X
copertina1-670x525

Un tânăr din Mediaș a fost împușcat mortal în Italia

Florin Nicolae Dinu (Ciccio) a fost împușcat mortal duminică dimineața în jurul orei 4, după o ceartă într-un club din Catania. Tânărul de 27 de ani a fost împușcat în abdomen, în picior și în șold, și a murit la spital din cauza rănilor foarte grave. Prietenii încearcă acum să strângă bani pentru repatrierea corpului neînsuflețit.

Site – ul rotalianul.com scrie că motivul acestei crime pare a fi o ceartă care a început în localul Onda Latinam din apropierea gării centrale din Catania, ceartă care mai apoi a degenerat în crimă, în afara localului, aducând astfel moartea lui Florin Dinu. Alături  de român, a mai fost internat și un cetățean marocan de 24 de ani, dar care se află în afara oricărui pericol.

”Ciccio, Dumnezeu sa te ierte, chiar nu îmi vine să cred că nu mai ești între noi, odihnește-te în pace, fratello!”, îl comemorează prietenul său Marius pe pagina Facebook, în timp ce comunitatea românească din Italia rămâne șocată dar și revoltată în același timp de cruzimea dovedită de făptașul acestei crime, scrie siteul românilor din Italia.  Un antreprenor de 40 de ani, din zonă, este bănuit că este cel care i-a împușcat cu sânge rece pe cei doi tineri.

1239928_567258756643363_1515302716_n

Prietenii încearcă să strângă bani pentru repatrierea corpului său neînsuflețit.

“Dumnezeu sa te ierte prietene , ai fost un băiat ce sarea în ajutor la toți și de milioane.păcat ca ai fost la timpul și momentul nepotrivit , nu te vom uita !!! Condoleanțe familiei și multi iți vom duce dorul !….Va rugam toți cei care vor sa dea o mana de ajutor în colectarea fondurilor pt. înmormântare lui Florin Dinu (Ciccio) sa nu rămânem indiferenți haideți săi ajutam pt. al repatria în țara noastră ! mulțumim pt orice ajutor !!!”, scrie pe Facebook Marianno Trifan, care menționează și un cont pentru donații: CONT POST E PAY – CU IBAN : IT81F0760105138266233266248.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Tu es stultior quam asinus

    A plecat de taranoi prost si incult !
    Din partea mea sa se impuste tot mai mult si des astfel de cocalarime infecta si manelara ! Trebuie exterminati o data. Astia va scot si fetele la produs, apropo.
    Ce porecle si expresii: ciccion, fratello :) :) :)

    ”Fratello” te-o mancat la piovra, prostane ! Daca ai avut gura mare si background zero.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     gigi contra

     Nu poți știi dacă a fost vreun proxenet… n-am auzit să fie împușcat vreun pește baban care ducea fete la prostituție… Poate ăia ar merita un sfârșit tragic, nu amărâtul ăsta care cred că n-avea de nici unele..

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Marian

      gigi contra….acest baiat in varsta de 27 de ani era in italia cu fratele lui si amandoi munceau in Constructii ,era un baiat linistit si saritor la necazurile altora …si porecla lui ( Ciccio ) NU are legatura cu Nimic …asa il alintam noi !!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marian

   ACEST BAIAT A MURIT NEVINOVAT IN PRIMUL RAND …INCERCAND SA DESPARTA PE CEI CE SE CERTAU …ASA CA NU MAI COMENTA AIUREA …A FOST UN BAIAT DE MILIOANE !!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ovidiu

  Bă da prosti mai sunteți. Națiune de sifoane si turnători,invidioși si rai de nu se poate asta au ajuns romanii.V au setat creierele la toți.vA URĂSC PE TOȚI CARE GÂNDIȚI ASA.DUMNEZEU SA TE IERTE MAI BĂIATULE NU TE CUNOSC DAR TOT SUFLET DE OM EȘTI SI TU CA NOI TOȚI CEILALȚI .

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonim

  ****cum poți sa jignesti un băiat simplu nevinovat impușcat de un drogat broscar care sa crezut Corleone……infectule indiferent ce sa întâmplat măcar din bun simt pentru familia acestui tânăr te abtineai…Dumnezeu să-l ierte !

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact