X
sibex

Acționarii Bursei din Sibiu au decis fuziunea cu Bursa de la București

Acţionarii Bursei din Sibiu – Sibex s-au întrunit luni în Adunarea Generală Extraordinară unde au hotărât fuziunea prin absorbţie cu Bursa de Valori Bucureşti (BVB) cu unanimitate de voturi, se arată într-un raport al bursei din Sibiu.

“Se aprobă de principiu fuziunea cu Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi mandatarea Consiliului de Administraţie cu luarea tuturor măsurilor şi efectuarea tuturor operaţiunilor de ordin administrativ, economic, financiar sau juridic considerate necesare sau adecvate pentru a implementa decizia de aprobare de principiu şi continuarea demersurilor cu privire la proiectul fuziunii prin absorbţie cu BVB, în calitate de societate absorbantă”, se arată în documentul citat de zf.ro.

De asemenea, s-a mai aprobat transferul acţiunilor emise de Sibex-Sibiu Stock Exchange pe piaţa reglementată la vedere administrată de BVB.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzz

  Reformulati:
  “Acționarii Bursei din Sibiu au decis sa accepte respiratia gura la gura din partea BVB”. Nu stiu cat mai ajuta, e in moarte clinica de vreo 3-4 ani dar ocosii care s-au trezit cu carte de vizita cu “dir” pe ea au tinut cu dintii pana cand…s-au terminat banii. Acum, au luat o “decizie de business” :).

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Economie
 • Contact