X
politie interventie mascati arma ziua politiei (47)

Percheziții în Sibiu. Evaziune fiscală în domeniul construcțiilor și IT

În această dimineaţă, aproximativ 200 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pun în aplicare 47 de mandate de percheziţie domiciliară în Sibiu, municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova şi Brăila, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în domeniul construcţiilor şi IT.

Din datele şi probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada 2009 – 2016, prin intermediul mai multor societăţi comerciale, au înregistrat achiziţii fictive de mărfuri şi servicii, în valoare de 142.000.000 de lei, beneficiind astfel de deducerea ilicită a unor taxe şi impozite, prejudiciul creat bugetului consolidat al statului fiind estimat la 64.000.000 de lei, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

În vederea recuperării prejudiciului a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra a 59 de imobile, în valoare de 50.000.000 de lei şi asupra a 56 de conturi bancare aparţinând persoanelor implicate.

49 de persoane urmează să fie conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 1.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact