X
boboteaza-2017-21

FOTO  – VIDEO Îmbrânceli la aghiazmă, în Piața Mare. ÎPS Streza: Apa aceasta sfințită să vă sfințească viața și casele!

Câteva mii de credincioși din Sibiu au îndurat un frig de minus opt grade Celsius și au rezistat ninsorii dese pentru a lua parte la Slujba de Bobotează, oficiată în Piața Mare de ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, alături de preoți din tot orașul.

Majoritatea celor prezenți erau trecuți de prima tinerețe și statul în picioare în frig s-a resimțit. Unii s-au adăpostit chiar în Biserica romano-catolică, de unde au urmărit slujba, alții s-au lăsat pătrunși de sentimente și au cântat alături de fețele bisericești ignorând gerul.

boboteaza-2017-7 boboteaza-2017-8

La finalul ceremoniei, Mitropolitul Ardealului a adresat mulțimii câteva cuvinte de suflet, explicându-le celor prezenți că ”noi nu avem acum sărbătorile de iarnă, ci sunt sărbătorile întrupării Domnului”, printre altele. Înainte de a începe distribuirea aghiazmei, ÎPS Laurențiu le-a mai urat credincioșilor ca ”apa aceasta sfințită să vă sfințească viața și casele!”, după care le-a mulțumit că au stat în frig și ninsoare.

boboteaza-2017-4 boboteaza-2017-9

Apoi a început deja clasica îmbrânceală. Cei din față, care luau apă, nu aveau pe unde ieși pentru că toți să împingeau înspre apă, gardurile au început să se clatine și de teamă că ar putea cădea cu ele credincioșii au început să strige unii la alții. După cum vă puteți lămuri singuri, în imaginile de mai jos.

Dacă vreți să luați la această oră apă sfințită o puteți face liniștiți pentru că este destulă și mulțimea s-a dispersat.

boboteaza-2017-2 boboteaza-2017-1 boboteaza-2017-14 boboteaza-2017-24 boboteaza-2017-15 boboteaza-2017-18 boboteaza-2017-19 boboteaza-2017-23

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu

  Intr-adevar. prosti da multi: si reporteri si comentatori, se iau unii dupa altii ca oile si muta niste titluri de la un an la altul. NU A FOST NICI O INULZEALA. AU FOST ACOLO OAMENI CIVILIZATI! Stiu ca preferati varianta cu inbulzeala dar acum nu se potriveste.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   @Radu

   Hai sictir nea Radu! Tocmai ca e si filmata teaba asta ca PSD-ii indobitociti. Esti cumva din gasca taicilor de pe Mitropoliei. Dobitocimea poporului in toata splendoarea!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  florin

  autobuz, farmacie, banca, biserica…. de obicei accolo unde sunt pensionnari, e imbranceala si scandal. nu conteaza ce e , numai sa fie ei “primii”, sa iti sufle in ceafa, sa nu cumva sa se termine si sa nu mai prinda .

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MM

  Dupa cum se vede si in imaginile de mai sus, membri marcanti ai PSD, precum si vasnici votanti ai acestora la coada la aghiasma! E una din promisiunile electorale…Si se da! Moca!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact