Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Meciul cu Galațiul, amânat din cauza vremii nefavorabile. Se joacă duminică

Meciul cu Galațiul, amânat din cauza vremii nefavorabile. Se joacă duminică

Meciul dintre CSU Sibiu și Phoenix Galați care ar fi trebui să aibă loc mâine, 7 ianuarie, de la ora 18, a fost amânat din cauza vremii nefavorabile. Partida se va juca duminică, de la aceeași oră.

„Din cauza faptului că în zona Galați, Brăila, Buzău s-a instituit codul roșu de viscol, echipa CS Phoenix Galați se află în imposibilitatea efectuării deplasării la Sibiu pentru jocul din cadrul LNBM programat în ziua de sâmbătă, 07.01.2017, ora 18:00.  Informăm pe această cale pe toți suporterii care și-au achiziționat bilete că acestea rămân valabile”, transmit reprezentanții CSU Sibiu.

Cei care nu au reușit încă să își cumpere tichetele de acces o mai pot face în ziua meciului de la Sala Transilvania, dar și online de pe www.csusibiu.ro sau www.kompostor.ro.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 880

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus