X
aeroport wizzair (35) (Copy)

Cea mai mare întârziere pe Aeroportul sibian din această iarnă: 13 ore

Programată să aterizeze la Sibiu la 40 de minute după miezul nopții, aeronava Wizz Air care face legătura cu Madridul va decola cu întârziere.

”Aeronava care efectua zborul Wizz Air nr. W63778, cu sosirea programată la ora 00:40, va pleca cu întârziere de la Madrid, astfel că va ajunge în jurul orei 14:40. Următorul zbor ce urmează să fie efectuat cu aceeași aeronavă nu va fi afectat”, se arată într-o informare a Aeroportului internațional Sibiu. Aceștia nu au comunicat și motivele întârzierii. Informații neasumate oficial arată că această întârziere se datorează unor probleme tehnice descoperite la aeronava care trebuia să aterizeze după miezul nopții la Sibiu. Din cauza acestor probleme, operatorul a decis înlocuirea aeronavei, fapt care a generat această întârziere.

În ceea ce privește celelalte zboruri, deocamdată nu sunt anunțate alte întârzieri la aeronavele așteptate să aterizeze sau decoleze. În cursul zilei de ieri s-au mai înregistrat, însă, două întârzieri la decolare, cea mai mare fiind de aproximativ o oră și 20 de minute (cursa Tarim către Munchen).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  biscuite-n dungă

  Mare branza, e iarna si aeronavele intarzie pentru ca prioritara este siguranta pasagerilor. Faceti din rahat bici ca n-aveti cu ce sa va umpleti frigiderul.
  A intarziat aeronava, si? PAsagerii afectati au fost anuntati din timp de companiile respective, iar pe ceilalti nu-i intereseaza. Mai stiti sa scrieti si altceva?
  Ca pe site-ul aeroportului ne putem uita si noi! Asistatilor social!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact