Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ministrul de Interne: Am învăţat mecanismul de la un bun profesor, el se numeşte Liviu Dragnea

Ministrul de Interne: Am învăţat mecanismul de la un bun profesor, el se numeşte Liviu Dragnea

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminică seară la finalul Comitetului pentru situaţii de urgenţă, la care a participat şi prim-ministrul Sorin Grindeanu, că a învăţat să gestioneze situaţiile precum cele din ultimele zile, generate de viscol şi ger, de la ”un bun profesor”, care se numeşte Liviu Dragnea, transmite news.ro.

”Mulţumesc colegilor. Nu e meritul meu, e rodul unei munci de echipă. Eu am învăţat mecanismul de la un bun profesor, se numeşte Liviu Dragnea. Când era vicepremier şi ministrul Dezvoltării şi eu eram prefect la Teleorman, coordona comitetele pentru situaţii de urgenţă. Acesta era modul în care vicepremierul de atunci coordona astfel de acţiuni”, a spus Carmen Dan.

La rândul său, prim-ministrul Sorin Grindeanu a felicitat-o pe ministrul de Interne Carmen Dan pentru că ”a dormit” la minister ”aproape în fiecare noapte de când a început codul” şi ”a gestionat extrem de bine situaţia” şi le-a transmis tuturor celor responsabili să rămână în continuare ”în stare de alertă”. De asemenea, premierul a mulţumit şi ”oamenilor simpli”, dar şi ONG-urilor ”care s-au implicat prin gesturi simple pentru a-şi ajuta concetăţenii” şi a îndemnat la ”gesturi de solidaritate” şi în zilele următoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Eu

Acum 7 ani

Doamna are pete maro pe dinti si nu ii de La ruj......ce specimene
Raspunde

Cititescu

Acum 7 ani

Nu prim-ministrul trebuia sa o laude ci oamenii care au simtit in mod direct rezultatele invataturii primite de d-na ministru de la dl. Dragnea. In fond, pentru ce a laudat-o? Pentru ca s-a facut datoria la locul de munca?!
Raspunde

el

Acum 7 ani

Draknea..".cel mai iubit fiu al poporului", Va mai aduceti aminte expresia? A murit laudatorii? Zi si tu Firea ceva de Dorel al vostru! Penibili sunteti mai exemplare rare de pe Tera! Scamatirii...vorba lui Coilos!
Raspunde

coco chanel

Acum 7 ani

Felicitări, doamnă!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus