Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Crima din Șura Mare. ”Ea a vrut să vândă casa ficiorului, casa făcută de noi, părinții” FOTO

Crima din Șura Mare. ”Ea a vrut să vândă casa ficiorului, casa făcută de noi, părinții” FOTO

Mama lui Simion Tavală, cel despre care se presupune că și-a strangulat soția și fiica și le-a aruncat în fântână spune că vina pentru ce s-a întâmplat în familie o poartă nora sa. ”Oameni proști… Voia să vândă casa? Păi ea a vrut să vândă casa ficiorului, casa lui, făcuta de noi, părinții. Se certau, m-au făcut să stric contractul de întreținere. Voia să divorțeze, să nu mai stea cu el. Că ea e tânără de 36 de ani și el are 45. Și voia să se ducă în oraș, că e mai bine la bloc, toate prostiile astea. A fugit cu unul și l-a lăsat cu copii mici, au trecut 10 ani și probabil își făcea de cap. Ea sărea la el, ea și copila”, susține mama lui Simion Tăvală, Maria.

img_4227

Și-a revenit din comă

Prim procurorul de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Veștemean susține că în acest moment principalul suspect pentru cele două crime este Simion Tăvală. ”Ne-am sezisat pentru infracțiunea de omor calificat, urmând să facem cercetări cu privire la acesta faptă. Principalul suspect în acest moment, este tatăl fetei și soțul mamei. A încercat să se sinucidă și e internat la spital, în Sibiu. Și-a revenit din comă, urmând să vedem în ce măsura ne poate da o declarație. La acest moment nu putem spune cu certitudine dacă decesul celor două persoane a survenit din cauza înecării sau înainte.  Era o stare tensionata în acesta familie. La prima vedere au existat semne de violență pe cele două corpuri. Medicii legiști urmează să ne spună dacă au determinat decesul sau au fost simple acțiuni violente”, a declarat Ioan Veștemean.

Se pare că bărbatul a lăsat un bilet înainte de a încerca să se sinucidă. Acest mesaj îi era adresat fiului său, Petru.

img_4234

”Pe nepot nu-l acuz de nimic”

Sora femeii decedate, Ana Solomon, susține că și-a chemat-o la ea, pentru a petrece acolo Crăciunul.  ”Eu am chemat-o la mine de Crăciun, a zis «tu Ană, eu mai stau un pic aici că zice că mă duc după bărbați». Am zis «tu soro, veniți la mine, tu și cu fata!». Nu au fost deloc alături de ea. Probabil el nu a suportat… Pe nepot nu-l acuz de nimic. Soră-mea nu a avut pe nimeni, o prietena sau ceva, că ăsta nu i-a dat voie să aibă pe nimeni. Și când am auzit că nu sunt de găsit, am sunat pe telefonul copilei… A sunat una-întruna. M-am gândit că le-a omorât, clar”, a povestit Ana Solomon.

img_4233

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, astea-s "povesti" de marginiti, pardon, am vrut sa spun margineni...Zici ca-s replicile unui "sighian adevarat"!
Raspunde

m

Acum 7 ani

Vezi ca sura nu e in marginime, e-inculta
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, tu care ești "cult" daca nu pricepi ce citești, încearcă pe silabe, poate asa vei reuși....
Raspunde

m

Acum 7 ani

Pai tu crezi ca un sighian adevărat ar zice ca sura e in marginime. Asta poate sa insemne ori ca tu crezi ca omul ar plasa sura in marginime, din prostia care, dupa părerea ta, vine împreună cu cliseele cu marginenii, ori ca tu credeai ca sura e in marginime si, in consecinta, te-ai gândit ca cliseele cu marginimea folosite de sighienii adevarati s-ar aplica si surenilor. In caz ca e ultima varianta, m-am gândit, asa, de Crăciun, sa te luminez
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, asa "cult" cum ești n-r trebui sa scoți din context, ce-am spus... Ce semnificație are pentru tine cuvântul "mărginiți"? Da' tie-ti place sa te dai rotund, cand de fapt capu' ti-i pătrat....
Raspunde

m

Acum 7 ani

Citat exact: "am vrut sa spun margineni" :))) Măcar eu am cap :)
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Citat exact "astea-s povesti de marginiti, pardon...." Fa te rog un "efort" intelectual si nu mai scoate din context. Iar "sighian adevarat" este un pseudonim ce posteaza pe aici...
Raspunde

tuslama

Acum 7 ani

Oricum tot o tuta esti e-manuela .Nu esti de nici un folos , directionezi opiniile catre prostiile postate de tine , nu esti constructiva , nici macar interesanta , ne putem lipsi de tine crede-ma .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus