X
Foto: novinite.com

Numărul turiștilor străini a depășit populația țării. În Bulgaria

Ministrul bulgar al Turismului a anunțat un record absolut: numărul de turiști străini înregistrați pe parcursul ultimului an a depășit numărul de locuitori ai țării.

Conform datelor oficiale, la sfârșitul anului trecut Bulgaria avea o populație de 7,15 milioane de persoane. Numărul turiștilor străini a ajuns la 8 milioane.

Cele mai recente date arată că 400.000 de cetățeni străini au petrecut sărbătorile de Crăciun și Anul Nou în Bulgaria, numărul turiștilor care au vizitat țara în această iarnă fiind cu 5-7% mai ridicat decât în anul precedent, a spus ministrul Turismului, potrivit Agerpres. “Facem eforturi pentru a recâștiga încrederea turiștilor ruși și vom continua să fim în topul celor trei destinații preferate în sezonul turistic de vară”, a mai afirmat Nikolina Angelkova.

Foto: novinite.com

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Tu es stultior quam asinus

   Ce exemplu? De a umfla cifre? In afara de litoral, si ala criticat masiv si pe drept, vezi pe cineva sa se omoare sa mearga in Balcani/Bulgaria ?
   O posibila crestere a turistilor acolo, in nici un caz 8 milioane, este situatia din Turcia. Si cam atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact