X
parlamentari arcas

Arcaș și Neagu îl anchetează pe Cioloș

Guvernul Cioloș va fi anchetat de comisiile de buget-finanțate ale Camerei Deputaților și Senatului, au decis parlamentarii. Cele două comisii au 30 de zile la dispoziție pentru a întocmi un raport cu privire la ordonanța de urgență privind rectificarea bugetului de stat pe 2016 şi de 15 zile pentru raportul în legătură cu OUG pentru rectificarea bugetului asigurărilor sociale pe 2016. Scopul comisiilor este de a stabili „condiţiile în care s-au realizat rectificările bugetelor de stat, mijloacele anchetei, audierea tuturor persoanelor implicate, care pot furniza informaţii şi clarificări pe acastă temă”, a precizat secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, conform News.ro.

Președintele Comisiei de Buget Finanțe a Senatului este social-democratul Viorel Arcaș, iar liberalul Nicolae Neagu este membru al comisiei de specialitate din Camera Deputaților.

Secretarul Camerei Deputaților a spus că obiectul anchetei este adresarea următoarelor întrebări de către comisiile reunite de buget: „care este modul în care s-au constituit veniturile potenţiale pentru a se putea efectua o rectificare pozitivă; care sunt instituţiile statului care au făcut previziuni asupra acestor venituri şi care a fost nivelul propus al veniturilor de către fiecare instituţie în parte; cât au fost realizate veniturile totale ale bugetului general consolidat la data de 31.12.2016; cât au fost estimate veniturile totale ale bugetului general consolidat la momentul construcţiei bugetului pentru anul 2016; cât au fost estimate veniturile totale ale bugetului general consolidat la 6 august prima rectificare”.

În cadrul comisiilor vor si audiați și fostul premier Dacian Cioloș și fosta ministră de Finanțe, Anca Dragu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  M

  PSD in 5 decembrie – avem 19 MLD necheltuite
  PSD in 9 Ianuarie – avem o gaura de 10 MLD

  pai ,bai lepre comuniste ,cine a avut in trecut majoritate in parlament ( cu p mic…fmic )?..
  cine a trecut toata mita electorala?

  in plus ne dau lectii de morala 2 infractori – Dragnea si Tariceanu

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  au descoperit acum ca nu mai au cum sa fure ca erau calculele prea perfecte si atunci incearca sa faca o miscare prin care sa obtina acei bani cu care trebuie sa astupe gurile celor care i-au sustinut in campania electorala si acum ca sa nu iasa la iveala toate miscarile ilegale trebuie sa le inchida gura… niste comunisti cu alt nume (au ramas insa tot cu rosu la culoarea partidului).

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact