X
scoala-copii-elevi-racovita-7

Luni se merge la școală. ”Nu sunt motive pentru amânare”

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a declarat pentru Turnul Sfatului că elevii din toate școlile din județ vor începe luni școala, după vacanța de Crăciun. ”Din nefericire pentru copii, școala va începe luni în toate unitățile din județ, nu sunt motive pentru amânarea începerii cursurilor. Nu am primit nicio solicitare de la primării pentru a amâna începerea cursurilor”, a declarat Daniela Cîmpean.

Toate drumurile din județ sunt practicabile, a mai anunțat președinte Consiliului Județean Sibiu. ”Nu sunt probleme în privința traficului rutier, toate drumurile din județ sunt deschise”, a mai spus Cîmpean.

În țară, începerea școlii a fost anulată în nouă județe: Dolj, Galați, Vaslui, Suceava, Buzău, Teleorman, Vrancea, Tulcea, Constanța și în București.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Calin Blaga

  drumurile sunt practicabile cu sania poate… nu cu masini normale… ca nu toti avem 4×4 dna presedinte. Dar mai e o problema: luni si marti dimineata se anunta -20 si -24 de grade. Oare sa fie un motiv de inchiderea scolilor? Nu…. Va doresc sa nu va mearga caloriferele luni si marti in CJ.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  anonimul cel furios si merele de smoala

  Bataie de joc. Timisoara, care nu e asa de afectat de temperaturi negative, inchide scolile. Tovarasa Campean, poate ar fi vremea sa va treziti, sa va dati jos de pe stivele de carti de drept care v-au dus nasul in ceruri mult prea inalte si sa va coborati in randul muritorilor. Ar trebui sa stiti ca nu toti copii din Sibiu sunt dusi la scoala cu masini incalzite, cand afara sunt minus 21 grade

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cand ne conduc femeile

  Nu ca sunt vreun mosogin, dar asta e adevarul, suntem condusi de niste doamne(Cj+primarie) carora le e frica sa-si semneze si cererea de concediu. De fapt doar isi iau banii, ca de mers nu merge nimic si asta se vede cu ochiul liber. La ce conditiii sunt, trebuiau si ei sa mai dea 2-3 zile vacanta, transportul public suplimentat si gratuit poate isi mai lasau si oamenii masinile acasa si reuseau sa “invinga zapada”

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  herr

  Ger năpraznic, dar Dna preşedinta, tipic comunist, ne invita frumos la şcoala, sa nu rămînă elevii in urma cu materia!
  Si reactia inspectoratului inexistentă!
  Succes elevilor in încercarea lor de a ajunge la scoli, dar si părinţilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact