X
senilata-isu-_-agerpres

Șenilata ISU Sibiu a fost trimisă la Buzău

Mașina de intervenție cu șenile a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a fost trimisă la Buzău, după ce meteorologii au anunțat noi ninsori și viscole, de mâine încolo.

Echipajul ISU Sibiu, format din subofițerii Florin Muntean și Goerge Banciu, a ajuns aseară la Buzău și este pregătit să intervină, dacă situația o va impune. “Pentru evitarea situațiilor extreme ce pot pune în pericol viața și sănătatea celor implicați — victime și salvatori deopotrivă, facem apel la persoanele aflate în zonele vizate de avertizările meteorologice să respecte indicațiile personalului ce acționează pentru limitarea efectelor acestor fenomene periculoase”, a transmis IGSU.

Grupări de sprijin formate din autospeciale de tractare și autospeciale cu capacitate de trecere mărită (șenilată/UTV) au fost dislocate de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Galați, Dolj, Hunedoara, Sibiu, Mureș și Timiș, către zonele de competență ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Brăila, Călărași, Buzău și Ialomița.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de viscol pentru estul țării. “În noaptea de marţi spre miercuri (10/11 ianuarie) şi în prima parte a zilei de miercuri (11 ianuarie), în judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Vrancea temporar viscolul va fi puternic, viteza vântului va atinge 70…80 km/h, troienind zăpada şi reducând vizibilitatea sub 50 m”, se arată în avertizarea ANM.

Foto: Agerpres

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact