X
deszapezire iarna

Primăria Sibiu: în oraș au fost împrăștiate aproximativ 1.200 tone de material antiderapant

18 mașini lucrează, miercuri la prânz, pentru a combate efectele ninsorii pe străzile municipiului Sibiu, informează reprezentanții administrației locale.

”Acțiunile de deszăpezire continuă în municipiul Sibiu în contextul căderilor abundente de zăpadă. În prezent, în teren se află zece autospeciale dotate cu plug și nisiparniță, trei autobasculante cu lamă, trei vehicule din care se împrăștie manual material antiderapant și un autogreder dotat cu lamă. Pe lângă acestea, un utilaj acționează în stațiunea Păltiniș”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu, transmis redacției Turnul Sfatului.
Potrivit comunicatului, activitatea de deszăpezire este concentrată în pante și rampe și pe arterele principale. ”După degajarea acestora se va intra și pe străzile secundare. Acțiunea este îngreunată însă de cantitățile importante de zăpadă căzute în ultimele ore, dar și de temperaturile scăzute”.

”Din data de 6 ianuarie, de la prima ninsoare și până în prezent se estimează că în oraș au fost împrăștiate aproximativ 1200 de tone de material antiderapant”, comunicat Primăria Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lau

  Comunicat prostesc editat de prosti pentru prosti. Pe cine mama zmeului intereseaza cantitatea? Cu ce sa o comparam? 1200 tone este mult, putin? cine poate spune? Ceea ce se vede sunt autovehicole care imping zapada pe arterele principale si doar putine, foarte putine masini imprastie si material antiderapant. Asta o vad toti sibienii, afar de baba Astrid.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibiu

  Baba senila numita Fodor sta in birou si face sedinte in loc sa urmareasca cum se executa dezapezirea.Rad Functionarii din primarie de se strica la ce debiteaza.Functionarii din primarie raporteaza cat vor ei ca se da cu material antiderapant ca fraiera oricum nu verifica nimic.Daca sar verifica cata sare a fost decontata in primarie in ultimii10 ani am ajunge la productia de sare a Romaniei.Dar daca merge de ce nu.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  calin

  De ce nu cer jurnalistii acreditati sa se faca public contractul pentru deszapezire??? Sa vedem cate utilaje au fost contractate si cate au iesit efectiv. Sa se spuna numele firmei care a intervenit voluntar in 7-8 ianuarie… sa vedem cine munceste si cine ia banul…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibiu

  Ce caiet de sarcini doresti acela care a fost facut de Shuster impreuna cu functionari corupti din primaria Sibiu.Sa fim seriosi ca doar aceasta firma a fost sponsorul FDGR.Daca ai curaj sa comentezi ceva de firmele protejate de primarita respectiv Shuster,Electrocon,Geiger,Terra Building -firme care au sponsorizat la greu forumul german- zbori rapid din primarie ca ei cred ca primaria e a lor.Si se pare ca au dreptate ca doar la alegeri partidele romanesti pun candidati la functia de primar doar figuranti.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zapadaaa

  Nu va inteleg pe cei care tot comentati despre dezapezire..uni dintre voi nu va curatati nici macar vara in fata casei si comentati ca nu sunt strazile curatate, toti vreti ca autoritatile sa fie dumnezeu pentru fiecare in parte, sa ii faca strada bec in fata masinii proprii..ninge fratilor ce vreti, sa va para bine ca puteti merge cu masinilie….va deranjeaza ca trebuie sa mergeti cu 10-20 km/h si nu puteti zbura pe strazi……sunteti penali

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ciprian

  1200 de tone de rahat arunca primaria in noi sub forma de minciuni, In oras s-a trecut cu plugul si sararitele doar pe strazile principale. Cred ca 50 km de asemenea strazi este o estimare generoasa, Dar hai sa plusam la 100 Km ca sa nu mai fie loc de discutii inutile. Prin urmare s-au imprastiat 12 tone de material antiderapant per km….sau 1,2 tone per 100 m…sau 120 de kg per 10m sau 12kg per metru!!!!!!!!!!!!! serios?!?! atat de idioti parem in ochii primariei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact