X
gunoi

Angajat al firmei de salubrizare filmat în timp ce strange gunoiul agățat de macara

Un angajat de la firma care se ocupă de colectarea selectivă a deșeurilor din municipiul Sibiu a fost surprins în timp ce, agățat cu un ham de macara, la o înălțime de trei metri, ridică gunoiul cu mâna din containere, de unde îl aruncă în mașina societății, în loc să ridice iglu-ul cu hârtie reciclabilă, înregistrarea ineditului mod de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu fiind postată pe facebook, informeaza Agerpres.

Videoclipul a fost postat pe pagina de facebook a lui Daniel Bădilă și a strâns peste 31.000 de vizualizări, stârnind cel puțin mirarea sibienilor, care plătesc o taxă de salubritate majorată tocmai ca gunoiul să fie colectat selectiv, ca urmare a implementării unui proiect european.

Contactat de corespondentul Agerpres, Doru Narcis, patronul firmei de salubritate, a calificat drept un “fenomen regretabil”, “joaca” șoferului macaragiu și a celui care s-a agățat cu hamul pentru a strânge cartoanele, precizând că amândoi au fost sancționați.

“Ce să-i fac? Un nebun care a fost sancționat, care riscă până la coadă, să-l dau și afară. Ce să-i fac? Nu avea nicio treabă, nu trebuia să facă treaba asta. (…) S-a gândit că are un ham acasă, de electrician. (…) Și el ce a zis: domne, decât să mă chinui (…), hai să mă și joc, motiv pentru care l-am sancționat disciplinar. Este un fenomen regretabil. L-am întrebat și noi dimineața. Am făcut o ședință cu tot personalul. Bine că nu s-a rănit. Dar joaca asta o să-l coste serviciul. Rămâne fără atestat de macaragiu”, a precizat Doru Narcis.

Acesta explică că șoferul și angajatul de la salubritate trebuiau să ridice iglu-ul cu hârtie, care e ușor de agățat cu un cârlig special de macara și dirijat cu o telecomandă. Mai mult, patronul spune că aveau la dispoziție și un sac, în care eventual să bage cartoanele lăsate de cetățeni lângă iglu.

“El trebuia să agațe, mașina e nouă, e specială. (…) Mașina funcționează perfect, are două cârlige, respectiv unul de ridicare a iglu-ului deasupra containerului și un cârlig care are telecomandă și deschide dispozitivul lui de golire. Nu avea nicio treabă cu a plimba încărcătorul, (…) nu să se joace. Îmi pare și mie rău”, a mai spus patronul firmei.

Potrivit acestuia, angajatul care a preferat să fie ridicat de macara la trei metri înălțime, cu gunoiul în mână, nu a fost rănit.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian crescut în buricul burgului

  De ce nu se spune nimic de ce o firmă bună cum a fost Schuster nu mai adună gunoiul din Sibiu şi am fost obligaţi
  să aducem o firmă din Bacău __ Vrem să devină şi Sibiul unnou Iaşov ca Brsşovul__

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact