Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

La Sibiu a fost filmat un ”porc zburător” | Video

La Sibiu a fost filmat un ”porc zburător” | Video

Speriat de drumul la care a fost supus, un porc de aproximativ 100 de kilograme ”și-a luat zborul” din remorca unui autoturism. Scena a fost filmată de un sibian care circula în spatele autoturismului.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă dimineața, pe drumul care leagă Sibiul de Rășinari, chiar în dreptul intrării în Muzeul din Dumbravă. Porcul în discuție era transportat la Rășinari cu o remorcă neacoperită, atașată unui autoturism. Animalul a ”tatonat” de mai multe ori situația, a așteptat ca remorca în care circula să fie depășită, după care a ”zburat” din remorcă. A aterizat, însă, rapid pe asfalt, de unde s-a ridicat după scurt timp. ”Porcul nu a pățit nimic. A ajuns până la urmă cu bine la Rășinari”, spune sibianul care a filmat scena și a transmis imaginile redacției Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Crina

Acum 7 ani

Mno,să mai spui,,când va zbura porcul"
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 7 ani

ma nene, in principiu imi plac articolele tale, insa ce rahat de legatura are poza din header cu cele intamplate...adica nu prea am chef sa vad porci carbonizati si macelariti asa fara nici un avertisment in prealabil...daca nu aveti poza pentru header, nu puneti si agata...mai bine decat umpluturi dinastea
Raspunde

un sibian acolo

Acum 7 ani

mno, ce dreac de legatura sa aibe poza, exact legatura care trebuie, ca doar nu a dus porc la SPA la Rasinari nu?
Raspunde

Silviu

Acum 7 ani

ce-i cu poza aia?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus