Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Polițiștii pornesc mâine sirenele în memoria colegului ucis

Polițiștii pornesc mâine sirenele în memoria colegului ucis

Toate echipajele de poliție din teren din județul Sibiu se vor alătura polițiștilor din întreaga țară într-un gest în memoria colegului lor, ucis joi chiar în biroul său. Polițiștii vor staționa în locurile în care se află, vor pune în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor din dotare și vor saluta timp de un minut in memoria colegului decedat la Maramureș.

Doi fraţi din Vişeu de Jos au fost reţinuţi, sâmbătă, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, aceştia fiind suspectaţi de uciderea şefului de post din comună, agentul şef Gheorghe Nistor, transmite Mediafax.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax că cele două persoane reţinute de procurori sunt doi fraţi din comuna Vişeu de Jos care au fost audiaţi mai multe ore la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, anchetatorii având indicii că aceştia ar fi autorii crimei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş a declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, după ce în 4 ianuarie a fost găsit înjunghiat şeful de post din comuna Vişeu de Jos, agentul şef Gheorghe Nistor chiar în sediul postului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tu es stultior quam asinus

Acum 7 ani

Cui pla mea ii pasa de voi bah curve corupte ?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus