X
mexic-artificii

Cel puţin 29 de morţi şi 72 de răniţi în urma unor explozii într-o piaţă de artificii din Mexic | Video

Cel puţin 29 de oameni au murit, iar alţi 72 au fost răniţi în urma mai multor explozii într-o piaţă de artificii din Mexic, a anunţat guvernatorul statului Mexico, Eruviel Avial, citat de CNN.

Trei copii care se numără printre răniţi ar urma să fie transferaţi la spitalul din Galveston, Texas, pentru a primi îngrijiri medicale în urma arsurilor puternice suferite în explozia survenită la Tultepec, oraş aflat la circa 40 de kilometri nord de Ciudad de Mexico, transmite news.ro.

Imagini video publicate pe reţelele de socializare arată artificiile explodând, în timp ce martori au declarat pentru CNN că oamenii au fugit speriaţi, iar unii s-au împiedicat unii de alţi.

La faţa locului s-au deplasat echipaje importante de pompieri şi paramedici ai Crucii Roşii. Cauza incidentului produs în piaţa de artificii, care are aproximativ mărimea unui stadion de fotbal, nu este clară deocamdată.

Industria pirotehnică este foarte bine dezvoltată la Tultepec.

În 2005, o explozie de proporţii a avut loc în aceeaşi piaţă, provocând rănirea a numeroase persoane şi pagube enorme.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact