X
raluca turcan (2) (Copy)

Turcan îl somează pe ministrul Educației: ”Vinovaţii să răspundă penal”

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, îl acuză pe ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, că a antedatat ordinul de ministru prin care se permite numirea pe posturi a directorilor de şcoli care nu au promovat concursul sau care nu au participat la acesta. Ea a adăugat că va cere ca „vinovaţii să răspundă penal”. „Ilegalităţi în cascadă la Ministerul pesedizat al Educaţiei! (…) PSD trebuie să răspundă de ce Ministerul Educaţiei a transmis către toate inspectoratele nota nr. 24187 din 6.01.2017, în loc să trimită Ordinul de Ministru? Răspunsul este foarte simplu: vineri, 6 ianuarie 2017, nu a existat un Ordin de Ministru! La trei zile, după ce i-am avertizat de ilegalitate, au publicat un Ordin de Ministru antedatat! Aşadar, ministrul PSD a antedatat un act doar pentru a-şi ascunde sfidarea la adresa legii în vigoare. Autorităţile statului ar trebui să se autosesizeze, iar vinovaţii să răspundă penal”, a scris Raluca Turcan, marţi, pe Facebook, potrivit News.ro.

Acuzaţiile preşedintelui interimar al PNL vin după ce în Monitorul Oficial de luni, 9 ianuarie, a fost publicat ordinul de ministru prin care se permite numirea pe posturi a directorilor de şcoli care nu au promovat concursul sau care nu au participat la acesta. Ordinul este datat 6 ianuarie 2017, deşi atunci ar fi fost emisă doar o notă de către minister, care avea acelaşi conţinut cu ordinul publicat luni.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  biscuite-n dungă

  Da mai scutiti-ne dreq de tuta asta, voi nu vedeti ca e instabila psihic? Cine vrea sa-i citeasca papagalismele sa intre pe pagina ei de Facebook, ca si acolo o injura toata lumea!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cl. Anul Politic

  Când era la PDL, prietenă cu telectualele Eba și Udrea, nu a existat vreo sfidare a legii ? Fuga de la un partid la altul nu înseamnă sfidare ?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp

  cine o studiat la rusi(inst PUSKIN)
  nul poate intelege pe bush(trump)
  ce o invatat kill bill,nuntistal a eba, PDLISTA,si penibila mai nou
  LA INST ALA SOVIIETIC,aum rusesc?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact