Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
8°C

Premii de sfârșit de an. Marquardt în topul firmelor din România

Premii de sfârșit de an. Marquardt în topul firmelor din România

Compania Marquardt Sibiu a câștigat, la finalul anului 2016, două premii importante în cadrul topurilor județene și naționale ale companiilor, acordate de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și de Camera de Comerț și Industrie a Județului Sibiu (CCIA Sibiu).

În topul județean organizat de CCIA Sibiu, Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu a ocupat locul I la grupa de activitate Industrie – “Fabricarea altor echipamente electrice”.

Însă succesul Marquardt nu se limitează la nivelul județului, compania reușind și o clasare importantă în Topul Național al Firmelor din România 2016: locul II la Categoria Întreprinderi Foarte Mari, domeniul Industrie, grupa “Fabricarea altor echipamente electrice”. Premiul a fost înmânat în cadrul Galei organizate la București de către Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Topul Național al Firmelor din România este realizat de Camera de Comerț și Industrie a României în fiecare an pe baza rezultatelor obținute în anul anterior, companiile fiind premiate pentru performanță economică, spirit antreprenorial și inovativ și comportament etic în afaceri.

foto-premii-marquardt

Conform organizatorilor, acesta reprezintă singurul clasament al companiilor care se supune rigorilor legii și unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comerț și Industrie din țara noastră. În plus, este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România. Clasamentul este structurat pe șase domenii de activitate: Cercetare-Dezvoltare - High Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț și Turism.

Compania Marquardt Sibiu face parte din Grupul Marquardt, un conglomerat de firme internaționale, unul din liderii de piață în domeniul producției de întrerupătoare și sisteme de acționare electro-mecanice și electronice pentru industriile automobilelor și aparaturii electrocasnice. Cu cei 2750 de angajați, fabrica din Sibiu a devenit cea mai mare filială a Grupului Marquardt și a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 1,138 de miliarde de lei, în creștere cu aproape 25% față de cea din 2014.

foto-2-marquardt

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ladislau

Acum 7 ani

Normal ca e in TOP, cu asa salarii de mizerie...Acolo nu se tine cont de nimic: schimburi, zile libere, ore suplimentare, etc. Aici se vede cel mai bine bataia de joc a firmelor straine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus