 158. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdan

  Mie imi place cel mai mult sa fac tranzactii la 5 min si mereu urmaresc ” MOVING AVERANGE” este potrivit si pentru tranzactiile la 15 si 30 min

 159. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  brokerforex2000

  Stimati prieteni si traderi, uitati experienta mea cu BINATEX. am depus 50 euro cu cardul in aceasi zi am facut 350 euro, in urmatoarea 800 euro si in a treia 2700 euro. De aici incepe sow-ul :
  am dat retragere dar nu au acceptat, motiv nu pot retrage pe card mai mult de cat am investit, ok am retras 50 euro si au fost aprobati si in 5 zile in contul meu. Diferenta se poate retrage doar in pormoneu electronic, ok am facut ce spuneau si din data de 19.06.2017 pana in prezent 27.06.2017 tot astept aprobarea. Am avut zeci de diccutii cu ei dar nimic , ma roaga sa astept sa verifice tranzactile.
  Si foarte important m-au oprit din tranzactii. la bitcoin 10% profit, la eur/usd 20% ridicol. Acum mai am 1500 euro nu ma pot atinge de ei ca aceia sunt pusi pe retragere. cine doreste dovezi sa intre pe FaceBook la brokerforex am postat cateva capturi de ecran. revin cu detalii cand imi intra banii.

 160. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ady

  Ca nu poti retrage pe cardul bancar o suma mai mare decat cea depusa prima data nu este o noutate. Acum binatex a facut retragerea mult mai usoara, poti retrage si castigurile pe cardul bancar daca e VISA. Conditiile sunt aceleasi, prima retragere poate fi egala cu suma care ai depus-o, dupa care poti cere retragerea castigurilor tot pe card. Parerea mea e ca e mult mai ok asa decat prin portofele electronice.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    brokerforex2000

    A vazut o saracie nu se poate am bani pentru o casa pe binatexnu pot sai retrag nu am cum.

    daca vrei sa castigi te invat eu. tu iti faci cont si eu depun bani in contul tau, eu tranzactionez si tu scoti banii. 50% imi dai mie tu trebuie numa sa te uiti. valabil doar pentru cei care stiu sa retraga banii din binatex. contactati-ma cei interesati.

 161. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 162. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  brokerforex2000

  ANDREI te rog mai cauta am o poza cu BROKER FOREX si sunt in austria. uite si nr de telefon pt whatsapp. +43067762522955. imi doresc sa pot comunica.

 163. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  brokerforex2000

  Ieri au respins retragerea de 1500 pe motiv ca nu mai lucteaza cu web money si sa fac cerere pe celelalte portofele , am vorbit cu ei si am fost indrumat sa fac cerere de retragere pe card, acum 5 minute au respins si aceasta cerere. CE SA MAI FAC????
  DACA STIE CINEVA CEVA SA MA ANUNTE.

 164. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 165. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Cum ai vrea să vedem semnale asemănătoare când la binatex ai timpul de tranzacționare pe axa orizontală pus la 1 minut și la iqoption pe 5 minute. În acest caz cu siguranță vom vedea doar trendul și nu va coincide cotația 100%. 1 min și 5 min sunt două lucruri diferite

 166. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  brokerforex2000

  imaginea cu iq era cand am inceput acea imagine am incarcato din gresala . contul de la iq w la 100 euro acumpe iq wste mult mai agresiv graficul si nu stiu din ce cauza nu pot face profit, am avut 800 euro dar am pierdut 700.

 167. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Tu ai 2 conturi pe Binatex? Vad ca ai atasat screenurile de la 2 conturi cu nume diferite. Poate asta si e problema ca te blocheaza, te verifica si nu iti permit sa retragi bani. In regulamentul lor este specificat ca nu ai voie sa ai 2 conturi.

 168. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 169. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 170. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  brokerforex2000

  DADA DUTE LA SIGUR VEI FACE BANI CU EI DE NUMA IN LAMBORGINI SI FERARRI VEI STA SI LA PLAJA INTRO VILA CU PISVINA . BAFTA. POSTEAZA SI O DOVADA CU RETRAGEREA CASTIGULUI.

 171. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  brokerforex2000

  binatex inselatorie . cand au de dat bani te tine o luna te streseaza si dupa aceea iti sterge contu ca ai castigat. BAFTA FRAIERILOR CARE MAI STATI LA BINATEX
  . Violation of the «Exhibits to Terms and Conditions»:
  Clause 6.2. Fraud related to operations conducted using software to obtain false trading results;
  Clause 6.3. Fraud related to use of system errors and failures to obtain false trading results;

 172. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Edy

  Pai cine va obliga sa mai tranzactionati aici? Am incercat si eu, in final mi-am dat seama ca e o teapa . Bineinteles, am apucat sa pierd 100 euro. NUMAI SEMNALE FALSE LA INDICATORI, NU POTI ANULA O TRANZACTIE, IAR DACA REUSESTI, BANII NU-I MAI PRIMESTI, ETC. NU MAI VREAU SA AUD DE EI.

 173. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Edy

  Pe contul demo am reusit sa fac 1.400.000 euro si pe contul real nici un cent. Asta spune totul despre felul cum functioneaza platforma. E plina lumea asta de escroci.Mi s-a facut sila de toti. Nici nu stiu daca mai este vreun broker care intr-adevar sa lucreze cu clientii in mod cinstit. Cred ca aceleasi probleme sunt la toti. Setea de inavutire ii obliga sa faca ceeea ce fac. Unii mai au si tupeul de a-ti spune ca tu(traderul) ai fraudat sau ai folosit mijloace mai putin ortodoxe, la tranzactionare. Asta e culmea nesimtirii, dar nu ma mira nimic, in ziua de astazi este posibil orice.

 174. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Raducu

  Fiecare dintre noi în momentul în care am creat un cont pe această platformă am fost de acord cu condițiile lor. Ceea ce presupune că brokerul își asumă dreptul să blocheze pe oricine nu ține cont de acest regulament și începe să folosească roboți sau alte șmecherii de genul. Mai citesc și eu articolele, și mereu se plâng că sunt blocați doar ce ce fac mii de euro în timp foarte scurt … maxim o săptămână… ceilalți care au un câștig mai modest, nu doar că nu sunt blocați dar au și retrageri la timp. Eu mă mulțumesc cu cei 200 euro pe săptămână, uneori mai mult, alteori mai puțin, oricum fac tranzacții mai mult seara după serviciu.

 175. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  brokerforex2000

  STIMATE RADUCU. Mie aceasta imi este ocupatia si tranzactionez pe bursa clasica nu pe binare. totusi mai profit si de acolo daca se poate . problema e ca la 212 am castigat 36.000 EURO si m-au sunat mau felicitat si au depus cei 30.000 euro in contul meu in 3 zile. nu ai cum insela bursa sa fie clar. binatex daca castigi nu te plateste , nu am incalcat regulile dar au inventat si ei un motiv. posteaza dovada ca tiau dat tie bani si metoda de plata. si vei intelege ca mintesti cu nesimtire si nu intelegi din ce cauza mi-am dat seama. binatex nu face plati simplu este exagerat de costisitor sa retragi. exclus ultima metoda implementata ,,bitcoin,, singurul broker care accepta asa ceva, asta da de banuit enorm. BAFTA LA BANI.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut brokerforex2000,

   Vad ca iti place sa faci bani si ai si capital…. ei bine si eu sunt trader profesionist si mai stiu si alta metoda de trading in afara de cea clasica a analizei graficelor, o metoda care nu necesita timp petrecut in fata pc-ului, o poti face din mers chiar de pe telefon fara sa stai cu ochii pe grafice….metoda e testata de mine caci sunt si tester de platforme binare de ceva timp impreuna cu o echipa din Anglia…. insa iti arat despre ce ste vorba contracost…..si sa stii ca am mai introdus si pe altii in platforma asta si toti sunt pe profit…..asa ca daca vrei sa descoperi o metoda noua de facut bani din binare folosita de vestici cauta-ma la adresa de e-mail ffxk@yahoo.com si iti arat si dovezi , nu doar vorbe.
   Castig minim 7 tranzactii din 10 insa ai si timp liber asta e diferenta

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut brokerforex2000,

   Te informez cu respect ca si unii brokeri licentiati din Europa care sunt acceptati chiar si in SUA si Canada (pentru cine nu stie brokerii de optiuni binare nu sunt acceptati in SUA si Canada deoarece aceste tari au o legislatie foarte stricta privind aceste optiuni binare) care de altfel sunt doi la numar au introdus bitcoin-ul ca metoda de deposit si retragere.

   Si ca raspuns la cel ce nu credea ca tu ai facut 36,000 euro…. da, este posibil sa faci sume de genul 36,000 euro chiar si intr-o saptamana…..personal stiu un tip la ale carui webinarii particip saptamanal deoarece este foarte bun (are un ITM de 95%) si ma inspira (este unul din primii 10 traderi din lume care are o companie de trading si administreaza portofolii ale vedetelor ca Madonna, Justin Bieber, Jay-Z si altii)
   In webinariile lui face trading live totodata explicand si poti copia ce face el daca ai cont la un broker astfel putand face bani si tu odata cu el. In webinarii l-am vz facand si 10,000 $ intr-o ora insa sumele difera de la ora la ora , de la zi la zi in functie de volatilitatea pietei, suma investita si cunostintele pe care le ai.

   Cu stima,

 176. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Edy

  Pt. brokerforex2000. Imi poti recomanda un broker de optiuni binare mai serios, cu sediul in Romania, care sa poata fi tras la raspundere daca sunt probleme? Dar cu niste conditii cat de cat avantajoare(procent castig pana in 90%, eventual ceva bonusuri la depunere, etc.). Cu cei de la binatex m-am lamurit in sapte luni. Apropo, ai mai retras cei 2700 euro, sau 1500 cat au mai ramas?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   salut Edy,

   vrei platforma licentiata , du-te pe IqOption, licentiata de CYSEC (comisia din Cipru) care licentiaza toti brokerii din Europa….investitie minima 10 euro…..minim 1 euro poti plasa pe tranzactie insa daca tranzactionezi asa dupa cum crezi tu sigur o sa pierzi….
   Daca totusi te intereseaza sa faci bani din binare nu doar sa te joci si tu putin pe contul real in speranta ca vei da lovitura contacteaza-ma si iti ofer pe tava acces la o platforma minune testata si paratestata nu numai de mine ci si de echipa mea de testeri de binare.
   Platforma performeaza excelent cu un ITM (in the money) de minim 70% , uneori atingand chiar si 85%
   Si nu, nu vei deveni milionar peste nopate, nici intr-o luna, nici macar intr-un an insa vei obtine sume frumusele raportat la nivelul salarial din Romania.
   Iti garantez ca oricat de putin ai tranzactiona intr-o luna tot vei face macar 500 euro, insa daca te tii de treaba poti ajunge si la cateva mii lunar.
   Asadar, daca te intereseaza iti ofer totul pe tava insa contracost
   Ma poti contacta la: ffxk@yahoo.com
   Iti ofer si dovezi, nu doar vorbe….

 177. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Hai ca ma faci sa rad acum 😀 ai castigat 36000 si i-ai primit in 3 zile si mai cauti ceva adaugator. Bai frate, daca ar fi corect ce spui, ai sta 24 din 24 doar pe acea platforma si nu ai mai cauta alta sa pierzi timpul ca sa vezi daca e buna sau nu.

 178. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Va salut pe toti cei de pe acest forum,

  Ma numesc Marius si sunt cel ce a raspuns mai multor posturi de pe acest forum.
  Sunt trader profesionist, cu o facultate terminata in acest domeniu, fac asta de mai bine de 5 ani cu succes si ajut pe oricine doreste sa faca bani din optiuni binare insa contracost.
  Metoda mea este foarte simpla insa necunoscuta de oamenii de prin Romania. Aceasta nu presupune sa aveti cunostinte economice despre forex / binare / bursa….
  Eu am aflat de ea acum 3 ani cand am fost plecat la un schimb de experienta in Anglia prin intermediul facultatii de la niste studenti de acolo care testau aceasta chestie care de fapt este o platforma automatizata (intre timp au aparut si altele semiautomatizate). M-am imprietenit cu respectivii studenti si asa am ajuns nu doar sa folosesc platforma asta ci si altele si chiar sa intru in echipa lor de testing de astfel de platforme. Sunt la curent cu tot din acest domeniu, cu brokerii, platformele automatizate, semiautomatizate, scam-urile deoarece asta e unul din motivele pentru care eu si prietenii mei testam chestiile astea (99% din ele sunt scam va asigur si sunt atat de bine construite incat uneori e dificil si pentru noi care facem asta de ani buni sa ne dam seama)

  Stiu si pot sa tranzactionez si in modul clasic , adica pe baza analizei graficelor, cunosc toti indicatorii, fiecare in parte cum functioneaza, metodele clasic, Martingale, Fibonacci, benzile Bollinger, stiu tot despre scalping, hedging, early closure…..doar le-am invatat in facultate si placandu-mi le-am invatat al dracului de bine….. insa ce va ofer eu este altceva, anume acces la o platforma automatizata unde nu mai ai nevoie sa pierzi timp in fata pc-ului analizand grafice deoarece platforma este automatizata si poti tranzactiona chiar si de pe telefon atat timp cat ai internet pe el (cat sa deschizi pozitia / pozitiile).
  Lucrez numai cu brokeri reputati din Europa care nu fac chestii de genu Binatex si de unde puteti retrage orice suma castigata in exact acelasi loc (cont, card, skrill, neteller) de unde ati depus banii initial astfel incat nici daca cineva v-ar stii id-ul si parola contului de la broker nu ar avea cum sa va retraga banii deoarece brokerul permite retragerea doar in acelasi cont / card / skrill de unde s-a facut depozitul initial.
  In sustinerea celor scrise mai sus in caz ca cineva este interesat ma poate contacta la adresa de e-mail ffxk@yahoo.com si daca imi cereti va arat si dovezi (printscreen-uri)
  Ajut pe oricine, insa numai contracost si asta deoarece am nevoie de bani in continuarea activitatii de testing deoarece daca as testa pe banii mei personali as ramane in fundul gol la cate platforme testez saptamanal.
  Platforma respectiva performeaza excelent cu un ITM (in the money) de minim 70% adica 7 din 10 tranzactii sunt castigate. Daca faceti socoteala o sa vedeti ca iesiti pe plus….
  Va pot garanta ca oricat de lenesi ati fi tranzactionand foarte putin tot veti reusi sa faceti un 500 euro lunar, insa daca va tineti de treaba puteti face si cateva mii.
  Chestia asta este atat de nestiuta in Romania incat nu avem nici macar legislatie privind taxarea castigurilor din binare in Romania (va dati seama ca m-am interesat periodic la fisc in ultimii trei ani)
  asa ca ce castigati anul acesta trebuie sa declarati anul urmator , insa nu mai tarziu de 20 mai folosind declaratia 201 privind veniturile din strainatate pe care o depuneti la Anaf nu mai tarziu de data mentionata mai inainte si ei or sa va anunte daca aveti ceva de platit sau nu. dar cum nu avem legislatie privind binarele in Romania va puteti bucura de toti banii insa e obligatoriu sa o depuneti deoarece cand vi se vireaza sume de bani in cont acestea sunt vizibile mai ales daca sunt sume maricele (daca retrageti cateva mii de euro odata sau in total intr-un an retrageti mai mult de 10,000 euro chiar daca in mai multe ocazii cu sume mici)
  Poate ma intrebati de unde stiu asta…..ei bine am facut practica intr-o banca (pentru cei ce nu stiu, este obligatoriu la ASE ca in anul doi sa se faca practica intr-o institutie/firma/banca {persoana juridica sa fie}) si acolo am observat ca fiscul are acces neingradit la baza de date a tuturor bancilor nu numai din Romania, ci si din UE ca acum sunt interconectate.
  Asa ca mai ganditi-va o data daca vreti sa nu declarati castigurile din binare chiar daca nu avem legislatie privind taxarea……sau ar mai fi o metoda sa depuneti bani si implicit sa retrageti in portofele electronice gen Skrill, Neteller, Webmoney insa sunt putini brokeri care ofera aceasta posibilitate in Europa.
  Chestia misto cu portofelele electronice este in caz ca nu stiati ca acestea de ceva timp incoace (nu demult) ofera in caz ca doresti un card mastercard cu care poti plati la magazine, poti retrage bani de la bancomat (doar ca comisionul la bancomat e maricel comparativ cu cardurile noastre romanesti)….insa nu stiu cat de sigura este si varianta asta caci in termenii si conditiile lor de utilizare scrie (si aici ma refer la skrill si neteller) ca in caz ca li se cere sau suspecteaza ei o activitate nepotrivita vor raporta sumele din cont sau trecute prin cont fiscului din tara apartinatorului (si tara o stiu de la tine ca este nevoie de o verificare {tre’ sa uploadezi ID-ul} inainte sa poti retrage bani din contul portofelului electronic)
  Acestea fiind spuse eu zic ca mai bine este sa alegem calea legala cu atat mai mult cu cat inca nu exista legislatie pentru optiuni binare si sa speram ca in viitor PSD-eaua sau cine o mai fi pe jilt sa nu ne ia si camasa de pe noi

  A, si nu uitati ca daca sunteti interesati ma gasiti doar la e-mail: ffxk@yahoo.com
  Sper ca v-am convins ca stiu despre ce vorbesc…daca nu, contactati-ma si va ofer si dovezi!

  Seara buna tuturor si profit maxim!

 179. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniela Ciocanea

  Salut toti bulangii care cică fac bani (ihimm, ar vrea ei)! Niste muste care bâzâie dar nu “înțeapă” decat eventual ei intre ei…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 180. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Pana acum scria brokerforex care dupa ce a fost blocat pentru ca era de fapt un cont fals a aparut si atotputernicul si atotstiutorul Marius

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut dl Liviu,

   Sa inteleg ca aveti o problema cu mine?
   Cand eu invatam despre chestiiile acestea la facultate dumneata erai cu aceea in tarana… prin urmare vedeti-va de viata dvs neinsemnata si lasati-i pe cei ce stiu si pot sa ii ajute si pe altii (bineinteles pe cei ce vor).

   Nici macar nu m-ati intrebat daca am dovezi….. pur si simplu va place sa manjiti lumea cu …. fara sa stiti cu cine stati de vorba

   Rog foarte frumos administratorul forumului sa faca posibil upload-ul de fisiere (jpg, bmp, doc, pdf), deoarece doresc foarte mult sa postez dovezi astfel incat persoane de acest gen sa nu mai comenteze aiurea!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   brokerforex2000

   liviu nu era cont fals nu fi naiv eu nu mam laudat k fac bani si nu am ce face cu ei. ci am postat dovezi reale cu bani care nu sunt platiti de binatex. nu am cerut nimanui 1 leu sa investeasca si eu sa tranzactionez. totusi sunt in piata de 12 ani.

 181. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ghita

  Pastreaza secretele pentru tine, Marius. Eu ma voi folosi de cunostintele proprii si de platforma binatex. Nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard )

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut dl. Ghita,

   Priveste ce a postat Daniel ceva mai sus si nu e singurul care a intampinat problema asta.
   Citeste cu atentie:

   Daniel
   18 aprilie 2017 la 7:48 – Raspunde
   imi cer scuze ca am intarziat cu raspunsul.am fost plecat si nu prea am avut timp. Uitati ce patiti daca aveti norocul sa castigati vreo suma mai importanta .Priviti ce mi-au trimis ca raspuns la cererea mea de retragere a 2500Lei Maria (Binatex Official)
   7 апр., 19:15 MSK

   Buna ziua,
   Va aducem la cunostinta ca la momentul dat in compania noastra se efectuiaza niste controluri asupra regulilor facute de comercializantii nostril. In legatura cu aceast control am descoperit niste incalcari asupra terminilor si conditiilor de pe platforma dvs.
   6. Excrocherie
   6.2 Excrocherie, legată de operațiuni folosind software-ul pentru a obține rezultate false.
   6.3 Excrocheriia este legata de folosirea erorilor și eșecurilor de sistem pentru a produce rezultate false de tranzacționare, precum și în cazul unei suspiciuni rezonabile pentru prezența unor scheme frauduloase descrise mai sus, Suma depozitului va fi transferată astăzi pe contul de pe care a fost depus.
   În legatura cu aceasta , trebuie să vă informăm că de la 07.04.2017 toate conturile vor fi blocate, iar fondurile deduse (cu excepția reaprovizionare)
   Daca dvs nu sunteti deacord cu aceasta blocare, va rugam sa ne transmiteti o scrisoare electronic la adresa risk@binatex.com
   Scrisoarea dvs va fi transmisa directoruluii a deparatmentului economic si prelucrata in decursul la 14 zile.

   PS: Prin urmare daca doriti sa ramaneti cu Binatex nu aveti decat…..si apropo sunt dl Marius, nu Marius ca nu am facut nici facultatea, nici armata impreuna.

 182. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alex Florea

  Salut. Ieri am incercat să retrag banii prin metoda bitcoin. Deci cererea mi-au aprobat-o imediat. Și banii mi-au ajuns în contul meu bitcoin în câteva ore. E mult mai simplu decât cum era cu webmoney, părerea mea.

 183. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  David

  Salut traderi! Am încercat și eu să retrag bani prin BITCOIN. Banii au ajuns în contul meu în maxim 3 ore. Acum fac un exchange pe paypall și asta e, bafta la bani!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut David,

   Sa ne spui te rog si cat pierzi (comisionul) la schimbarea btc-ului in paypal. Sa putem trage si noi concluziile daca se merita….

 184. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut brokerforex2000,

   Din pacate blogul nu permite sa upload-am poze sau alt tip de fisier ca eu doresc cel mai mult de pe acest forum sa postez dovezi.
   Chiar am si rugat administratorul forumului intr-un post ceva mai sus sa faca posibil acest lucru, ba chiar sunt dispus sa si platesc ca sa pot posta dovezi!!!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Marius

     Merci pentru idee….uitasem de cloud…. cat de curand o sa upload-ez printscreen-uri din contul meude la broker (unul dintre ele caci lucrez cu mai multi brokeri deodata)

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Marius

     Salut brokerforex2000,

     Am incarcat dovezile…..insa stii ce nu inteleg eu?….de ce te chinui cu binatex daca stii sa tranzactionezi manual si nu alegi un broker licentiat din Europa?
     Nu stii ce broker sa alegi sau nu cunosti niciunul?
     Iti pot recomanda eu cativa brokeri foarte buni de pe planeta asta care sunt licentiati de CYSEC sau ASIC si de unde poti retrage banii exact in acelasi loc de unde i-ai depus nu ca la binatex.
     Insa nu uita ca orice informatie costa….

     Iti ofer un broker magic complet licentiat care pe deasupra are si un concurs saptamanal unde ofera 10 premii cel mai mare fiind in valoare de 10,000$ si tot ce trebuie sa faci tu ca sa castigi premiul acesta este ca de la inceputul unei saptamani , adica de luni ora 00:00 pana la sfarsitul saptamanii, adica vineri ora 24:00 sa tranzactionezi cel mai mult adica sa ai cel mai mare numar de tranzactii din saptamana aceea.
     Asa ca daca stii ca plasezi peste 1000 de pozitii saptamanal acest broker este ideal pt tine.

     Si uita-i pe rusi cu platforma lor cu tot ca tu ai abilitatea de a o lua de la capat oricand…cel putin asa imi lasi impresia

     Cu stima,

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Gyuntar dela Ooy

      @Marius: Salut bah fomistilor! Atz ajuns la fundu’ sacului si n-avetz bani de hârtie igienica sa va sztergetz la gura? Vinitz degrab’ poate găsasc ceva pintru voi de lucru la stana

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      BROKERFOREX

      MARIUS SUNT BROKERI SERIOSI DESTUI. DAR EU NU SUNT ASA BUN IN CAT SA FAC MILIOANE CUM VISEZ DE ANI DE ZILE.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 185. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Horia

  Am dat si eu de curand de binatex. Voi incerca si sper sa imi reuseasca 😉 Succese mari la toti, atat incepatorilor cat si profesionistilor.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Horia,

   Mai bine ma contactezi pe mine sa te invat cum sa castigi si bani din optiuni binare, nu doar experienta…..insa contracost….si da iti pot arata si dovezi

 186. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mirel Ionita

  Sunt foarte multe informatii atat pe platforma cat si pe net despre indicatori, strategii, modul acestora de utilizare si timpul in care acestea ofera cele mai exacte semnale. Oricine poate invata sa faca bani din binare. Nu mii de euro din prima zi, dar experienta se capata in timp si cu multa practica.
  O spun tare tuturor incepatorilor! Nu va lasati pacaliti de persoanele care vor sa va invete contracost cum sa faceti bani din binare. Veti avea doar de pierdut atat timp cat si bani! Nu vei reusi niciodata daca te lasi pe seama cuiva!
  Informeaza-te zilnic! Analizeaza si exerseaza fiecare strategie. Pune in practica fiecare indicator! Numai in acest fel vei ajunge sa ai tranzactii profitabile…

 187. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Salut Mirel Ionita,

  Spui ca lumea sa nu se lase pacalita de persoane ca mine care incearca sa-i ajute sa faca bani, nu?
  De asemenea mai spui si ca oamenii ar trebui sa studieze singuri si sa incerce fiecare indicator in parte…..ei bine testarea acestor indicatori in parte sau luati in combinatii de cate 2, 3 sau mai multi costa domnule Mirel Ionita si nu cred ca cineva ar vrea sa testeze asa la nesfarsit indicatori si strategii de trading in speranta ca va descoperi dupa nu stiu cat timp formula castigatoare.
  Oamenii vor sa faca bani acum, nu peste 1 an sau 2 cand vor eventual ar descoperi ei ce anume functioneaza si cum.
  Prin urmare eu asta le ofer….le dau totul pe tava de-a gata fara sa fie nevoie sa stie sau sa invete sa tranzactioneze analizand grafice, indicatori sau orice altceva….o va face softul pentru ei pentru ca le ofer acces la ceva automatizat si in curand o sa postez printscreen-uri cu contul de la broker pe anumite zile ca lumea sa poata analiza si sa vada daca am iesit in profit sau nu.
  Iar dumneavoastra nu le mai recomandati oamenilor sa invete indicatori si strategii pana nu va prezentati , nu ne spuneti cu ce va ocupati, ce studii aveti si daca avetiexperienta in domeniu si bineinteles sa ne prezentati si rezultatele asa cum o sa le postez eu foarte curand.
  Pana nu stim si noi cine sunteti rog pe vizitatorii acestui forum sa nu ia in seama spusele dvs deoarece sunt doar niste vorbe aruncate aiurea fara sa stiti cine sunt eu, cu ce ma ocup, ce studii am, etc…
  Asa ca va rog sa va abtineti in a-mi da o replica gratuita….

 188. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Salutare tuturor,

  La rugamintea lui brokerforex2000 si asa cum am spus in postarile anterioare va ofer dovezi , mai exact printscreen-uri din contul de la broker (rezultatele tranzactionarii de ieri, 21.08.2017) si din platforma automatizata (una dintre ele caci lucrez cu mai multe simultan) cu care am realizat acest profit.
  Primul link unde puteti vedea interfata soft-ului cu setarile alese pt aceasta sesiune de trading:

  https://drive.google.com/open?id=0By-_0-icgrYhTEZ6ZFdQSk0yU2M

  Al doilea link unde puteti vedea rezultatele sesiunii de trading de ieri 21.08.2017 cu ajutorul acestui soft si cu setarile din printscreen-ul de mai sus:

  https://drive.google.com/open?id=0By-_0-icgrYhX0VTX2pfbWJxVTQ

  In printscreen-ul cu setarile soft-ului automatizat puteti vedea in partea de jos niste setari si exista posibilitatea de copy settings…..acele setari se refera la utilizarea metodei de trading Martingale care dupa multi este una foarte riscanta si asa si este daca nu iti iei o anumita marja de pierdere (adica practic cate pozitii iti permiti sa pierzi pana ce castigi deoarece suma se dubleaza dupa fiecare pierdere asta insemnand ca recuperezi tot ce ai pierdut + un anumit profit in momentul in care castigi….de aceea puteti vedea acolo un procent de castig de 100% caci in final toate tranzactiile sunt castigate chiar daca unele au nevoie de cateva rostogoliri (dublari).
  Insa pentru a putea folosi aceasta metoda dupa cum probabil v-ati dat seama e nevoie de o investitie initiala ceva mai mare decat minimul cerut de brokeri care este de 250 euro.

  Sper ca acum sa nu se mai gaseasca unul sau altul sa comenteze postarile mele si sa-mi puna la indoiala spusele, cunostintele, studiile si abilitatea de a face bani tranzactionand optiuni binare si nu numai…

  PS: Ajut pe oricine sa faca bani din binare, il invat tot ce are nevoie sa stie pentru a putea folosi cu succes aceasta metoda insa numai contracost.
  Daca sunteti interesat ma puteti contacta la adresa de e-mail ffxk@yahoo.com

  Acestea fiind spuse si dovedite va urez o seara buna si profit maxim!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 189. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Edy,

   Taxa perceputa de mine este de 300 euro…..daca ti se pare mult atunci te-as intreba ce suma vrei sa investesti in optiuni binare, 10$ ca pe binatex?

   In tarile civilizate (din EU si US) suma minima ce trebuie depozitata la broker este 250$ sau euro, nu 10$.
   Stii ca o regula de baza a tradingului spune sa nu investesti mai mult de 10% din suma totala din cont pe tranzactie? (se numeste money management)
   Cam ce profit vei avea la o tranzactie de 1$, 90 centi ? (asta in cel mai bun caz)

   Si mai trebuie sa stii ceva atat tu cat si ceilalti de pe acest forum (un mare adevar) si anume faptul ca majoritatea brokerilor de binare inclusiv Binatex nu se duc pe piata cu tranzactiile plasate de voi…..pur si simplu jucati impotriva casei (adica a lor) ca la cazinou.
   Si ce se intampla cand castigi de obicei la cazinou, mai ales la poker (dar nu numai)?
   Da-mi voie sa iti reamintesc eu…..vine cineva eventual cu o sampanie, iti multumeste frumos si iti ofera si apartamentul cel mai bun sa te cazezi (ca in filmul cu Robert de Niro).
   Insa daca tu vrei sa continui, ce se intampla?……stau cu ochii pe tine si te suspecteaza de cine stie ce “manarii” chiar daca tu joci curat si indiferent daca descopera ceva nepotrivit sau nu vei fi condus afara (probabil dupa ce te vor si “machia” putin)
   Extrapoland, ce ar trebui tu si ceilalti sa intelegeti de aici?……ca nu plasam tranzactii cate vrem noi pe zi, deoarece daca asta vom face vom pierde garantat cu acesti brokeri unde pariem impotriva lor.
   Insa daca esti cumpatat vei avea de castigat chiar si cu brokerii nelicentiati (unii dintre ei)
   Exista si brokeri licentiati CYSEC care se duc pe piata cu tranzactiile plasate de traderi, insa sunt putini si de obicei tranzactioneaza loturi chiar si in optiuni binare….si este disponibile doar un anumit numar de loturi ce poate fi tranzactionat intr-o directie sau alta in fiecare ora (asta inseamna sa joci pe piata, practic cand cineva castiga cand a cumparat un anumit lot intr-o anumita ora altcineva pierde care a pariat invers pe acelasi lot in aceeasi ora).

   A, si inca ceva….daca tie ti se pare mare taxa perceputa de mine si spui ca nu iti permiti, eu ce sa mai zic ca am fost pacalit de atatea ori de brokeri si nu numai pana am ajuns sa stiu tot ce stiu…..nu am facut o socoteala , insa cred ca in acesti ani am pierdut mii de euro, daca nu chiar peste 10,000….

   Iti permiti sa cheltui atat ca sa afli tot ce am aflat eu? Nimeni nu iti va spune nimic gratis, decat franturi de adevar, ori fiindca nu stie, ori fiindca nu vrea….

   Iar eu am inca un avantaj in fata celorlalti, nu numai ca cunosc toate metodele de trading, indicatorii, brokerii insa ocupandu-ma cu asta zilnic sunt la curent cu toate stirile din piata.

   Uite un exemplu: Banc de Binary care era un broker licentiat CYSEC isi permitea sa faca scamatorii cu traderii si i-a fost retrasa licenta CYSEC la inceputul lui 2017 si obligat sa dea banii inapoi trader-ilor (castigurile pe care le aveau in cont)…..si ce sa vezi?….chiar si cu licenta retrasa ei accepta in continuare pe site-ul lor persoane sa se inscrie….iti vine sa crezi?

   Crede-ma, taxa perceputa de mine este mica avand in vedere toate informatiile pe care ti le dau, faptul ca iti ofer un broker bun (chiar si nelicentiat dar care plateste castigurile caci asta conteaza), ca sa nu mai zic de faptul ca te introduc pe o platforma automatizata unde ti se da totul pe tava…
   Nici nu ai habar ce poate sa iti faca un broker nepotrivit….de la a-ti manipula tranzactiile pana la a nu-ti plati castigurile sau a-ti fura bani de pe cardul de pe care ai depus suma minima ceruta.

   Apropo, tranzactiile din printscreen-ul de mai sus sunt din contul meu de la un broker nelicentiat, insa care face plata cand cer una…
   Iar daca nu ai bani acum, nu stiu ce sa zic….strange si contacteaza-ma la adresa mentionata in postul anterior daca doresti.

   Acestea fiind spuse, indiferent daca doresti sau nu sa colaboram iti urez o zi buna si mai ales profitabila!!!

 190. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  hitlerVSstalin

  incetati ,,cu prostiile .Rusii vor sa dea teapa .Binatex este un site ilegal ,mai ales in romania .Nu se castiga nimic ,totul este o minciuna .Cei care spun ca au castigat si au scos bani ,nu sunt reali. Aceste tampenii ,ca si cele de pariuri trebuiesc desfintate . Practic aceste organizatii sunt facute de oameni destepti ,pentru oameni cu doua clase ,naivi si fara pic de cultura .Asa se traieste in romania ,furam de la prosti..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Va salut domnule hitlerVSstalin,

   Nu mai bine invatati dumneavoastra sa scrieti corect gramatical si apoi sa dati sfaturi celorlalti?
   Cand incepeti o propozitie / fraza primul cuvant trebuie scris cu prima litera mare, apoi, nu punem ghilimele asa aiurea in mijlocul unei propozitii fara sa le inchidem……apoi, se scrie Romania cu R, apoi, se zice “ca si cele de la pariuri”, apoi, se scrie “desfiintate”, nu “desfintate”, apoi, nu punem virgula inaintea cuvantului pentru deoarece urmeaza o argumentatie…..

   Si mai ai si tupeul jegos sa spui de oameni fara cultura si cu 2 clase cand tu esti exponentul lor cel mai de vaza…
   Imi intorci stomacul pe dos cocalar semianalfabet!

 191. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 192. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdan

  Bună, Marius!
  ”Ajut pe oricine, insa numai contracost si asta deoarece am nevoie de bani in continuarea activitatii de testing deoarece daca as testa pe banii mei personali as ramane in fundul gol la cate platforme testez saptamanal.”
  Am selectat aici o frază scrisă de tine.
  CRED, că dacă erai atât de bun după cum spui (cum că ai putea să ne înveți să facem bani din tranzacții) de ce nu faci banii de care ai nevoie pemtru testări, din binare? De ce îți pierzi timpul să răspunzi la fiecare mesaj care apare pe acest forum? Poate sunt ma multe forumuri pe care scrii nu, știu, nu mă interesează foarte mult acest lucru, vreau să spun doar că dacă ai fi atât de bun în tranzacții și dacă ai cunoaște atât de multe precum vrei să ne convingi, ai putea să faci banii de care ai nevoie în câteva clipe, nu să pierzi timpul pe forum, să răspunzi la comentarii sau și mai mult timp să pierzi să înveți oamenii care sunt de acord să îți plătească acești 300 de dolari?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Bogdan,

   De ce nu testez exclusiv pe banii mei, nu? …..ei bine dupa cum se vede ca nu ai citit ce ai postat , ci doar ai luat cu copy / paste….altfel observai ca scrie ca activitatea de testing costa poate mai mult decat castig din aceasta activitate…..si castig suficient de bine, insa nu o sa consum din banii proprii pentru a testa n platforme, deoarece stiu vreo 7 care functioneaza in momentul de fata plus ca ma descurc sa tranzactionez si manual analizand grafice….apropo, tu crezi ca daca testez ceva pe banii proprii o sa iti dau tie sau celorlalti ageamii de pe aici aceste informatii gratis?
   Cine mai da ceva gratis cuiva pe lumea asta?
   Si ca tot scraia mai sus ca de ce nu fac bani suficienti….pai nu ai vazut dovada intr-un post de-al meu ceva mai sus? Ti se pare ca 200$ pe zi sunt bani putini pentru o tara ca Romania? Nu am zis ca voi face pe cineva milionar intr-o zi, nici macar intr-un an insa undeva intre 500 si 4000 euro se pot face in fiecare luna.

   PS: prefer ca banii pe care ii fac sa ii investesc in alte oportunitati din piata cum ar fi btc sau ethereum decat sa ii dau pe testing.

   Si nu te obliga nimeni sa cumperi know-how de la mine….esti liber sa faci ce vrei baiete dar imi dau seama ca nu e mare lucru de capul tau daca 300 euro inseamna o suma mare pentru tine…..ramai la Binatex, porcaria bolsevica unde joci pe maruntis…

 193. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 194. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 195. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  daca sunt persoane interesate, le invat cum sa joace la loto 6 din 49 contra cost. s-ar putea ca sansa de castig sa fie mai mare decat tranzactionarea actiunilor binare. profitati acum. oferta e limitata. mai sunt locuri pe scaune pentru 3 persoane. dupa aia trebuie sa stati in picioare.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut domunu’ fara nume,

   Bu era suficient ca nu ai chip trebuia sa nu ai nici nume…ma rog pseundonim sau orice ar fi….
   In tranzactionarea optiunilor binare domnule fara nume chiar daca tranzactionezi la intamplare sansele sunt de 50%, deoarece nu ai decat doua posibilitati de a “paria”,…..la 6 / 49 sunt 14,000,000 de variante posibile….prin urmare comparatia dumitale este una mult fortata , deoarece habar nu aveti despre ce vorbiti….va place doar asa sa va dati cu parerea si sa manjiti oamenii care stiu si pot, care v-au dat si dovezi pe care le gasiti mai sus intr-un alt post doar din invidie si rautate.
   Micimea caracterului dvs si-a facut simtita din plin prezenta….puteti fi mandru!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Marius

     Domnule fara nume,

     Ai creierul atat de neted incat patineaza musca pe el si ca si cum asta nu ar fi de ajuns trebuie s-o si aratati….ca de, prostul nu e prost destul pana nu e si fudul…..
     Cand eu invatam despre treburile astea pe la facultate dumneata erai cu aceea in tarana, deci scutiti-ma de comentarii gratuite si neavenite din partea unui fatalau care se agata de fusta lu’ mamica cand da de un mic obstacol in viata….sau poate ca inca locuiti cu mamica,,,,,,FRAIERE

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      ...

      de la inaltimea inteligentei tale cu care ma privesti, ai ajuns doar la nivelul bucilor mele. de-aia ai vazut tu ca-i neted. dar te-ai inselat. esti prost de puti si nici macar nu realizezi. as putea sa-mi bat joc de tine o saptamana si tu sa nici nu-ti dai seama. si vad ca degeaba iti spun ca esti fraier ca tot nu pricepi. vrei sa-ti traduc in engleza?

 196. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdan

  Domnule Marius, mă refeream la faptul că dumneavoastră pierdeți mai mult timp până învățați pe cineva pentru bani, decât să faceți acești bani din tranzacții

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Buna ziua Bogdan.

   Nu pierd asa mult timp cum crezi tu, deoarece eu nu invat pe nimeni cum sa tranzactioneze, ci ii ofer acces la o platforma automatizata care face asta pentru el, intelesesi?

   Iar eu nu am nevoie decat de 5 – 10 minute dimineata in general pentru a-mi face banii pt ziua respectiva (undeva intre 100 si 300$), restul timpului petrecandu-l cum doresc spre deosebire de altii

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ...

    daca ala facea 100 de dolari in 10 minute continua sa mai faca inca vreo cateva mii in restul zilei. e ilogic ce povesteste el acolo. nu-l mai baga in seama pe ala.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Marius

     Esti atat de prost incat nu pot sa ma abtin sa te jignesc cretinule.
     Habar nu ai de trading….da tu zeci de tranzactii pe zi sa vezi ce se intampla puta bleaga.
     Esti un natarau habarnist care nu stii cum merg treburile in industria asta. Tu crezi ca poti sa tranzactionezi asa toata ziua cat e de lunga, ha?
     Sigur te-au scapat ai tai in cap cand erai mic.,,,caci altfel nu imi pot explica cat esti de prost…..saracul de tine……de aia nu ai nici izmene in cur, de prost ce esti jidanul dracului……la stana cu tine ciobane!

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      ...

      mergi putoare si lucreaza corect si nu mai minti oamenii. ai ajuns sa ai atatia bani incat ceri de la altii, chipurile sa-i inveti. ba parlitule, cretini ca tine am vazut nenumarati, am vazut oameni inselati de ei. singura sursa de venit a hotilor ca tine o reprezinta banii dati de fraieri pentru promisiuni mincinoase. ca daca n-ar fi fraierii care sa bage bani, voi ati muri de foame. sarlatanule.

 197. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 198. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 199. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Horia

  Nu inteleg, de ce induceti lumea in eroare? De ce nu se merita sa se investeasca pe binatex si sa faci bani aici? Doar pentru ca dumitale domnule Marius vrei sa atragi lumea pe o alta platforma si sa si faci cate 300 euro pe fiecare? Poti sa lasi dumitale dovezi cate vrei, eu tot cred ca un broker bun care face multi bani din aceasta meserie, nu are cum sa-si piarda timpul urmarind forumuri si lasand mesaje…
  Eu sunt multumit de binatex, am invatat sa castig si am si cateva retrageri. Deci chiar nu vad de ce nu ar incerca lumea asa cum am facut-o si eu si multi altii…

 200. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Buna ziua domnule Horia,

  Eu cred ca ai cartea de munca la Binatex si nu vrei decat sa induci lumea in eroare…..
  Poti sa ne arati dovezi cum ca ai retras banii de la ei….printscreen-uri din contul bancar sau din contul portofelului electronic in care sa se vada clar numele Binatex si suma care ti-a intrat in cont?
  Iti spun eu ca nu poti, deoarece nu ai retras niciodata bani de la binatex, ci doar iei bani de la ei pentru promovare.

  Si iata de ce nu se merita sa investesti pe binatex (daca ai fi citit postarile de mai sus nu ai mai balmaji aiurea):

  Daniel
  18 aprilie 2017 la 7:48 – Raspunde
  imi cer scuze ca am intarziat cu raspunsul.am fost plecat si nu prea am avut timp. Uitati ce patiti daca aveti norocul sa castigati vreo suma mai importanta .Priviti ce mi-au trimis ca raspuns la cererea mea de retragere a 2500Lei Maria (Binatex Official)
  7 апр., 19:15 MSK

  Buna ziua,
  Va aducem la cunostinta ca la momentul dat in compania noastra se efectuiaza niste controluri asupra regulilor facute de comercializantii nostril. In legatura cu aceast control am descoperit niste incalcari asupra terminilor si conditiilor de pe platforma dvs.
  6. Excrocherie
  6.2 Excrocherie, legată de operațiuni folosind software-ul pentru a obține rezultate false.
  6.3 Excrocheriia este legata de folosirea erorilor și eșecurilor de sistem pentru a produce rezultate false de tranzacționare, precum și în cazul unei suspiciuni rezonabile pentru prezența unor scheme frauduloase descrise mai sus, Suma depozitului va fi transferată astăzi pe contul de pe care a fost depus.
  În legatura cu aceasta , trebuie să vă informăm că de la 07.04.2017 toate conturile vor fi blocate, iar fondurile deduse (cu excepția reaprovizionare)
  Daca dvs nu sunteti deacord cu aceasta blocare, va rugam sa ne transmiteti o scrisoare electronic la adresa risk@binatex.com
  Scrisoarea dvs va fi transmisa directoruluii a deparatmentului economic si prelucrata in decursul la 14 zile.

  PS: Prin urmare daca doriti sa ramaneti cu Binatex nu aveti deca, insa nu mai induceti lumea in eroare asa ca incetati sa mai promovati scam-ul bolsevic!!!

  Personal am investigat situatia lui Daniel si am vb cu cei de la Binatex si este adevarat fiecare cuvant scris de el….asa ca abtineti-va in a mai promova aceastainselatorie de proportii din Rusia si de asemenea va rog sa va abtineti in a-mi da alta replica gratuita si lipsita de obiectivitate!

 201. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Maria

  Binatex inselatorie .Eu am descoperire de card si m-au lasat fara bni din cont si am si rate de platit pe 20 de ani, sunt niste smecheri , niste tepari nu mai puneti botul eu meg la politie sa anunt de situatie

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Mihai

   Dna Maria, ce vină are compania dacă dumneavoastră nu cunoașteți regulile în tranzacție? Mai mult decât atât, de ce ați continuat să faceți tranzacții dacă vedeați că nu câștigați? Banii din cont dispar numai în momentul unei tranzacții eșuate și se minusează doar suma care o investiți personal. Nimeni altcineva nu are cum să vă lipsească de banii din cont, nici chiar compania. Ar fi cazul pe viitor să fiți mai atentă și să vă informați mai mult înainte de a intra într-un domeniu necunoscut.

 202. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  I-auzi domule Horia ce zice si Maria despre Binatex….
  Asa ca lasa-ne cu porcaria ta comunista numita Binatex si fa-ti un bine si du-te la biserica si spovedeste-te pentru ca ai luat bani de la bolsevici pentru a le promova scam-ul si uite lumea in ce situatie a ajuns din cauza unora ca tine care promoveaza inselatorii execrabile de genul acesta….nu mai zici nimic acum domnule Horia?….ti-a mancat pisica limba?…..ca dovezile pe care ti le-am cerut vad ca nu catadicsesti sa le arati… asta deoarececa nici nu ai ce arata

  Maria chiar te rog sa te duci la politie si sa reclami Binatex-ul si chiar si pe domnul Horia care il promoveaza….(copiaza adresa din bara de adrese a blogului astuia si da-o la politie si arata-le pe acest Horia caci ei vor lua legatura cu proprietarul blogului si il vor obliga pe acesta sa le spuna de pe ce ip a postat Horia si asa il vor gasi)

  Te-am citit de la inceput Horica tata…esti doar un cacanar ce induce lumea in eroare fara a-ti dubla vorbele si cu dovezi…..imi provoci greata….mars de pe blogul asta scarnavie bolsevica!

 203. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Petru

  Trăim într-o țară liberă fraților și nimeni nu ne poate obliga la nimic! Prin urmare, nimeni nu vă obligă să faceți tranzacții în continuare la această companie dacă nu sunteți mulțumiți. Dar, de ce să faceți mincinoși oamenii care scriu că au reușit atât să câștige bani cât și să retragă de la ei? Ceea ce mă miră pe mine este faptul că sar cu gura înainte și vorbesc urat cei care nici nu au incercat sau cei care sunt suparați că au fost prinși cu șmecherii de felul excrocheriilor sau mai apar și prieteni fideli care îi compătimesc și scriu porcării numai din motiv că undeva ar fi citit că nu e serioasă compania. Dar nimeni dintre voi, cei care cereți dovezi că funcșionează, nu v-ați gândit nici un moment că omul care a citit un articol, i-a plăcut și și-a scris părerea, nu va mai reveni la acel articol? Câți dintre voi citesc același articol de 3 ori pe zi ca să răspundă la comentarii? Uite eu unul nu fac acest lucru. Am lucruri mult mai importante de făcut și presupun că poate să facă acest lucru doar persoanele care au un interes.

 204. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Draga Petru,

  Esti prost ca nopatea dragul tatii…..binatex e dovedita de mai multi utilizatori ai forumului ca e scam, dovedita cu dovezi…..daca nu ar fi asa ar posta macar unul care sustine ca a scos bani niste dovezi asa cum am postat eu dovada ca fac bani din optiuni binare.

  Asa ca te-as ruga respectuos sa taci dracului din gura si sa-ti vezi de viata ta marunta si nu mai face tu judecati de valoare tembelule.
  Si nu te obosi sa imi dai vreo replica caci mai intai ar trebui sa iti stergi mucii de la nas si pun pariu ca nu ai batista la indemana.

  Acestea fiind spuse te declar dobitoc…..probabil fara diploma

 205. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Offffff, oare ce sa mai inteleg din referintele astea? Recunosc ca m-am ”fript” cu Binatex. Ma intreb doar cum or fi alte platforme(brokeri), dar ma tem ca toate functioneaza pe aceleasi principii si cred ca nu are sens sa mai incerc.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Salut Liviu,

   Daca vrei sa faci bani din optiuni binare te ajut in sensul ca iti ofer totul pe tava….tot ce iti cer este 300 $ aceasta fiind taxa perceputa de mine pentru a-mi putea continua activitatea de testing.

   Si daca vrei sa incepi ai si norocul de a beneficia de cea mai noua platforma automata / semiautomata (are 2 moduri, si automat si semiautomat) care tocmai a aparut in acest domeniu, platforma ce are o rata de castig cuprinsa intre 80 – 86% din testele efectuate de mine dar si de colegii mei testeri.
   Daca te intereseaza ma poti gasi la adresa de e-mail ffxk@yahoo.com

 206. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Salutare dl.Marius,
  Imi puteti spune despre ce platforma este vorba? M-ar mai interesa care este suma minima ce trebuie depusa in cont, pentru a incepe tranzactionarea.
  Vreau sa va intreb ce parere aveti despre Meta Trader 4 (Admiral) ?

 207. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Salut Liviu, Meta Trader 4 este o paltforma buna , insa este pentru tranzactionare forex, nu pentru optiuni binare. De altfel este si putin complicata pentru un incepator.
  Eu nu recomand tranzactionarea pe forex deoarece este foarte riscanta…..si de ce naiba sa mai tranzactionam pe forex cand avem aveasta solutie mult simplificata la indemana denumita optiune binare???

  Da , iti spun despre ce platforma este vorba si nu numai atat…..te voi introduce pe ea, iti esplic cum functioneaza, o setam impreuna prin team viewer, insa contra sumei de 300$….si nu am nevoie de bani ca sa traiesc, ci ca sa imi continui activitatea de testing, caci eu va ofer paltforme gata testate care chiar functioneaza si produc bani pentru voi.
  Suma minima de care ai nevoie pentru a incepe este de 550 $, din care 300 pentru tot know-how-ul si timpul oferit de mine si 250$ este suma minima ceruta de broker.

  Am mai postat dovezi din contul de la broker (unul din conturi caci lucrez cu mai multe platforme si brokeri simultan) insa acum e prima data cand postez cum arata o astfel de platforma semiautomata.
  Poti vedea aici cum arata aceasta platforma:
  https://drive.google.com/file/d/0By-_0-icgrYhaHQ5U2Qwam1HQkU/view?usp=sharing

  Cred ca esti de acord cu mine ca si un copil de 8 ani ar putea-o folosi…doar scrii suma ce vrei s-o investesti si apesi Trade.
  Apropo am inceput cu suma minima de 250$ la fel cum iti propun si tie sa faci si in doar 2 zile de trading am castigat 105,65$….deci , dupa cum vezi in 2 saptamani iti scoti toata investitia.

  Dupa ce ajungi la 500$ suma totala din cont, poti incepe sa tranzactionezi cu 50$ pe tranzactie si castigul va fi si mai mare si tot asa. Asa se creste suma din cont.
  Important: sa tranzactionezi maxim 10% din suma totala din cont per tranzactie (asta se numeste managementul banilor)
  Daca te intereseaza si ai banii sa incepi contacteaza-ma pe e-mail ffxk@yahoo.com

 208. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 209. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Buna seara tuturor,

  Acestea sunt rezultatele sesiunii de trading de astazi 26.09.2017 cu cea mai noua platforma semiautomata care a aparut in domeniu chiar luna aceasta (in septembrie 2017):
  https://drive.google.com/file/d/0By-_0-icgrYhdnc0UmJucjN6Tm8/view?usp=sharing

  Cel care a programat-o spune ca platforma are o rata de castig cuprinsa intre 80 – 84%……. din rezultatele de astazi se vede clar ca am o rata de castig 83.3%, deci respectivul nu a mintit cu nimic.

  Am colegi testeri ca si mine care au reusit sa obtina chiar si 90% rata de castig….este de departe cea mai buna platforma din cate am testat in ultimii aproape 4 ani si credeti-ma ca am testat sute.
  Cu investitie de doar 25$ per trade de obicei faci cam 40 – 50$ pe zi, insa cu platforma asta am facut aproape 150$ doar azi (va dati seama cand voi investi cate 100$ per tranzactie ce profituri voi avea).

  Daca cineva doreste sa faca bani sa ma contacteze, pretul e acelai (300$)…..contact: ffxk@yahoo.com

 210. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 211. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  valeriu

  buna ziua e am un cont real si am si bani pe el dar tot nu inteleg cum iti poti da seama pe diagrama in cursul zilei sau pe seara daca cursul va fi in sus sau in jos sau totul depinde de noroc cum ar fi totul la ghici
  as vrea sa stiu cum functioneaza tranxactiile si cum as putea invata pe contul demo merge bine dar ce cel real e mai dificil mai greu de castigat astept a
  raspunsurile voastre

 212. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Salut Robert,

  IQ Option e un broker ok (personal nu am avut probleme, dar nu am tranzactionat foarte mult cu ei deoarece nu imi place interfata) care e si licentiat de comisia din Cipru (CYSEC), insa am auzit pe multi care aveau sume maricele de retras ca nu primesc banii.

  Trebuie sa stii si tu si toata lumea (asta e un mare adevar nespus de nimeni din domeniu) ca in tranzactionarea optiunilor binare practic tranzactionezi impotriva casei, adica a brokerului, nu e ca pe forex unde brokerul merge cu ordinele pe piata…..si iti dai seama ca brokerul nu e prea fericit cand trebuie sa plateasca suma mari de bani jucatorilor (e la fel ca atunci cand pariezi pe loterii din alte tari la pariuri….nu joci la acea loterie, ci pariezi practic impotriva casei de pariuri)

  De asta ii scriam unui tantalau ceva mai sus ca nu poti tranzactiona asa toata ziua pe optiuni binare ca de la un punct incolo se intampla lucruri ciudate….

  Daca totusi. vrei sa continui cu IQ Option mai intai invata indicatorii, nu te arunca cu capul inainte sa investesti bani ca ii vei pierde inainte sa-ti dai seama (vezi ca au si cont demo unde graficul e acelasi ca la contul real)

  Acestea fiind spuse iti urez succes….insa daca vrei sa faci bani garantat din optiunile binare contacteaza-ma la ffxk@yahoo.com….taxa e aceeasi mentionata mai sus

 213. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  De unde atata interes,dragilor ca cineva sa iti bage bani multi in buzunar,asa din senin?
  Toate tranzactiile care se fac in lume se fac in castigul celor care le-au inventat si necesita cunostinte vaste in acest sens.
  Dar daca mai sunt si fraieri care pun botul cu atat mai bine.
  Ex :incercati cu 10 dolari la inceput(zic cei de la Binatex) ,pai e suficient daca se gasesc 1000 de fraieri pe luna sunt 1000x 10 =10.000 dolari.E bun castigul!!!
  Eu va intreb altceva:
  De ce nu au acesti figuranti de la Binatex un sediu in ROmania cu date exacte ,cu adesa ,nr de teelfon ,etc?
  Pt ca la un moment dat sa nu fie gasiti nicaieri
  La revedere,dragilor
  Daca doriti banii multi incercati altceva ,nu Binatex
  Stima

 214. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Domnule Admin,

  Am postat ieri ceva…..de ce ati sters?
  Cand in sfarsit ofer pe GRATIS utilizatorilor forumului informatii pretioase dumneavoastra le stergeti ca acestia sa nu le vada?

 215. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Buna ziua oameni buni,

  Astazi este a doua oara cand postez GRATIS pentru voi una din metodele cu care fac eu bani pe net din optiuni binare.
  Pentru a va inregistra click pe urmatorul link:

  https://tnt-trading.co

  iar pentru a va loga va trebui sa accesati aici:

  https://software.tnt-trading.co/#/login

  Veti fi asignati automat unui broker din Europa, de obicei BinaryOnline.
  E un broker bun, dar care va va cere multe documente pentru verificare (cele mai multe)….cand zic multe ma refer ca in afara de copie dupa BI, card bancar fata/verso, factura utilitati sau extras bancar va mai solicita sa completati si un formular pe care vi-l vor da ei.
  Soft-ul acesta de fapt este un site care ofera semnale de trading si este la alegerea dvs ce semnale sa tranzactionati…..eu recomand pe cele peste 85% factor de incredere dar nu tranzactiile turbo caci alea duc la pierzanie.
  De asemenea verificati stirile economice mondiale si nu tranzactionati in perioade cu volatilitate mare cauzata de acestea.

  V-as mai da si alte indicatii, insa am si altceva de facut decat sa bat in taste pentru ca adminul de aici sa imi stearga ce postez.

  In speranta ca de data aceasta adminul forumului nu o sa-mi mai stearga postarea ca data trecuta urez tuturor spor la bani!

  Cu stima si consideratie,

 216. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sorin

  Oooo daaa faza cu SPECIAL OFFER de pe link-ul lăsat mai sus de domnul Marius, care îți mai dă și termen limitat pentru înregistrare de doar 5 minute e super tare 😀 Părerea mea e că asta e asta e mai mare țeapă. Adică ce să înțeleg? Că aveți atât de mulți traderi înregistrați și că înregistrările sunt limitate? O glumă mai mare ca asta nu am văzut. Exact pentru asta mai stati pe forum ca să atrageți lumea la voi

 217. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MARIUS

  DOMNULE ADMIN,

  SUNTETI O MARE SCARBA DE OM DEOARECE EU VREAU SA-I INVAT PE ACESTI OAMENI CUM SA FACA BANI DIN OPTIUNI BINARE SI DVS IMI TOT STERGETI POSTARILE!

  RUSINE SA VA FIE!

 218. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MARIUS

  Buna ziua,

  In speranta ca adminul nu va mai sterge si acest post, oameni buni astazi va ofer GRATIS un alt software care va furnizeaza semnale de trading.

  Numele sau este EPIX Trader si link-ul de inscriere se afla la adresa:

  https://epix-trader.biz/lp.php (acesta este link-ul pt tranzactionarea optiunilor binare)

  https://epix-trader.co/lp.php (acesta este link-ul pt tranzactionarea forex)

  Cand va creati cont pe acest site vi se va crea automat si un cont la un broker din Europa, un broker care lucreaza si cu romani.
  Va trebui sa depuneti bani prin acea fereastra care va apare dupa ce va inregistrati ca sa activati platforma dupa care veti primi semnale de trading.

  Important: nu uitati sa nu tranzactionati in perioadele cu volatilitate mare si sa verificati stirile economice mondiale.

  Va urez SPOR LA BANI!!!

 219. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Bună ziua. Îmi poate explica cineva cum se folosește exact indicatorul MACD pe binatex? Mulți scriu că oferă semnale exacte și aș vrea să învăț să lucrez cu el. Mulțumesc anticipat.

 220. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MARIUS

  …si dupa ce ca va invat gratis cum sa faceti bani prostii dracului, mai sunteti si nerecunoscatori

  ASA IMI TREBUIE DACA IMI BAG IN CARD CU RETARZII!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ...

   Pai cine te pune sa ne inveti gratis? Vezi ca esti absolut needucat! Scrii pe forum in interesul tau ca sa atragi lumea sa te imbogatesti pe prostia cuiva!!!

 221. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ……..da, si eu as ruga pe cineva sa-mi explice cum functioneaza ind. MACD, personal inca nu am gasit strategia viabila. Stiu ca de regula lucreaza si cu un oscilator (RSI sau Stochastic) dar nu gasesc formula, si momentul potrivite ptr. a realiza ceva profit. Benzile B. , la fel lucreaza si ele cu un oscilator, dar nu le-am deslusit. Alligator W, la fel mai lucreaza cu alt ind. Singuri, acesti indicatori nu dau rezultate. Am citit despre toti acesti ind. cum lucreaza, dar utilizati doar ei, nu dau rezultate bune.
  Stiu ca nu imi va oferi nimeni mai multe detalii, decat contracost, dar sa fiu sincer, nu imi permit, desi sunt constient ca pretentia lor este justificata.
  Succes tuturor !

 222. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  P.S. Imi pare rau pentru administratorul site-ului ca mai sterge unele dintre comentariile de aici. Ma gandesc ca am mai putea invata unii de la altii cate ceva, vis-a-vis de tranzactionarea cu optiuni binare.

 223. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MARIUS

  Salut Georgescu,

  poti folosi unul din softurile care furnizeaza semnale de trading postate de mine mai sus. Incearca Epix Trader…..o sa fii uimit de rezultate…

  Si respecta urmatoarele:

  – tranzactioneaza doar semnale care expira in aceeasi zi cu o durata cuprinsa intre 5 – 30 minute
  – verifica stirile economice mondiale si nu tranzactiona in perioade cu volatilitate mare
  – nu accepta managing account sau bonusuri de la broker
  – nu tranzactiona mai mult de 10$ din balanta totala pe o pozitie
  – nu plasa mai mult de 10 tranzactii zilnic

  Retine: cand tranzactionezi binare joci impotriva casei, nu e ca pe forex….unii brokeri o recunosc (in general cei licentiati)

  Eu deja ma gandesc sa renunt la a mai tranzactiona optiuni binare caci ma ocup intens de tranzactionarea cryptomonedelor de cateva saptamani…..poate ai vazut ca Bitcoinul este 6000 $….iar eu tranzactionez/cumpar/vand mai multe cryptomonede, nu doar BTC…

  Exista chiar si un roman care a lansat o cryptomoneda de vreo 3 saptamani….

  Acestea fiind spuse iti urez BAFTA MULTA!

 224. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Multumesc mult, Marius!
  N-am inteles un lucru …” nu accepta managing account sau bonusuri de la brokeri”, poti sa-mi spui si de ce nu? Pentru stirile ec. pe ce site gasesc cel mai bun calendar ec.?
  Cu stima,

 225. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MARIUS

  Salut Georgescu,

  Nu trebuie sa accepti bonus sau managing account de la brokeri fiindca te pun sa rostogolesti de exemplu suma accea primita ca bonus de minim 30 de ori (am intalnit si brokeri care te pun sa o rostogolesti de 70 de ori)…..iar partea cu managing account inseamna ca iti dai acordul ca ei sa tranzactioneze pentru tine (doar ei sau si tu si managerul tau de cont) si asta e simai rau decat partea cu bonusul caci in veci nu-ti vei mai putea retrage banii de la ei….cand vei face cerere de retragere daca accepti managing account iti va face o surpriza managerul tau de cont (ca doar ti-ai dat acordul in prealabil sa tranzactioneze pt tine) in sensul ca iti va tranzactiona in pierdere toti banii si nu ai ce sa faci, unde sa reclami….

  Si inca ceva: vezi ca multi brokeri manipuleaza tranzactiile chiar si atunci cand tranzactionezi tu singur in sensul ca iti afiseaza un pret de inchidere eronat si ar fi bine sa verifici pretul de inchidere al pozitiilor la momentul respectiv de timp.Poti face asta pe http://www.freestockcharts.com sau pe http://www.tradingview.com

  A, si mai fac o nelegiuire brokerii astia: daca ai mai multi bani in contu ala de unde ai depus la ei, se infrupta singurei si cu alte sume dupa aceea ca majoritatea au stipulata aceasta chestiune in termenii si conditiile lor pe care tu ii accepti odata ce te-ai inregistrat la ei.
  Deci ar fi bine sa nu ai alti bani in afara de suma ce trebuie sa o depui in contul din care depui la ei ca nu stii peste ce broker dai.

  Brokeri buni si regulati de CYSEC (comisia din Cipru):

  – Bd Swiss
  – Iq Option
  – Stockpair
  – Opteck
  Brokeri buni dar neregulati de CYSEC:

  – Binary Online
  – 72 option
  – U trader
  – Plus Option
  – Green Fields Capital
  – Cherry Trade
  – Tropical Trade
  – High Low ( broker foarte bun licentiat de Comisia din Australia – ASIC)
  – Nadex (considerat cel mai bun broker din lume, e din US, de altfel e si singurul care se duce cu ordinele pe piata cum se intampla pe forex)

  De ce spun ca Nadex e considerat cel mai bun broker din lume sau unul din primii doi? Caci America si Canada isi protejeaza cetatenii si nu permit brokerilor din Europa sau din orice alta parte a globului sa accepte traderi din tarile lor. Ii considera pe toti scam-eri deoarece este foarte adevarat ca 90% din cei care tranzactioneaza optiuni binare pierd si asta se intampla in general din cauza brokerilor caci 90% din ei sunt hoti.

  Tip: Inainte sa lucrezi cu vreunul din brokerii de mai sus vorbeste cu ei pe chat-ul pe care il au pe site si intreaba daca accepta traderi romani caci am vazut situatii unde cineva din Romania s-a inregistrat la un anumit broker, a depus si bani si cand sa retraga a avut probleme deoarece brokerul respectiv nu lucra cu traderi romani.
  Caci brokerii iti cer cand vrei sa retragi sa verifici contul, adica sa le trimiti copie dupa buletin, card bancar fata si verso, dupa factura de utilitati sau dupa extrasul bancar fiindca vor sa vada ca pe toate actele este numele tau si adresa si CNP-ul. Este o procedura standard iar unii dintre ei te lasa sa si acoperi primele 12 numere de pe fata cardului si codul CVV de pe spate.

  Poti face verificarea chiar inainte sa depui banii ca sa scapi de o grija….cu atat mai mult cu cat sunt brokeri, de exemplu Binary Online care chiar daca ai depus banii nu te lasa sa tranzactionezi pana nu le trimiti documentele astea sa te verifice.

  Important: In functie de broker suma minima ce trebuie depusa variaza insa in general este 250$ sau euro sau pounds si la majoritatea brokerilor merge sa schimbi valuta la inceput dupa ce te inregistrezi daca nu iti convine ce valuta ai capatat initial cand ai deschis contul.

  Acestea fiind spuse iti doresc BAFTA LA BANI!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 226. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Multumesc mult, Marius !
  Am retinut cum stau lucrurile. Deja am incercat pe Epix Trader si mi-au zis că ”Înregistrarea a eșuat pentru toți brokerii. Nu mai sunt disponibili brokeri pentru înregistrarea țării tale”. Oricum, am de unde alege din cei care au fost mentionati de tine mai sus,
  Cu stima,

 227. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MARIUS

  Salut Georgescu,

  Epix Trader nu e broker (cred ca ti-ai dat seama de asta), e o platforma ce genereaza semnale de trading si te asigneaza automat unui broker. Daca ti-a zis asa incearca sa te inregistrezi prin vpn si alege ip de Anglia si o sa mearga.

  dar inainte sa depui banii la broker intreaba-i pe chat daca accepta romani ca sa stii daca depui sau nu.
  BinaryOnline accepta romani. Este foarte posibil sa fii asignat acestui broker care e ok.
  Vezi ca imediat dupa inregistrare or sa te sune si o sa trebuiasca sa vb cu ei in engleza.
  Atunci o sa incerce sa iti ofere si bonus si managing account asa ca fii vigilent.

  Si fa verificarea inainte sa depui banii! O sa iti propuna sa faci verificarea si depunerea chiar cu ei la telefon si asta e foarte bine caci daca o sa lucrezi cu brokeru asta o sa trebuiasca sa completezi si un formular si trebuie sa completezi ce iti zic ei.
  Formularul ti-l dau ei si trebuie sa il printezi, il completezi, il scanezi sau pozezi cu telefonul si il trimiti lor.

  Si incearca sa tranzactionezi semnale care au factorul de incredere peste 85%, caci nu toate semnalele furnizate de Epix sunt castigatoare. iti recomand sa faci ca mine, anume sa plasezi 5 tranzactii din care o sa castigi 3 sau 4. este apropape imposibil sa ai castig 100% cu aceste softuri.

 228. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 229. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Salut Georgescu,

  pe care soft Epix te-ai inregistrat, pe cel pt forex sau pe cel pt binare?
  Caci cel pt forex trebuie folosit impreuna cu platforma de trading MT4 in care trebuie sa mai faci tu niste setari adica practic sa adaugi semnalul Epix in MT4.

  E putin mai complicat insa nu e NASA….

  Tine-ma la curent cu evolutia ta…..by the way soft-ul asta functioneaza doar pana in martie 2018 pe 26 dupa care va fi retras cel mai probabil. Dar nu te teme, contacteaza-ma la momentul respectiv si iti spun alt soft . Daca nu raspund pe forum ma poti gasi la ffxk@yahoo.com

 230. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Salutare Marius !
  Am cerut relatii de la brokerul TNT BinaryOnline si mi-a zis ca accepta si români, dar cer o documentatie mai ampla, asa cum ai zis si tu. Mi-au zis ca exista 3 moduri de a tranzactiona la ei:
  1.Cu asistenta analistului specializat,
  2.Manual, pe cont propriu si
  3. Trade Replica(automata) cu depunere min. de 50 $ , cere consta in urmarirea ratei de succes acelui mai bun trader. Pentru celelalte doua modalitati de tranz. suma min. este de 250$. Nu stiu care dintre metode ar fi mai potrivita pt. mine, trebuie sa mai documentez.
  Asa cum spuneai, Epix Trader ofera doar semnale, nu te poti inregistra pe el. Despre acesta soft spunei ca va mai functiona doar pana in martie 2018(Epix Trader)?
  M-am inregistrat pe Binary Online dar contul nu este înca activat, fiindca nu am depus suma minima necesara tranz. Spuneau ca dupa ce ma voi inregistra, voi fi ghidat de un specialist în tranz. Marja de profit este de 85%. Pacat ca nu au DEMO, sa ma obisnuiesc cu platforma.
  Cu stima,

 231. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Salut Georgescu,

  Cred ca ti-am scris mai sus ca trebuie sa te inregistrezi prima data pe platforma Epix Trader sau TNT si ea te va asigna automat unui broker in functie de locatia ta.

  Daca te-ai inscris direct la brokerul BinaryOnline nu ai facut bine.
  Apropo si TNT si Epix mai functioneaza pana pe 26 martie 2018.

  Iti recomand sa folosesti Epix Trader caci e mai usor de utilizat, Tnt-ul e mai complicat de utilizat si daca nu stii ce “expiration time” sa alegi poti iesi pe pierdere.
  La Epix nu alegi tu “expiration time” caci e automat….dupa ce ai scris suma pe care vrei s-o tranzactionezi si apesi trade altceva nu mai ai de facut, pe cand la TNT nu merge asa…..trebuie sa alegi tu si momentul expirarii si aici e putin aiurea ca e posibil ca brokerul sa nu aiba respectivul moment de expirare (ca timp) si trebuie sa stii tu ce sa alegi….de aceea exista unii pe internet care spun ca TNT-ul este scam dar nu este….trebuie doar sa stii cum sa-l folosesti.

  Deci, deschizi un cont Epix tRader, el te asigneaza automat unui broker (de obicei Binary Online si daca nu poti fiindca tara noastra nu este suportata foloseste vpn si alege un ip de Anglia),.
  Dupa ce te-ai inregistrat pe Epix Trader iti apare o fereastra mare care iti spune sa depozitezi bani, dai click pe ea, te directioneaza in contul brokerului tau, acolo faci verificarea si depui banii si apoi poti tranzactiona.

  Aceasta este ordinea. Daca de exemplu tu deschizi un cont la BinaryOnline cu o adresa de e-mail si apoi unul cu aceeasi adresa pe Epix, cele 2 conturi nu vor fi sincronizate…..de aia spun ca mai intai deschizi la Epix si prin fereastra aia din Epix depui banii la broker….e obligatoriu sa faci asa….

  Cat despre faza aia cu depusul celor 50$ sau euro…..aia se numeste copy trader si ei zic ca tu copiezi alti traderi….in realitate cei pe care ii copiezi sunt brokeri de la ei din firma si o sa vezi o zi sau doua ca iti castiga ceva bani dupa care iti vor pierde tot si de asemenea e posibil sa iti interzica sa scoti banii daca nu ii rostogolesti de nu stiu cate ori (asta ramane sa ii mai intrebi pe ei si sa afli exact).

  Nu stiu exact cum functiooneaza la ei copy trader-ul asta insa eu m-am ars odata cu faza asta dar cu un alt broker….poate tu ai noroc, insa eu recomand sa tranzactionezi tu singurel cu atat mai mult cu cat Epix-ul iti furnizeaza semnalele…si nu uita sa eviti perioadele cu volatilitate mare fiindca altfel o sa pierzi garantat.

  Bafta!

 232. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 233. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Salut Laur,

  Ori ai cartea de munca la ei ori esti tampit…..una din doua caci altfel nu imi pot explica cum cineva intreg la cap poate spune una ca asta cand Binatex e dovedit ca fiind un SCAM ORDINAR….vezi mai sus ce spun alti utilizatori care au avut de-a face cu ei copile…

  Si nu te obosi sa-mi dai vreo replica caci mai trebuie sa mananci multa paine si sa iti freci mult coatele pe bancile scolii ca sa te bagi in seama cu mine!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Laur

   Domnule Marius, vedeti ca intreceti masura! De ce va permiteti sa jugniti o persoana fara sa o cunoasteti? Eu mi-am scris parerea, Este fix treaba mea unde aleg eu sa fac bani din binare. Dumitale esti liber sa-ti alegi singur brokerul cu care sa lucrezi! Si la drept vorbind nici nu m-am gandit sa ma bag in seama cu dumneavoastra! Sa va fie de bine si nu va mai luati de parerile oamenilor.

 234. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vasile

  Pai cine te pune sa ne inveti gratis? Vezi ca esti absolut needucat! Scrii pe forum in interesul tau ca sa atragi lumea sa te imbogatesti pe prostia cuiva!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Vasilica tata, cum as putea sa ma imbogatesc cand am renuntat si la taxa perceputa si v-am oferit totul pe tava GRATIS???

   Cred ca ai fost scapat in cap cand erai mic….de fapt sunt absolut sigur de asta

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Vasile

    Imi pare mie dnule Marius ca dumneata nu esti intreg la minte! Nu ai ce face de ce certi cu toti pe aici? Fiecare are parerea lui si nu mi-o baga in gat pe a dumitale!

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Marius

     Bai tantalaule,

     Stai dracului in banca ta si nu mai emana enormitati pe crapatura aia…..nu vezi ca pana si parintii tai si-au batut joc de tine de ti-au pus asa un nume de cioban?

     Si da, ma cert cu toti de aici ca sunt printre foarte putinii de pe acest blog care face si bani din optiuni binare, fapt dovedit anterior.

     Ce mama dracului, ati venit cu turma si pe blog? Aveti impresia ca aici este imasul vostru?
     Du-te la Daea daca ai venit cu oaia si LASA-NE LASA-NE

 235. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Nenea David,
   Ai tupeu nemarginit sa vii si sa te desconspiri…..stiam ca sunt multi binatecsi acoperiti pe blog dar dumneata esti prea tupeist sa vii aici si sa iti dezvalui identitatea bolsevica si sa mai si pretinzi ca ne inveti dumneata cum sa tranzactionam……ha ha ha

   Oameni buni stalinistul asta autodesconspirat nu vrea decat sa va ia banii…asa ca fiti mai destepti cu o secunda decat el (ceea ce nu e foarte greu) si feriti-va de el ca de magarus.

 236. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alexandru

  Printre mulți indicatori, oscilatorul Stochastic este unul dintre instrumentele clasice de tranzacționare pe piețele financiare. Traderii cu experiență știu că aplicarea corectă a indicatorului Stochastics poate îmbunătăți considerabil eficiența tranzacționării. Acesta este utilizat pe scară largă atât în tranzacții cu acțiuni, perechi valutare, cât și opțiuni binare. Este destul de simplu, poate învăța să-l folosească și un începător fără dificultate. Această informație am citit-o pe https://binatex.com/ro/open/pages/article/sub/708 , aici veți găsi mai multe detalii.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Of Doamne,

   De ce toti angajatii Binatex posteaza pe forumul asta?
   Alexandru tata de ce ne spui ca ai citit despre indicatorul Stochastic pe Binatex…..oare nu putem citi si pe Google? Trebuie sa ne invetati voi bolsevicii despre indicatori?….si apropo, nu este cel mai bun indicator folosit in trading….de departe cel mai bun este suport and resistance si apoi benzile Bollinger

   Cat despre brokeri, oameni buni brokerul numarul 1 in lume in optiuni binare este 24option care este regulat (licentiat) de Comisia din Cypru (CYSEC) care licentiaza brokerii din UE.
   Credeti-ma pe cuvant e cel mai mare si cel mai tare din parcare la nivel global, nu doar european.
   Pe locul 2 in lista mea ar fi Bd SWISS din Germania, de asemenea regulat de CYSEC.
   Ambii brokeri permit tranzactionarea atat de optiuni binare cat si de forex si altele….

   NU mai mergeti la drum cu Binatex ca patiti ca cei de mai sus cand au incercat sa retraga bani de la ei.

   Cu stima,

 237. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Buna seara oameni buni,

  Oportunitate noua: cu o investitie de doar 300$ + cateva comisioane (in total 350$) pe termen de un an castigati 24.ooo $…acestia ii puteti retrage sau reinvesti astfel incat profitul va fi fantastic.

  Cred ca mi-am castigat locul pe acest forum pana acum si cred ca v-ati dat seama ca stiu ce vorbesc cand afirm ceva. Este ceva nou, revolutionar……unii au facut milioane deja cu aceasta noua oportunitate.

  NU E VORBA DE TRADING!!!

  Va ofer tot pe tava pentru suma de 350$. Cine e interesat sa ma contacteze la ffxk@yahoo.com

  Nu pierdeti acest tren….am vazut si incercat multe oportunitati de-a lungul timpului dara asta e ceva nemaiintalnit….o data-n viata se intampla asa ceva….sa-ti multiplici suma investita de cateva zeci de ori intr-un an e ceva de neimaginat si iata ca e adevarat….mii de oameni din toata lumea au facut-o deja……

 238. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 239. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daaaaaaaaaaa, sunt convins, am mai vazut eu farisei din acestia. Cu cat te-au platit astia sa le faci reclama? Copile, vorbesti numai prostii. Tranzactionez de aproape un an pe aceasta nenorocita de platforma si nu am un cent profit. Este cea mai proasta platforma pe care am vazut-o vreodata.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Catalin

   Si atunci de ce ai atat nene sa pierzi banii pe aceasta platforma timp de un an? Daca ai fi tranzactionat asa cum scrii timp de un an, ai fi ajuns sa ai cel putin 800 -1200 euro profit cum am si eu lunar. Numai ca eu nu stau sa butonez cele 2 butoane la intamplare. Tre’ sa mai ai si cap pentru a face bani din tranzactii…

 240. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Bine v-am regasit oameni buni in 2018,
  va urez din toata inima un an nou cat mai profitabil si la multi ani!

  Revin anul acesta cu o noua oferta pt dumneavoastra, ceva ce nu am mai facut pana acum.
  Daca cineva doreste sa tranzactioneze si nu stie cum sau nu are timp ma ofer contracost sa tranzactionez in numele ei , pe contul ei si o asigur de o rata de succes de minim 80% in fiecare zi.
  Nu cer niciun ban in avans, ci cand se retrage din profit in contul dvs astept sa redirectionati 30% din suma catre contul meu.
  Prin urmare dvs investiti, eu fac absolut toata treaba si impartim profitul 70% dvs si 30% eu.
  Investitia dvs va fi de 250 euro caci aceasta e suma minima acceptata de broker.(broker din Anglia).
  Inainte de tranzactionare e necesar sa faceti o verificare la broker. Au nevoie de o copie dupa buletin, o factura de utilitati nu mai veche de 3 luni si extras de cont si sa completati un formular dat de ei.
  Doresc sa lucrez cu o persoana onesta care vrea sa faca bani.
  Daca vad ca sunteti onest/a va voi arata si alte oportunitati de a face bani online, unele dintre ele putand sa va aduca castiguri dintre cele mai consistente.

  PS: Nu e vorba despre trading pe optiuni binare ci pe crypto.
  Cine e interesat ma poate contacta la ffxk@yahoo.com.
  Va arat si dovezi daca doriti din contul meu de la broker cu tranzactiile dintr-o anume zi (orice zi) sa vedeti ca stiu despre ce vorbesc.
  Iar cand am spus ca voi avea o rata de succes de minim 80% am fost modest caci in ultimele 2 saptamani nu am pierdut nicio tranzactie.

  IMPORTANT:

  BANII NU SE POT RETRAGE DE LA BROKER DECAT IN CONTUL DE UNDE S-A FACUT DEPUNEREA, DECI NU AM CUM SA IMI INSUSESC CASTIGURILE!!!

  RAMANE LA LATITUDINEA DVS DACA IMI DATI ACEI 30% SAU NU…EU SPER CA DA SI ASTA VOI DESCOPERI CHIAR DIN PRIMA LUNA CAND VOM CERE O RETRAGERE DE PROFIT SI IN FUNCTIE DE ASTA MAI CONTINUAM COLABORAREA SAU NU.
  Acestea fiind zise astept sa fiu contactat de o persoana serioasa in vederea acestei colaborari la email: ffxk@yahoo.com

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   BROKERFOREX

   MARIUS LASA PROSTIILE SI INVATA SA TRANZACTIONEZI NU SA PROSTESTI LUMEA SA BAGE BANI PENTRU COMISIOANE.
   VAD CA PRINZI IAR ARIPI DE CAND NU AM MAI INTRAT PE FORUMURI,

 241. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Buna ziua dragi cititori ai acestui forum si nu numai… Am citit si eu articolul si cateva comentarii de pe aici, care mai pozitive, care nu prea, dar vorba ceea, cata lume atatea pareri. Cel mai mult mi-a atras atentia ultimul mesaj, ca de altfel nu cred ca imi lasam aici parerea. In sfarsit s-a gasit un om bun la suflet sa tranzactioneze si sa piarda timpul in locul prostilor de noi care nu ne duce capul cum sa facem mai mult de 500 euro blestemati pe luna din tranzactii binare. Si stai sa vezi ca nu vrea mult omul, doar 30% din profit. si acest lucru e la alegerea dvs. daca veti fi om cinstit ca el, ii dati, daca nu, nu. Dar, uite ca e si conditia, prima investitie e de 250 euro, ca asta ar fi depozitul minim acceptat de brokerul din Anglia. Hmmm…. frumos pana la momentul in care iti apare in gind intrebarea: De ce oare acest super tare trader se va multumi cu cele 30% primite de la tine, si nu cu cele 100% care le face poate simplu de pe contul lui? AAAAA si am uitat sa mentionez ca cele 30% ar putea nici sa nu le primeasca, depinde de cat de onest va fi persoana cu care va conlucra.

  Presupun, ca nu va va lua mult timp sa intelegeti aceasta smecherie:
  *1) Are acces la contul tau deci poate retrage castigurile in orice moment.
  Chiar daca omul sustine ca banii se retrag pe acelasi cont cu care s-au depus…. pe orice platforma este optiunea de a adauga un alt cont si asta se face foarte simplu. Si nu veti avea cui sa va plangeti pentru pe fiecare platforma este specificat in regulament “NU OFERITI DATELE PERSONALE LEGATE DE CONTUL DE TRANZACTIONARE”
  *2) Ramai din prima fara cei 250 euro. Cum? Pai daca omul munceste cot la cot cu brokerul din Anglia, cum credeti care e marele avantaj aici? Sa isi ia el 30% sau toti 100%, adica fix cei 250 euro investiti de tine, care ii pierde cu prima tranzactionare nereusita? Si acum ce ii mai poti face? Nimic!
  Isi va cere scuze omul, ca arata a fi om invatat si politicos. Numai ca scuzele lui tie nu iti vor intoarce cei 250 euro inapoi!
  *3) Mai am si o a treia idee…. te lasa sa vezi ca chiar castigi, mai si faceti vreo 2 – 3 retrageri…. dupa care tu lacom…. si el destept de ademeneste sa investesti nu 250 de euro dar 10 -15 mii. Tu desigur, vei apela si la un imprumut bancar daca va fi cazul, ca doar deja te-ai convins ca se face bani stand la bere si petrecandu-te ca un rege… ca doar ai deja cine sa faca bani pentru tine, Exact, d-nul super trader! Si in cateva clipe banii tai s-au dus la traderas in buzunar, ca na, nu te poti pune cu piata valutarea. Ceva nu s-a calculat bine daca sa ajuns sa fie neprofitabila tranzactionarea.
  Vei fi suparat, dar ce sa-i faci…. te alegi iar cu scuze si cu propuneri de a mai incerca ca sa acoperi pierderile.

  Aici deja depinde de tine.. daca ai fi invatat ceva din cele patite, desigur ca nu vei mai accepta. Daca esti prost in continuare, cu siguranta ca te mai bagi o data ca doar ai luat si imprumut si hai sa mai vinzi si casa si camasa poate…..

  In lumea asta nimic nu se obtine usor. Daca vrei cu adevarat sa faci bani din tranzactionari binare, citeste, analizeaza, fa-ti un plan strategic si nu uita de moneymanagement, care e strict necesar la fiecare tranzactionare. Si exersare, multa, multa exersare! Bafta tuturor!

  Daaaaaaaaaaa, sunt convins, am mai vazut eu farisei din acestia.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 242. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ….pt. cel cu profitul de 800-1200 euro/luna
  Cred ca nu ai realizat nici acum de unde si pentru ce primesti acesti bani. Sa nu-mi spui ca ai descoperit cea mai profitabila strategie de tranzactionare. Banii ii primesti de la broker pentru fidelitatea ta fata de el. Ca de tranzactionat profitabil……… ma abtin sa mai comentez, chiar daca te lauzi ca, citez ”tre sa ai cap sa faci bani din tranzactii”. Ai fi si tu o somitate a economiei mondiale, gen John Smith.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Georgica tata,
   Stai cuminte in banca ta ca te stim pe dumneata de mai sus din forum de unde promovai binatex….de acolo iti iei salariul

 243. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 244. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 245. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 246. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut

  Ce sa spun, timp de o saptamana am iesit doar cu +103 euro. Probabil si faptul ca investesc doar 5 euro in fiecare tranzactionare, are un rol major. Oricum sunt multumit, azi voi incerca sa retrag ceva bani, sa vad cat va dura procesul retragerii. Vin cu detalii)

 247. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 248. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 249. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  BROKERFOREX

  MARIUS IAR PROSTESTI LUMEA. deci sa mai lamurim odata. Daca cineva e asa bazat pe bani altora acela este oricare jucator ca doar nu bani lui pierde. eu m-am oferit pe banii mei propri. Am recuperat pana acun cca 25.000 euro de la mai multe persoane care au pierdut. BINATEX ca si multe alte platforme sunt tepe. te face din strategie. tu depui banii daca pierzi e bun pierdut normal. dar daca castigi atunci incepe problemele. 1. te tot imbata de cap pe rand cu tot felu de nereguli cum ar fi. faceti verificarea contului. trebuie trimis o poza cu buletinul an mana la baza pieptului iar astepti sa aprobe retragerea de 100 e dureaxa cca 3-15 zile . iti rtimite mesaj k nu indeplinesti conditile. ai retras 100 e dar tu ai depus 50 e. deci trebuie retras prima data exact suma depusa, si se retrage prin aceias metoda. ok primesti banii daca nu cumva teai inervat si ai riscat toata suma si ai pierduto. dupa aceia retragi 100 e ka ai bani castigati . cand dai retragere iti respinge iar ca nu indeplinesti conditile , iar timp pierdut, in card nu poti retrage numai cat ai depus, deci tre sa faci cont pe niste portofele electronice rusesti, sa fie si verificate trebuie trimis la ei un formular complectat si tradus , legalizat in limba rusa. cu documente traduse legalizate atasatela dosar . costa toata treaba cca 200 e si cam 3 luni. bun deci mai poti prin bitcoin. incerci sa retragi bitcoin. nu poti retrage bitcoin numai daca ai facut depunere in bitcoin deci e clar.
  Acun baiat descurcaret esti in castig si castigi dei rupi. stai calm k iti reduce rata de castig de la 80% cat e maxim la ei, o reduce la 70% -60% – 50% daca mai e cazul si nu ai pierdut.
  deci NIMENI DE PE FATA PLANETEI TERA NU POATE SA IASA PE PLUS LA ASA RATA exceptie faptul ca au o intarziere de 1 secunda in platforma si cum am 3 monitoare si 6 platforme diferite am reusit sa exploatez acest defect al binatex. EU AM UN VENIT DESTUL DE BUN DIN ALTE PLATFORME. BINATEX A PIERDUT CU MINE DAR CU ALTII CASTIGA. MULTA BAFTA
  EXPLOATATI DEFECTUL SI VOI CU ATENTIE SI RABDARE

 250. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 251. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  BROKERFOREX

  ATENTIE LA https://pocketoption.com
  AU GRAFIC FALS. DACA ESTI PE PLUS SARE GRAFICU IN ULTIMELE 3 SECUNDE DE TE BAGA LA MINUS.
  RENTABILITATEA MA ATRAS SI VREAU SA PROBEZ AM BAGAT 100 DE PROBA SI CU GREU AM FACUT 300. AM DAT RETRAGERE SA VEDEM CE SE INTAMPLA . REVIN CU DETALII
  .
  . MARIUS SCUZE ACU VAD K TI-AI SCHIMBAT PAREREA DESPRE BINATEX. TOTUSI !!!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   BROKERFOREX

   ASTAZI NU MAI TINE FIGURA, AU PUS O INTARZIERE DE 3 SECUNDE LA RASPUNSUL COMENZILOR. E CLAR SI CU ASTIA. AU MOTIVAT CA AM INTERNET SLAB SI E VOLATILITATE SI SERVERU E FF INCARCAT ASA CLIENTI MULTI AU. AM MAI DAT RETRAGERE111 USD. REVINCU DETALII.

 252. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 253. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut, ce indicatori folosesti si ce timp de tranzactionare? Mie nu imi ies treburile, aproape toate semnalele sun ”pe dos”. Poate nu folosesc timpi mai mari de tranzactionare, eu merg cu 1 min.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 254. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pentru Brokerforex,
  Spune-mi te rog, mai pot recupera o suma pierduta pe Binatex? Mă poti ajuta cu ceva, un sfat, o idee? E vorba de vreo 600 euro, vad ca acum cateva zile au resetat conturile si mi-au sters tot de pe cont, inclusiv suma investita, asa incât la ei nu mai apare nimic, cum ca as fi depus si tranzactionat aceasta suma.
  Multumesc anticipat,

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   BROKERFOREX

   DA POPESCU, POTI RECUPERA SUMA PLATITA FARA PROBLEME.SPUNE TE ROC CE LVL AI? IAR LA STATISTICI TREBUIE SA ARATE TOT. SELECTEAZA ,, TOATE TIMPURILE SI SA ARATE 50 REZULTATE PE PAGINA,, SI UITATE LA TOATE. CHIAR DACA NU APAR PE BINATEX APAR PE CONTUL TAU BANCAR ASA CA STAI LINISTIT.
   PM SFARSIT UNU SINCER PUBLIC CA A PIERDUT. PANA ACUM TOTI MA CAUTAU PE FACEBOOK SI WHATSAP.
   ASTEPT RASPUNS.

 255. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ….ce sa ies pe plus, măcar să-mi recuperez banii, si să mă car naibii de pe acesta nenorocita platforma. Mi s-a facut sila de ei. In veci si pururi nu o sa fac profit aici, după cum functioneaza si indicatorii, este clar

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 256. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  BROKERFOREX

  POKET OPTION BAGA BANII IN CCA 24 H, AM PRIMIT SI PLATA PENTRU RETRAGEREA DE IERI 111 USD.
  IN BITCOIN, NU UITATI ASA AM DEPUS ASA AM RETRAS. ACUM INCERC SA MAI FAC 100 SA RETRAG PE ALTA METODA DE PLATA.
  REVIN CU DETALII.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 257. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Claudiu

  Iar aberatii, apare unul mai destept decat altul. Cum i-au inchis gura lui Marius care doar smecherea aici, hop a aparut iar la iveala brokerforex. Imi e scarba de voi, prostiti lumea!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   BROKERFOREX

   Claudiu daca nu esti util nu te baga in sema aiuria, dute la treaba ta nu venicu afirmatii fara argument. Mai iti dai si singurplus.

 258. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dexter

  Îmi spune cineva dacă se acceptă carduri gen Ticket Restaurant? Vă rog frumos.
  Numai bine!
  P.S. Și dacă da, câștig tichete de masă sau euro?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   BROKERFOREX

   EU NU SUNT IN RO DAR DIN CE STIU DOAR CARDURI CU CARE POTI FACE PLATI ONLINE SUNT ACCEPTATE. VISA, MASTER, ETC. SE CASTIGA EURO INDIFERENT DE CE DEPUI. ASTA FIND VORBA SA AI CONT IN EURO DESCHIS PE ACEA PLATFORMA.
   NU ALEGE UN BROKER PANA NU TE DOCUMENTEZI BINE DESPRE EL.
   BAFTA.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 259. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Unul

  BROKERFOREX, pe ce platforme tranzactionezi? Am vazut ca iar ti-ai facut cont pe Binatex, ai reusit sa retragi ceva de la ei, sau ti-au blocat contul din nou?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   BROKERFOREX

   BUNA UNUL, AM RETRAS CEVA CCA 5000 DIN CCA 14 CONTURI CARE LEAM AVUT LA EI. DUPA CE AM FOST BLOCAT PE PRIMUL CONT DUPA CE AM CASTIGAT PREA MULT , M-AM INERVAT PE EI SI AM CUMPARAT CYBERGHOST SI INTRAM CU IP DIFERIT PE ELE, CUM SAREAM DE 300. CUM BLOCAU CONTU. ACUM ASTEPT O RETRAGERE DAR SUNT IN MENTENANTA DE CAND AM FACUT PUBLIC FAPTUL CA AU INTARZIERE PE PLATFORMA. SE PARE CA AU SI REZOLVAT DEFECTUL DAR LA PLATI INCA NU AU DAT DRUMUL. IN SCHIMB MA BUCUR CA AM RECUPERAT MULTI BANI DE LA OAMENI CARE AU PIERDUT.
   DACA APROBA SI RETRAGEREA ACEASTA REVIN CU DETALII.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     BROKERFOREX

     DECI. OAMENI CARE AU PIERDUT IMI DAU PAROLA DE LOGARE SI E-MAILU CU CARE SA MA LOGHEZ. EU DEPUN DIN BANII MEI PROPRI, NU CER NIMANUI NIMIC. RECUPEREZ TOATA SUMA CE A DEPOS-O EL SI LAS UN PLUS DE 200 -300 EURO. EL INTRA IN CONT SI RETRAGE SUMA CARE A PIERDUT-O SI DUPA APROBAREA RETRAGERII, ATUNCI TOT CASTIGUL CE SE FACE SE INPARTE 60% PENTRU MINE 40% PENTRU PERSOANA CARUIA APARTINE CONTUL.
     DAR STAI LINISTIT CA JUMATE DIN EI CAND SE VAD CU BANII RECUPERATI SI 200 EURO PLUS, NU MAI DAU NICI UN SEMN SI DACA INCERC SA-I CONTACTEZ NU RASPUND. ORICUM SCOPUL MEU E SA BAG BINATEX LA MINUS. DACA MAI PICA CEVA PE LANGA E FF BINE VENIT.
     BAFTA

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Teo

      Doamne ce om bun la suflet… unde mai pui ca investesti proprii bani din care faci bani pentru altii si la urma, (tu avand toate datele inclusiv parola de logare si adresa de e-mail cu care ai putea sa retragi castigurile fara aprobarea lor) … oamenii nu te platesc … m-am distrat bine … bafta la pacalit oameni

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      BROKERFOREX

      TEO. PAROLA E DIFERITA CEA DE PE BINATEX CU CEA DE PE E-MAIL. CAND DAI O RETRAGERE BINATEX TE SUNA INAINTE. NU POTI RETRAGE BANII NUMAI IN CONTUL DIN CARE AI DEPUS.
      CINE E INTELEPT SA INTELEAGA.
      INTRU PE FORUM SA FIU UTIL NU DOAR DIN PLICTISEALA.
      BANI AM DESTUL CAT SA TRAIESC BINE DIN MUNCA MEA NU DIN NECAZUL ALTOR OAMENI CARE CAUTA SOLUTII .

 260. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  BROKERFOREX

  AM UITAT SA ITI SPUN PE CE PLATFORMA TRANZACTIONEZ. VOI LASA O LISTA NU VA LAS LINCK DE REFERAL STATI LINISTITI.
  IQ,OPTION cel mai de incredere si corect
  BINOMO, niste jegosi dar totus ok
  AYREX , alti excroci dar daca castigi platesc.
  EXPERT OPTION, au si astia dungile lor.
  POCKETOPTION. mare atentie, EXCROCI, fura la piata , au piata falsa, toate graficele merg in sus si daca ai pozitie pe plus , el se duce in jos cu o nesimtire exagerata. cand tea bagat la minus in ultima secunda incepe sa mearga unde e piata . totus am castigat pana acum asa. 120 USD, 150 USD, 112 USD SI 150 USD. AM AVUT LASAT 98 USD DAR MAI AM 24, este exagerat cu contra piata aia alui. MAI MULTE DETALII IN PRIVAT

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    BROKERFOREX

    TE ROG SPUNE PUNCTUL TAU DE VEDERE , SI ARGUMENTE , CE NU ITI PLACE LA IQOPTION. DE EX, MIE NU IMI PLACE K AU FOARTE AGRESIV GRAFICUL. DAR E UN GRAFIC REAL.

 261. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   BROKERFOREX

   BITCOIN. CU PRIMUL CONT AM INCERCAT SA RETRAG IN TOATE METODELE, DAR DIN CAUZA CA AM DEPUS CU CARDU NU AM AVUT DREPTU SA RETRAG CASTIGU NUMAI PRIN PORTOFEL ELECTRONIC SI SA INTRI IN POSESIA LOR E FF COSTISITOR. CAND AI TERMINAT CU TOATE BIROCRATIILE VEI FI SURPRINS DE TE MIRI CE SI IN ULTIMA INSTAMTA, VEI AVEA CONTUL BLOCAT . ASA CA AM DEPUS NUMAI CU BITCOIN SI NU AU MAI AVUT CE MOTIV SA BAGE. PLATEAU CAT PLATEAU DUPA CARE INCEPEAU ERORI IN PLATFORMA DE TOT FELU NUMA SA RENUNTI, SCADEREA RATEI DE CASTIG, NU MAI SE DESCHIDEA PAGINA SI DACA TOT NU RENUNTAI ATUNCI TE BLOCA.
   DECI , DEPUI IN BITCOIN SI RETRAGI IN BITCOIN. NU FA MAI MULT DE 100 – 150 EURO PE SAPTAMANA K ITI BLOCHEAZA CONTU.
   BAFTA

 262. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   BROKERFOREX

   Daca poti incearca sa retragi o suma mai mare de 300 euro. atunci apar de regula piedici.
   Te rog revino cu detalii daca au aprobat ori nu.

 263. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Stefan

  Buna! Inca nu am nici un raspuns, probabil din motiv ca am cerut plata vineri seara si era tarziu. 460 am cerut, astept sa vad ce va fi

 264. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Stefan

  Deci, pe 21 i-am primit pe webmoney. mai putin de o saptamana a trecut pana sa vad banii. Daca luam in calcul doar zilele lucratoare sunt doar 3, tot e ok zic, Sa vedem ce va fi la sume mai mari, daca or fi)))

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 265. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Buna seara si bine v-am regasit oameni buni (unii dintre voi),

  uffff, ca nici nu stiu de unde sa incep…..
  Am lipsit si eu vreo 2 luni de pe forum si deja vad ca sunt atacat din toate directiile, luat prin invaluire….spuneti-i cum doriti…..insa ideea este ca am fost foarte ocupat si nu numai cu trading-ul ci si cu alte activitati consumatoare de timp.
  Observ cu stupoare ca persoane care sunt binecunoscute pe forum ca avand cartea de munca la Binatex ma critica (George si altii)….insa am ramas surprins sa vad ca si BrokerForex ma critica si asta ma deranjeaza un pic.
  Mai exact ma deranjeaza, deoarece el dupa parerea mea este al doilea om de aici (in afara de mine) care stie sa tranzactioneze si care reuseste sa faca bani.
  Da recunosc ca ma deranjeaza ca isi da cu parerea la adresa mea necunoscandu-ma si mai ales ca am postat dovezi in mai multe randuri pe acest forum cu tranzactiile de la diferiti brokeri din care reiesea clar numele meu, soldul, tipul tranzactiei, durata tranzactiei, timpul de deschidere si de expirare al acesteia, suma investita si rezultatul.

  Stiu ca sunteti cativa care nu ma credeti desi v-am aratat dovezi si nu stiu ce as putea sa mai fac ca sa va conving…..

  Dar revenind la oile noastre as vrea sa va informez caci in Europa majoritatea broker-ilor buni (licentiati sau/si nelicentiati) au renuntat la a mai oferi trading pe optiuni binare utilizatorilor platformelor lor.
  De asemenea, acesti brokeri nu mai vor sa lucreze cu persoane din Romania si aici vreau sa enumar 2 brokeri foarte buni care nu mai accepta romani si anume 72option si GreenFieldsCapital.
  Am tranzactionat pe ambele platforme in trecut, sunt niste brokeri minunati, platesc orice suma, servicii de suport instant (chat 24h).
  Acesti doi brokeri acum nu mai ofera ceea ce noi cunoastem ca fiind optiuni binare fiindca trebuie spus din capul locului ca atunci cand tranzactionezi aceste optiuni de fapt tranzactionezi impotriva brokerului si e normal de exemplu ca un broker de cacao ca Binatex sa nu vrea (sau sa nu poata) sa plateasca un castig mai mare de cateva sute de euro pe persoana.
  Cu forex-ul insa e alta treaba…aici nu mai tranzactionezi impotriva broker-ului caci acesta se duce cu ordinele in piata si practic tranzactionezi impotriva altor tarderi caci forex-ul se tranzactioneaza in loturi.

  Totusi nu inteleg ceva….anume de ce BrokerForex desi spune ca Binatex-ul nu e ok ca a patit aia si ailalta totusi indeamna oamenii sa tranzactioneze cu ei…ma rog , o fi puterea mea de intelegere mai redusa….

  Nu stiu de ce multi de aici considera ca vreau sa ii pacalesc caci mai sus in forum imi amintesc ca am postat o lista intreaga cu brokeri buni din Europa si chiar si cu programe care ofera semnale de trading free….si toate astea gratis pentru voi.

  Apropo , din ce mai cunosc eu, au mai ramas 2 brokeri buni prin Europa care inca mai ofera optiuni binare (fara IqOption) . unul fiind licentiat iar celalalt nu….insa nu se stie pt cat timp vor mai oferi si ei.

  De asemenea va informez ca in SUA si Canada optiunile binare sunt interzise de multi ani de zile.

  Am vz ca cineva intreba mai sus pe BrokerForex daca IqOption e cel mai bun broker…..dupa parerea mea clar nu este si va spun 2 motive:
  1. graficul e prea rapid astfel incat e dificil sa analizezi graficul dupa support & resistance (asta fiind metoda mea preferata de analiza pe trading manual)
  2. ofera doar tranzactii de 1 minut (pai trebuie sa fii complet tampit sa risti sa tranzactionezi asa sau sa fii NOOB)

  NOTA: graficul de la IqOption e real fara intarzieri chiar si pe contul demo.

  Nici pe departe IqOption nu e cel mai bun broker de binare sua forex sau orice alt tip de tranzactie….

  As fi vrut sa va spun ca ieri doar ce s-a lansat un nou soft care ofera semnale de trading free insa vad ca sunt luat peste picior pe acest forum si nu are rost sa ofer ceva cuiva care nu doreste asa ca dragii tatii descurcati-va cum puteti ca sunteti majori (unii dintre voi) si vaccinati (si mai putini dintre voi).

  By the way, eu mi-am cam mutat activitatea spre forex si mai ales pe tranzactionarea de crypto (si aici ma refer la vanzarea/cumpararea/detinerea de crypto, nu doar de pariatul pe ele cum face BrokerForex si cum faceam si eu inainte).

  Totusi ca sa inchei intr-o nota optimista acest post o sa va ofer aici un link (de referral) cu un serviciu online din Rusia care plateste (e testat de mine).
  Nu stiu cat timp va mai tine site-ul caci sunt onest si va spun ca in general toate site-urile online care platesc intr-o zi nu o vor mai face insa eu sunt inregistrat la ei din decembrie si pana acum nu am avut probleme si daca imi cereti dovezi cu platile va voi si arata> Ei platesc in payeer, deci e necesar sa aveti sau sa va faceti cont de payeer. Daca sunteti interesati acesta e link-ul si da e link de referral:
  http://kapitalof.com/index.php?r=322470
  Ei va dau o putere mica de minare gratis, insa daca vreti sa faceti ceva banuti va trebui sa investiti si puteti incepe cu o investitie mica ca mine de doar 1$. si daca veti considera ca e cazul cum am facut si eu investiti si sume mai maricele. Cea mai mare investitie a mea in acest proiect a fost echivalentul a 100$.

  Repet, nu stiu cat va mai dura proiectul, momentan merge si ei platesc.

  Deasemenea am observat ca cineva intreba cum mai poate sa isi recupereze banii pierduti cu trading-ul pe optiuni binare din cauza ca a fost inselat fie la timpii de expirare, fie la pretul de inchidere samd…
  acesta e cel mai bun serviciu de recuperare bani pierduti cu optiunile binare din cate stiu eu:

  https://mychargeback.com/binary-options

  Luati legatura cu ei si interesati-va in ce masura va puteti recupera paguba. e bine de stiut ca serviciul nu e free.

  Acestea fiind spuse ma retrag si va doresc si voua ce imi doresc mie.

  Cu stima si consideratie,
  Marius

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   BROKERFOREX

   BUNA MARIUS. IMI CER SCUZE PENTRU CE AM SPUS MAI SUS CU PRIVIRE LA TINE, MI-AM MAI CERUT ODATA.
   AM AVUT CEVA CU UN MARIUS CARE PROMOVA FF OBRAZNIC PE CEI DE LA BINATEX , CRED CA TE-AM CONFUNDAT.
   TE SFATUIESC SA POSTEZI ORICE CONSIDERI CA E FOLOSITOR, CUIVA O SA PRINDA BINE.
   EU NU INDEMN PE NIMENI SA INCERCE BINATEX. DAR DACA EI ASA VOR FACA CUM DORESC EI. NOI SPUNEM SITUATII REALE TESTATE PE PROPRIA PIELE, CINE INTELEGE BINE CINE NU, SA INCERCE. DACA TOTUSI O FAC EU AM DAT PE FATA FAPTUL CA AU INTARZIERE DE 1 SECUND IN PLATFORMA.
   MA BUCUR CA AI MIGRAT IN ADEVARATA BURSA. ACOLO NU SE PARIAZA IMPOTRIVA NIMANUI, SE CUMPARA SI SE VINDE, CLAR SCURT SI FARA COMPLICATII. DAR PENTRU A PUTEA SA FACI TRANZACTII AI NEVOIE DE UN INTERMEDIAR, ACELA E BROKERUL. BROKERUL PERCEPE O TAXA FOARTE MICA PENTRU SERVICIUL CE TI-L OFERA ,,SPRED,, ASA SE NUMESTE.
   ACUM BROKERUL MAI FACE UN LUCRU CE PARE, SI CHIAR ESTE ATRACTIV SI CONVENABIL. SA DAU UN EXEMPLU. TU AI 1000 EURO, CU BANII ACESTIA NU POTI CUMPARA NICI UN LOT DIN NICI UN FEL DE VALUTA ORI MONEDA. BROKERUL GARANTEAZA PENTRU TINE CU O SUMA DE 100 DE ORI MAI MARE SA POTI CUMPARA SI VINDE TU. ACESTE SERVICII LE PLATESTI TU CU SPREDUL CARE DIFERA IN FUNCTIE DE MONEDA SI MARFA , ACTIUNE SAU CE PREFERI SA TRANZACTIONEZI. DE EXPLICAT AR MAI FI MULT DAR NU AM CUM SA SPUN AICI ATATEA, CINE E CURIOS SI ATRAS ARE PE INTERNET CATA INFORMATIE DORESTE. RECOMAND 1 AN DE STUDIU SI PRACTICA PE DEMO INAINTE DE INVESTITII.
   APROPO DE CRYPTO. AM O FERMA MICA DE MINAT CRIPTO, MAI PRECIS MINARE CU PLACI GRAFICE. AM 40 PLACI SI MINEZ MOMENTAN ETH SI XMR.
   PENTRU CARE VOR SA FACA TRANZACTII CU CRYPTO RECOMAND
   https://www.cryptopia.co.nz/
   https://www.kucoin.com/#/
   nu sunt linck de referal.
   IQ OPTION AM MAI SPUS , IMI PARE CEL MAI CORECT SI GRAFIC REAL, NU IMI PLACE AGRESIVITATEA GRAFICULUI.

   MARIUS INCEARCA SPECULATII PE PIETELE CE LEAM DAT SUNT CELE MAI BUNE MONDIAL, PAREREA MEA.
   BAFTA ALL.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici