X
trafic-zapada-avrig-desch

INFO DESZĂPEZIRE Niciun drum închis, dar ninge abundent

Pe toate drumurile din oraș și din județ se circulă în această dimineață, însă în condiții de iarnă. Utilajele de deszăpezire acționează, susțin autoritățile, dar stratul de zăpadă se reface foarte reoede, din cauza ninsorii abundente. Polițiștii recomandă prudență, iar echiparea mașinii pentru drumurile acoperite de nămeți este obligatorie.

Potrivit Primăriei Sibiu, 9 utilaje de deszăpezire cu plug și sărărițe au ieșit în teren din seara zilei de joi, 5 ianuarie, de la ora 18. “S-a intervenit pe parcursul întregii nopți, cu prioritate pe drumurile în pantă și rampă și pe arterele principale. Utilajele au acționat cu plugurile pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil însă, din cauza ninsorii abundente, stratul de zăpadă se reface foarte repede. Până în prezent s-au împrăștiat 140 tone de sare și 10 tone de clorură de magneziu. Utilajele sunt în teren și la această oră”, arată Primăria Sibiu.

În paralel se intervine și în stațiunea Păltiniș.

Și Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță că drumurile sunt deschise. “La această oră, pe toate sectoarele de drum din județ se circulă, însă în condiții de iarnă. Echipajele poliției rutiere sunt în teren”, anunță IPJ Sibiu.

Dacă trebuie să alegeți o rută pe un drum județean, SC Drumuri și Poduri vă sfătuiește să vă informați în ce condiții se desfășoară traficul pe secțiunea de drum respectivă. deocamdată, nu sunt zone închise. “Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “starea drumurilor din Județul Sibiu”)”, arată reprezentanții societății.

SC Drumuri și Poduri SA anunță că, în cursul noptii trecute, s-a acționat cu toate utilajele din dotare (62), cu lame și material antiderapant, pe cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbraveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd), zona 8 (Loamneș – Păuca).

Și la această oră se acționează pe toate drumurile județene (utilaje cu lame și material antiderapant). Nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu.

trafic-zapada-avrig-1 trafic-zapada-avrig

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gigi

  Pai daca au iesit la ora 18.00 la deszapezit nu-i de mirare ca arata asa Sibiul. Pana a inceput sa ninga serios dupa 22.00 baietii s-au obosit si au tras pe dreapta….Frumos

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vasile

  9 utilaje la peste 500 de străzi ce fel de ciclicitate ai vrea. Pe de altă parte cele mai importante sunt drumurile principale și cele în pantă nu strada
  pe care stăm

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Raluca

  Ei au iesit la 18 nu? Si ninsoarea asa la modul serios a inceput in jurul orei 20… la ora 01 azi noapte toate, dar absolut toate strazile aratau ca ulitele din povesti,in totalitate albe si nici macar nu erau masinile de deszapezire pe strada… doamna fodor s-a pus sa doarma azi noapte la fel si subalternii ei care ar tb sa se ocupe de starea strazilor.. decat sa plece la Bucuresti sa dea dovada din cand in cand de prostie, putea Klaus sa ramana la Sibiu, pt ca aici se descurca inmiit mai bine…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact