Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Sibianul care și-a ucis de Crăciun soția și fiica, trimis la Spitalul de Psihiatrie

Sibianul care și-a ucis de Crăciun soția și fiica, trimis la Spitalul de Psihiatrie

Bărbatul care și-a ucis în prima zi de Crăciun soția și fiica și a încercat pe urmă să se sinucidă a fost  externat din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență și trimis la Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții SCJU Sibiu.

“Pacientul din Șura Mare, internat în cadrul ATI după tentativa de suicid a fost externat din cadrul SCJU Sibiu și trimis la Spitalul de Psihiatrie”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Bărbatul din Șura Mare, în vârstă de 43 de ani a fost găsit în şură de către fiul său de 18 ani, care a tăiat funia şi a chemat ajutoare. După ce şi-a găsit tatăl, tânărul a anunţat Poliţia că nu-şi găseşte mama şi sora, iar în urma căutărilor acestea au fost găsite în fântână. Imediat după aceea, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu.

Citește și :

http://www.turnulsfatului.ro/2016/12/26/sa-ti-omori-copilul-chiar-de-craciun-firul-crimei-din-sura-mare/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Risipa pe .........

Acum 7 ani

Corect ar fi ca aceste animale cu chip de om să își plătească tratamentele și taxiurile spitalelor,inclusib investigațiile si paza poliției nu sa aibă onoarea sa fie platite de către popor! Unde sunt politicienii care sunt obligați faca legi împotriva cheltuirii / risipei banilor de la gura poporului pe astfel de cazuri? Sau similare!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, ati mintit..."televizoru"...cu boboru'..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus