X
CFR bariera defecta iarna ger (4)

A înghețat bariera CFR: traficul pe Calea Turnișorului, blocat | Foto

Sistemul de ridicare /coborâre al barierei CFR amenajată pe Calea Turnișorului s-a defectat în dimineața zilei de miercuri. Traficul auto este blocat, iar muncitorii nu pot estima în cât timp vor reuși să ridice bariera.

”S-a rupt un cablu, dar s-au defectat și alte componente. E din cauza frigului”, arată muncitorii CFR care, miercuri dimineața, în jurul orei 09:00, încercau să repare bariera. Defecțiunea a apărut în jurul orei 08:00, fiind anunțată de cel care manipula la acea oră sistemul de bariera. Omul a încropit din câteva scaune și cartoane minime panouri de avertizare a defecțiunii.

”Încă nu știm cât va mai dura. Posibil să dureze câteva ore”, spun muncitorii CFR.

foto Silvana Armat

CFR bariera defecta iarna ger (9) CFR bariera defecta iarna ger (8) CFR bariera defecta iarna ger (7) CFR bariera defecta iarna ger (6) CFR bariera defecta iarna ger (5) CFR bariera defecta iarna ger (4) CFR bariera defecta iarna ger (3) CFR bariera defecta iarna ger (2) CFR bariera defecta iarna ger (1) CFR bariera defecta iarna ger (11)

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Calin

   @Kosty: Probabil ca esti inginer, si ai facut tu o analiza si sti ca aia NU era solutia cea mai buna! Data viitoare sa vi cu solutia, si nu cu NU E BINE ASA! Scoate NU-ul din fata si vezi ca din total alt unghi privesti problema, si nu iti mai dai cu pararea in 2 secunde!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  Da Bogdane, nenea ala este acolo de 50 de ani, la fel de batran ca si sistemul care actioneaza bariera…avem noroc ca traficul feroviar s-a redus cu peste 50% fata de anii 90…sa auzim de bine!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  M

  Da, e o experienta care revine periodic. Si nu doar din cauza frigului, cartoanele acelea apar uneori chiar si vara, bariera e pur si simplu expirata. Mai e ceva de observat acolo, langa bariera: un stalp de iluminat public a fost doborat de cineva cu masina in urma cu mai bine de un an. A blocat trotuarul cateva luni, dupa care un om de la primarie sau de la vreo firma – sau recuperatori de fier vechi ? – a degajat trotuarul… taind sau chiar rupand o parte din stalp. De mai bine de un an, pe o artera foarte circulata, zace stalpul acela rupt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact