Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
1°C

Cum s-a sărbătorit Crăciunul la ULBS

Cum s-a sărbătorit Crăciunul la ULBS

În apropierea sărbătorilor de iarnă, cete de oameni se reunesc și merg la colindat vestind Nașterea Domnului. Asta au făcut și actorii Teatrului Național „Radu Stanca” împreună cu studenții ULBS, luni de la ora 17, prezentând un spectacol de teatru și colinde în fața zecilor de spectatori.

Aproape două ore, cei prezenți în sala de teatru de la TNRS au fost puși față în față cu o poveste în care magia și miracolul dinaintea Crăciunului sunt la ele acasă.

ULBS spectacol Craciun (4) (Copy)

,,Țesătorul de vise –Poveste de Crăciun”, sub regia lui Florin Coșuleț a integrat un spectacol de colinde la care a participat și Grupul de colindători ai Facultății de Științe Economice, studenții Departamentului de Artă Teatrală al Facultății de Litere, precum și studenții Academiei Forțelor Terestre din Sibiu.

ulbs-spectacol

„Bine, bine, noi colindăm, dar gazda ce ne spune?” a spus Florin Coșuleț dându-i cuvântul rectorului Universității „Lucian Blaga”, Ioan Bondrea. Acesta a mulțumit atât studenților care s-au implicat în spectacol, precum și actorilor de la „Radu Stanca”, amintindu-și de copilărie. „Vreau să vă mulțumesc pentru că ne-ați adus mai aproape de tinerețe, ne-ați adus aminte de vremurile când mergeam la colindat. Sunt mândru de studenții pe care-i avem și sper ca numele ULBS să fie bine văzut bine în țară și în străinătate”, a spus rectorul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus