Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Noul ministru al Justiției: Bunicii mei sunt din Sibiu

Noul ministru al Justiției: Bunicii mei sunt din Sibiu

Fost viceprimar al orașului Caracal, Florin Iordache, noul ministru al Justiției, se laudă cu originea sa sibiană. Aflat la Sibiu, la lansarea candidaților PSD pentru alegerile parlamentare, Florin Iordache a povestit despre bunicii săi, de loc din Ruși. ”Vreau să vă spun un secret: bunicii mei înainte de război, au trăit în Ruși, bunicul meu chiar era director de școală în Ruși și în Slimnic și de aceea mă simt legat foarte mult de Sibiu. Vreau să spun că în comparație cu celelalte partide, noi chiar avem o echipă de sibieni. Vom câștiga cu siguranță și la Sibiu. Am încredere că echipa asta condusă de Ovidiu, împreună cu Viorel, împreună cu Puiu Suditu, noi am fost colegi în 200-2004, împreună cu Nelu Cindrea, care acum nu e cu noi, dar cu siguranță va fi în campanie. Cu siguranță Nelu Cindrea are loc cu noi în echipă, pe toți ceilalți. Noi chiar avem ce spunem oamenilor”, a declarat Florin Iordache în noiembrie 2016.

florin-iordache-1

Florin Iordache a absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii Craiova în 1985. În 2007, a devenit doctor în economie. Noul ministru al Justiției deţine un teren intravilan de 450 de metri pătraţi şi un apartament de 238 de metri pătraţi, în Bragadiru.

Conform presei centrale, Florin Iordache a fost implicat în „Marţea Neagră”, fiind cel care le-a transmis deputaţilor din Comisia Juridică din Camera Deputaţilor textul cu modificările legislative care au generat suspiciunea că sunt promovate pentru a salva membri ai Uniunii Social-Liberale cu probleme în justiţie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

el

Acum 7 ani

Ce sa spun, pana la urma e neam cu Arcas din Alamor. Mereti mai parlitilor acolo unde s.a rasturnat caruta..., adica la Caracal. 90%din guvern sunt din teleorman, olt, dolj...
Raspunde

Mihai

Acum 7 ani

Sunt curios cum il chema pe bunicul lui care a fost director de scoala in slimnic. Vrajala ieftina de regatean.
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

Acest domn isi face de ras radacinile ardelenesti! Va avea soarta lui Cindrea. Va fi inca un PSD-ist cu mari probleme in justitie. SE LAUDA CU ORIGINEA SA SIBIANA = SFANTA MARE NERUSINARE!
Raspunde

nicolae nicolae

Acum 7 ani

Lasa Ardealul in pace ,bunici tai au o singura vina ,nu te-au lasat sa te manance ciini linga un gard.....mai bine faceau un cacat linga un gard sa-l manance ciini ,decit sa te lauzi cu origini sibiene ,esti printre putini ardeleni care au mers cu Oltul la vale
Raspunde

pica

Acum 7 ani

Ce naiba e cu ratingul asta negativ ??? Daca nu va convine parerea cititorilor, n-o mai solicitati . Comentariile le ascundeti absolut dupa cheremul vostru, sa fie clar !
Raspunde

gigi contra

Acum 7 ani

Dacă sunt de lângă Sibiu cum ajunseră la Caracal?!
Raspunde

nicolae

Acum 7 ani

Da, așa este, în satul Ruși în perioada interbelică era o familie de învățători cu acest nume. Nu știu de unde au venit și unde au pleca. Oricum în acea perioadă casa familiei, de lângă școală, era des bombardată noaptea cu pietre. Nu se știe de cine. Oamenii ziceau că de Dracu. Prin apropiere nu erau pietre dar ele zburau, nu se știe de unde și spărgeau țiglele de pe casă. Aveau doi copii, un băiat Puiu și o fată Steluța Pe băiat l-am văzut ultima oară pe la mijlocul anilor 60 ai secolului trecut. Era îmbrăcat în uniformă de sublocotenent de securitate. Pare-mi-se că avea pe epolet și însemne de veterinar. Sigur era tatăl actualului domn ministru
Raspunde

politrucul

Acum 7 ani

Ce scenariu de film!
Raspunde

Schwartz R.

Acum 7 ani

https://www.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/dezvaluire-rl--ministrul-justitiei--florin-iordache--este-un-adevarat--geniu-din-carpati---cinci-scoli-scoli-si-un-doctorat--intr-un-mandat-de-deputat--437358 Dupa voturile negative anti-sibiene la acesta articol , se pare ca o caruta cu prosti din Caracal , halta in Slatina si Valcea , via Sibiu , s-a rasturnat clar la noi in oras .
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Asta trebuia amintit în campanue de către PNL ; dar ei aveau un singur duscurs " Iohannis e preşedintele nostru (?) iar premier vrem pe Cioloş !Cum să scarpine ei trecutul când vedem din înregistrare cooperarea lui Iordache cu...Mircea Toader ,stâlpul PD şimasca afacerilor Ancăi Boagiu - Băsescu ?Am pierdut pe mâna lor şi acum ne văităm . Performanţele universitar - politice ale lui Iordache le găsim şi la Monica Rizi şi la micul Buşoi .Hoţie fără frontiere politice. La Sibiu ,la fel !
Raspunde

Brasov

Acum 7 ani

Hopa.....au aparut oltenii de sibiu....
Raspunde

B.Utoru

Acum 7 ani

Greșelile gramaticale din citat sunt ale lu' Iordache sau ale redactorului AB?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus