X
paltinis-aglomeratie

Zi grea pe drumuri: derapaj pe Hula Bradului, blocaj la Păltiniș, aglomerație pe Valea Oltului

Ultima zi a vacanței de sărbători aglomerează foarte mult drumurile, atât în județ cât și în țară. Oamenii fie încearcă să mai profite de o zi de relaxare, fie se urcă în mașini cu destinația: ”Acasă”. În ambele cazuri e nevoie de multă răbdare la volan.

În jurul orei prânzului un incident în trafic a avut loc pe DN 1, în zona Fântânița Haiducului, un microbuz derapând în curbă și oprindu-se în șanț, cu roțile în sus. Traficul în zonă se desfășoară fără mari probleme.

Fotografia postată de Bogdan Cotârlea.

Foarte multă lume și-a dorit să urce astăzi la Păltiniș, ademeniți de soare și zăpadă. Prin urmare, drumul în zonă este extrem de aglomerat, iar coloanele de mașini se întind pe kilometri, înainte de Arka Park.

Fotografia postată de Cristina Bobolea.

Nu în ultimul rând, bucureștenii care au făcut Revelionul la munte se întorc acasă. Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că pe DN 1 Brașov-Ploiești se circulă foarte greu.

”Din cauza aglomerației, traficul rutier pe DN1 Ploiești – Brașov se desfășoară îngreunat. Pe sensul către Brașov, se circulă în coloană pe tronsonul Nistorești – Comarnic – centură Sinaia, iar pe sensul de coborâre (către Ploiești), se circulă în coloană între Predeal (județul Brașov) și Bușteni – Sinaia (județul Prahova). Conducătorii auto care doresc să se deplaseze pe ruta Brașov – Ploiești sunt sfătuiți să utilizeze DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte. Automobiliștii care doresc să se întoarcă din Brașov în Capitală pot folosi, pentru a evita ambuteiajele, ruta Brașov – DN73 – Râșnov – Bran – Câmpulung – Pitești – A1 – Pitești – București”, transmit polițiștii.

Din acest motiv traficul este în creștere pe Valea Oltului, multă lume încercând să ocolească coloanele de pe Valea Prahovei.

Sursa foto: Info Trafic jud. SIBIU

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Schwartz R.

  Intamplator azi am avut drum catre Pitesti , drumul era liber pe Valea Oltului pe sensul meu de mers , dar dinspre Valcea spre Sibiu se revarsau masinile precum valurile de refugiati islamisti …

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact